Grabarz Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 ale dlaczego jesli doaruje mu zycia przez nasteppne 5 sek zacznie on isc w strone wody i gdy do niej dojdzdie sie nie zatrzyma lecz na sile bedzie chcial pokonac niewidzialna sciane? Pewnie dlatego, że jak zauważy Ciebie z coltem to boi sie że go zabijesz dlatego postanawia popełnić samobójstwo niestety nie potrafi on do niej wejść. On dalej nie poddaje się i dalej próbuje do niej wejść aż zostanie zabity. EDIT: Post #1 pozwoleśtwem Wat :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Czyli cos w stylu "o nie zaraz zgine! ide sie zabic!" Lolz Dales wystrzal ze srodka gracza, nie byl to dobry wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Co to ma być? Co chwila utykam w samochodzie! :angry: EDIT: I na początku żeby dostać colta od tego "precla" muszę stanąć przed nim a zwykle staję obok gazety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 to nie podchodź do niego jak utykasz <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 mallo, naprawdę, mógłbyś czasem pomyśleć... Lolik, planujesz drugą część? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 nie, chyba nie ponieważ pracuję teraz nad platformówką, a poza tym mam chwilowo dość strzelanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Przepraszam, że odświeżam strasznie niedocenioną grę z 2009 roku, ale link zgasł: https://gmclan.org/up2845_4_Parszywa_Dwunastka.html I zrobiłem reupload :) I od razu zapowiadam że robię remake gry. Jeśli Lolik chcesz pomóc to pisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 I od razu zapowiadam że robię remake gry. Jeśli Lolik chcesz pomóc to pisz na pw. No to dawaj temat zapowiedzi the Parszywa Dwunastka remake żeby potem było do Community Awards 2015! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Najpierw to może poczekajcie czy się Lolik zgodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Robię fangame. Nie ma za tym żadnych prawnych niepozwoleń. No ale ok, poczekam na Lolika dla grzeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 nie musi sie zgadzac, ale poczekajcie az chociaz utworzysz plik projektu w gmie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ja już silnik napisałem. Nie mam tylko fabuły, map i grafiki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Fabuła: Na co komu Grafika: Chell zrobi Mapy: Niestety dyzmka juz nie ma z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Mogłabym coś porysować, jak szukasz grafy, w ramach sentymentu do gier na Gmclanie... Ale działający silnik, duzo czasu i jasno rozpisana lista grafik byłaby wymagana. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Grałbym w to, ale zrób niszczenie ścian :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Fabuła: Na co komu Mam na mysli ze kopiuje z parszywej dwunastki. Po prostu nie mam zaprogramowanej. Do tego twoj koment jest bardzo przykry :c Dirty Dozen ma jesdna z lepszych fabul na gmc @Shil - Wysle jakiegos PMa gdy bede bardziej gotowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 https://gmclan.org/up3744_12_gametopdown.html polecam takie hiperzaawansowane systemy 2,3 - bronie PPM - stawianie c4 LPM- strzał / detonacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Grafika: Chell zrobi od 3 minut kminię do czego pijesz update 19:02 - moze chodzic o to, ze nigdy nie siadam do zadnej gry wiecej niz 2 razy bo wkurza mnie ze nie mam grafika, co by w sumie nie trzymalo sie kupy, albo o to, ze obiecywalem Ci duzo i mocno, jak to to przepraszam update 19:06 - to chyba to. sorry. update 22:40 - faktycznie pewnie miales na mysli Shil. za malo ostatnio spie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 On miał na myśli Shil. Ale nawet się jego nie słuchaj. Gościu ma jakiś kompleks, i próbuje się bossować gdziekolwiek by nie był ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Poxi, Ty masz chyba jakiś problem. Raz ktoś ma inne zdanie od twojego i już zawsze się do niego srasz. Słabe w cholerę. Chyba nikt nie załapał że cały tamten post to był żart. Chell narzeka, że mu grafa nie idzie, mapy dyzmka rozwalały(jak wszystko inne) a do fabuły nic nie wymyśliłem, to napisałem, że nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 To taki bardzo suchy żart. Nikt się nie śmiał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ja się śmiałem z mapy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Koledzy sympatyczni, zezwalam na remake tej gry, jednak zastrzegam sobie prawo do tego, aby umieścić mnie w credits, jako pomysłodawce :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krashai Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 eee, dobra giereczka ;) mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 ciekawe skąd ją ściągnąłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi