Snake Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Wpisałeś Dawiddsa zamiast mnie przy Kaliszu, Webzir ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Racibórz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ej a ja to kurde co ;( ? Poprawiłeś w Kaliszu Snake'a, ale o mnie pomyśleć to już nie łaska :P Barlinek jak coś. Edit: OO Nie słuchajcie mnie, coś bredzić zaczynam. Przejrzałem pobieżnie listę i nie zobaczyłem Barlinka, ale na mapę to nie spojrzałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Widzę, że ilość osób ze Szczecina narazie prowadzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 <------ Przeczytaj (Poznan) Pozdrawiam Osiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Chełm (Tylko ten lubelski jakby co.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Mam nadzieję, że jeszcze nie spotkałem Phoenixa na ulicy... Rz-ów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Mnie proszę dodać do Gdańska (Marek.S też jest z Gd., ale to on sam musi to napisać nie ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Wszyscy dodani. Dobrej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Białystok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Gostyń wlkp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 A na dodatek pisze, że 1 osoba, i po dwukropku są wymienione trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 No właśnie nie ten konin ktoś zaznaczył, chodzi o konin w Wielkopolskim, 100km od poznania na wschód, tam gdzie leży Licheń, Licheń znany jest jako miejsce "święte" gdzie w ostatnimi laty Stoi tam bazylika :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 W Lublinie zamieszkuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Wrocław :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi