Maciek21043293 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Tytuł: PODBIJ PIŁKĘ Gatunek: zręcznościowa Opis: Gra jest bardzo prosta. Chodzi w niej o to, żeby podbić piłkę jak najwięcej razy. Download: https://gmclan.org/up5116_3_PODBIJ_PI_K_.html Rozmiar pliku: 1624KB Autorzy: Programowanie: Maciek21043293 Grafika: Maciek21043293 Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Gra w swoim prostym wykonaniu i estetycznej grafice, ma to coś :) Grywalność stoi na wysokim poziomie, grafika, chociaż nie najlepsza, to staranna. Oby więcej takich gier :thumbsup: Grafika: 3/5 Styl menu itp.: 4/5 Pomysł: 3/5 Ogólnie: 3/5 Zmień tylko nazwę twojego teamu, bo wierz mi, nie łatwo ją zapamiętać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Gra ciekawa i wciągająca miałem 212 odbić :D No myślę, że 3/5 wystarczy :) PS. Ch3mical jak w takiej grze ma być dobra grafika ? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Gra dobra aczkowiel po chwili trochę wieje nudą. 3.5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Grę można opisać jednym słowem. Nuda21043293. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Fajne, ladnie zrobione ale nudne Co jakis czas powinno dochodzic jakies utrudnienie albo ta pilka powinna szybciej latac. A ci dam 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Grafika ładna. Ale niestety tylko tyle. 2/5 400 POSTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Maciek21043293 ile juz wydales gier na gmclanie bo juz nie pamietam.... myslalem ze zaskoczysz mnie juz czyms bardziej rozwinietym..... ALE I TAK MI SIE PODOBA XD mimo ze nie jest to cos wybitnego i po chili wieje nuda dam 3/5 plz postaraj sie nast. razem dac cos z siebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Weź dorób przyspieszanie gry, bo można grać w nieskończoność. 3+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Egzekutor: Nie napisałem, że fajna, ale staranna :) Zrób, że gdy ktoś zrobi bardzo dużo odbić, to wysyła jego wynik na stronę internetową :D EDIT: Głupie jest też to, że gdy piłka odbije się od podłogi, to od razu wynik się kasuje. Jak odbijam, to nie patrzę na score, a gdy w końcu piłka mi spadnie, to nie wiem ile zrobiłem <_< Zmieniam ocenę: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Ch3mical Też umiem edytować posty a później mówić, że inaczej napisałem :) Jak zmieniasz ocenę skoro wcześniej też dałeś 3 O_o OnTopic: No właśnie zrób tabelę wyników i dorób, że jak np. odbijesz piłkę 100 razy to są 2 itd. żeby było utrudnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Powiedziałem zmieniam ocenę, więc na górze też zmieniłem <_< Popraw menu, że jak najedziesz na np. start game, to się zmienia kolor napisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 najlepsze jest to, że jak podbijecie piłkę parę razy i zostawicie ją to ona zamiast wytracać prędkość to ją nabiera w nieskończoność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Gierka fajniutka :) Ładnie wykonana grafika, żadnych bugów, ale zbyt proste. 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitero Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Gierka śmieszna, jednak zbyt prosta :) przydało by się parę etapów i w każdym jakieś utrudnienie :) ale i tak 3.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 no tak jak powyżej - jakieś etapy, utrudnienia, prezenty i może jakieś klocki o ktore pilka sie odbija + fajnie by było gdyby narysowac jakiś inny kursor i bez klikania piłka odbijała by się od niego - byłaby większa kontrola nad kierunkiem odbicia piłki bo można ustawić odbicie precyzyjne i gra byłaby moze ciekawsza ale ogolnie spoko gierka 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Grafika spoko, ale gameplay siada. Gra nudzi się 40 sekundach. 2/5, bo w sumie nie jest to nic godnego uwagi. :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Grafika niezła, niestety gra nudzi sie po kilku minutach. Ocena:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Trochę zbyt nudne. 3/5 E: 150 post :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Szybko nudzi,przydałaby się jakaś muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikiz Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 gra na chwile robiles bloczkami czy pisales? EDIT: 4/5 Uprzejmie prosimy o nieodświeżanie starych, zapomnianych tematów. Pozdrawiam, Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo49 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Gra dosyć fajna, ładna grafika, ale gdzieś widziałem już coś podobnego... Menu ładne. Ale ta gra nie ma High-scores, co by się przydało... Na zachętę daję 4-/5. Liczę na coś więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Gra powinna trafić do menu start w zakładce "gry" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Widzę, że planujesz kolejną część "Podbij piłkę" więc uznałem, że czas ocenić, żeby dać Ci parę rad. 1. Prosty pomysł który może być przepisem na dobrą grę. Jednakże przydałoby się, żeby w odstępach czasowych piłka przyspieszała, albo, żeby dochodziły jakieś bonusy, że np. piłka robi się cięższa albo mniejsza bo inaczej można się znudzić po paru turach. :sleep1: 2. Grafika na średnim poziomie. Jeden + za to, że to nie jest paint. Wszystko jednak za szare a jedyny kolorowy element to piłka. Chyba, że wybiorę ciemną i wtedy wszystko jest szaro-bure trochę jakbym grał na ulotce zakładu pogrzebowego. 3. Muzyka nie wciąga. Bo muzyki nie ma. A ja bym chciał sobie poodbijać do jakiegoś rytmu. :sp_ike: I jakiś wesoły dźwięk przy kliknięciu w piłkę. Byle nie wnerwiający. 4. Po upadku piłki resetuje się tylko licznik. Nie gapię się cały czas na ilość podbić i można przeoczyć ile się miało. Po upadku powinien wyskakiwać chociaż jakiś ozdobny napis: "Odbiłeś 654 409 razy"! lub coś. Przydałaby się lista najdłuższych podbić. Byłbym zadowolony gdyby ta gra była tylko zapowiedzią prawdziwej wersji i gdybyś poprawił rzeczy które już wszyscy wymienili. Wtedy mogłoby wyjść cacko. A tak po prostu zastosuj się do tego w nowej części. Oceniam na: 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi