radSun Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tytuł: Treasure Dungeon Gatunek: platformówka/zręcznościówka Opis: Wyruszyłeś do pobliskich podziemi w poszukiwaniu złota. Im więcej zdobędziesz tym lepiej dla ciebie. Uważaj na zabójcze pułapki. Jeśli ukończysz poziom z dobrym czasem zdobędziesz dodatkowe złoto. Powodzenia! Do przejścia jest 10 poziomów o rosnącym poziomie trudności. Jest dźwięk, muzyka, możliwośc ich wyłączenia, zmiany sterowania lub poziomu trudności. Download: http://radsun.site40.net/download/treasure.rar Rozmiar pliku: 1.11 MB Autor: ja ;) (RadSun) Wymagania:Gra wymaga pliku d3dx9_38.dll czyli DirectX'a. Jeżeli wyskoczy błąd o jego braku możesz go pobrac np z tąd: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_38 Screeny: Strona: http://radsun.bo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Włącza mi się nieoczekiwany koniec archiwum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Coś się serwer psuje. Wrzuciłem do uploadera: https://gmclan.org/up180_4_treasure.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Grafika 4/5 (ściany płaskie) Muzyka/Dźwięki 5/5 Fabuła 3/5 Grywalność 5/5 Ogólnie 4/5 ...ale dam 5 bo jest to jedna z lepszych gier 3D na gmc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Gra sprawia dobre wrażenie. Ale niestety tylko tyle. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Gra średnio mi się podoba. Grafika do najlepszych nie należy (2/5), muzyka 4/5, fabuła niezbyt oryginalna (2/5), jedynie co, to za grywalność mogę dać 5. więc ile? średnia mojej oceny to 3.25, czyli 3 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 chwilę pograłem i bardzo mi się podoba,bardzo fajna dynamiczna gra,wszystko chodzi płynnie,opis jest bardzo dokładny,fajne pułapki i muzyka,ja Ci daje 5 za orginalność,przypomina mi to trochę prince of persia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jedna z lepszych gier 3D a oni 3 wstawiają a jakiejś platformówce z easy i normal mode dają 4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 radSun, wielki powrót! :> Co do gry to wykonanie dobre (jednak mogło być lepiej :). No, ale pomysłu chyba brak. Zbieramy ludkiem z LEGO gumy winterfresh o smaku cytrynowym. :D EDIT: A, ocena. 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Co z tego że jest 3D ? Oczywiście to jest plus. Ale gra jest nudna i nic tego nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ta gra jest świetna może nie zasługuje na 5 ale ja postawię 5! Pomysł jest świetny jak i klimat oraz gameplay gry. Z grafiką już gorzej ale i tak muzyka nadrabia straty. Zrób 2 część z jeszcze lepszymi pomysłami! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jedna z lepszych gier 3D a oni 3 wstawiają a jakiejś platformówce z easy i normal mode dają 4... zgadzam się z Tobą i na pewno autor nie robił tej gry,żeby się pochwalić jakimś tam 3D,ale podoba mi się,grafika słaba nie słaba,jakoś tutaj to nie ma dla mnie znaczenia,ważniejszy sens gry,wpadanie do dziury,skakanie dobre,ogólnie menu ładnie zrobione,ale zawsze ktoś da 3 i powie grafika słaba,a jak zobaczy jakiegoś gniota to powie dam ci 3 na zachętę i tutaj cały sens zanika,jeden robi coś dla sławy a drugi robi dla siebie od serca :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Gra się bardzo przyjemnie. 5! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Gra dość ciekawa i wogóle. zasługuje na mocne 5. Jedna z lepszych gier 3D a oni 3 wstawiają a jakiejś platformówce z easy i normal mode dają 4... Rozumiem, że w tym momencie sparodiowałeś moją grę? Zrozumiałbyś jej sens, gdybyś nie grał w easy mode. Mój błąd polegał, na dodaniu owego easy mode, ale już go nie ma :]. Co do tego 3 masz świętą racje...Jednak jest to ocena 3 dla gry 3D, a the black planet dostawało 3 i 4 jako platformówka. Jeżeli nie biegało Ci o moją grę, to chociaż pomyśl o tym, co napisałem w poprzednim zdaniu :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Gierka naprawde fajna ;) Ja zrobiłem sobie "małe" upardge textur :rolleyes: Edit: Mi na jednej platforme koleś nie chce skakać. A to jest niezbędne żeby przejść dalej <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 YYY... temat jest z 15 stycznia... @Rad Sun: Można się spodziewać nowej wersji z lepszą grafą ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Co do gry, to to taka zwykła w sumie, tyle że w 3D. Jakoś nic takiego nowego, ciekawego. Sądzę, że z tego silnika mogłeś trochę więcej chociaż graficznie wykrzesać ;) . Cóż, ode mnie 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Gierka naprawde fajna ;) Ja zrobiłem sobie "małe" upardge textur :rolleyes: Edit: Mi na jednej platforme koleś nie chce skakać. A to jest niezbędne żeby przejść dalej <_< To nie platforma. Nie skacze gdy idziemy po skosie (za wyjątkiem jednego kierunku). Więc po prostu najpierw podskocz a potem wduś strzałki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi