drobiu Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Tytuł: Wish Death Gatunek: bijatyka w stylu tekena Opis: W grze wybieramy postać i walczymy nią,do wyboru na razie mamy ok 10 postaci: Suni,Chuck,Greenskull,Purpleivy,Icy,Kittykat,Skinnyface i inni. Każda z postaci ma inny zestaw ciosów i technike.Są także specjalne kombosy. Za niedługo(może nawet dziś ukarze się gameplay,bo go robie) dotyczący tworzenia gry i pokazania postaci.Krew dopiero będzie,efekty i hud... Autorzy: ja i mój team,drobik tim Screeny: http://img147.imageshack.us/my.php?image=43040350kx5.png http://img227.imageshack.us/my.php?image=30706696vo5.png http://img135.imageshack.us/my.php?image=66819232my5.png http://img135.imageshack.us/my.php?image=45835233xm1.png http://img71.imageshack.us/my.php?image=43954685mx7.png http://img167.imageshack.us/my.php?image=83863965lr8.png http://img149.imageshack.us/my.php?image=56302910hr0.png Niedługo gameplay,zasuwam cały czas aż mi duszno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jeez, ludzie, nie silcie się na angielski tytuł, bo "omgogm dam to po angielsku to będzie cool i w ogóle pro", skoro tego języka nie znacie i dacie coś dziwnego i niegramatycznego ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autorzy: Grafika, muzyka, modele, silnik: ziomki Temat na GMClanie: drobiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ahahahahaha ziomki : D temat na gmc : drobiu XD owned ALE... jeżeli to naprawdę będzie takie jak na screenach to będzie fajne . Szkoda tylko że nie ty to robisz a "ziomki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Boże napisałem że ziomki żeby nie wyjść na zarozumiałego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Dobre podejście! Napisz, że tylko Ty tą grę robiłeś, to nikt Cię za zarozumiałego nie uzna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jak dla mnie to oni wyglądają jakby tańczyli. ;x "Ziomki" dali nieco ciała z animacją modeli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 jak się wyrobie to będzie filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 gra ladnie wyglada, ale zmien te textury spodni u graczy, sunset nie wyglada ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Mi tez to wyglada na jakis traniec a nie bitke. Pozatym co z muzyką ? bedzie jakas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 będzie robie teraz typa jak kopy na pysk robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jak animujesz postacie?:) Edycja po 30 minutach: Tak myślałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 3dsmax jest od tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 możecie się śmiać, ale nie widzieliście dema... Zajefajne :D życzę powodzenia, bo na pewno z tego wyjdzie coś większego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 @Marek.S czas to pokaze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Gra zapowiada się nawet ciekawie, grafika fajna tylko tak jak tu wszystkim nie podoba mi się to, że to nie wygląda jak walka tylko taniec albo gejowskie uściski. Ale gra zasługuje na 4/5 nie zepsuj tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 to nie wygląda jak walka tylko taniec albo gejowskie uściski. Na screenach walka zawsze tak wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Sądzę, że jak na siedmiolatka nieumiejącego dokładnie cytować nazw (co tworzy wątpliwości, czy to ty robisz tę grę) masz niezłe skille, ale to wygląda na jakieś puppety. Podaj dokładną listę twórców, bo "ziomy" nie wystarczą. 4/5 (jeszcze nie wstawiam, na wszelki wypadek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 http://img147.imageshack.us/my.php?image=43040350kx5.png - niezle spodnie :D Gra po sceenach wyglada ladnie ale w/w screen to jakis taniec :/ Wiec obecnie masz 3+/5 (+za te spodnie) Czekam na demko Jaklub - mysle ze on nie ma siedmiu lat :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jaklub - mysle ze on nie ma siedmiu lat :/ Jego ortografia i cytowanie nazw JEST na poziomie siedmiolatka, może reszta nie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dodam jeszcze slowko ze mnie on wyglada na jakies 11 :D Wczoraj mowil ze bedzie filmik ale jakos go nie widze :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ale on tej gry nie zrobił tylko jacyś jego kumple ;p On tylko dał temat na gmc EDIT: hmmm Autorzy: Wszystko ja, i ziomki. coś kręcisz drobiu,bo wczoraj tam było inaczej napisane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Tytuł: Wish Death Autorzy: Wszystko ja, i ziomki. skoro wszystko ty to po co te "ziomki''? a może tobie chodziło o "wszystko ziomki, i ja"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Na screenach walka zawsze tak wygląda. Nie prawda. Ja się znam na tym co nieco :P i walka tak wygląda tylko w ju-jitsu a np. w Karate już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Wszystkie chwyty dozwolone :) Uwielbiam K-1. Czy to będzie nawiązywać do mojego ulubionego sportu? :D Oby tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 nie znam się na walkach ale będzie duży zestaw ciosów,właśnie to męcze ,musze zrobić więcej żeby dać gameplay,coś takiego jak capoeira będzie,odbijanie od ścian tzn wbieganie jak w matrixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 się coś szykuje... uwielbiam tekena :D Niech "ziomki" się do tego przyłożą i zrobią to porządnie bo będzie to jedna z niewielu bijatyk na gmc (ej, była jakaś wogóle ? :huh: ) ze skrinów nic takiego nie można wywnioskować (pewnie chciałeś się grafiką pochwalić ;) ) Na razie dałbym 3.5/5, ale trzeba poczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Mi się matrix kojarzy z kung-fu, a nie z capoeirą ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeez, ludzie, nie silcie się na angielski tytuł, bo "omgogm dam to po angielsku to będzie cool i w ogóle pro", skoro tego języka nie znacie i dacie coś dziwnego i niegramatycznego ;x Podpisuję się pod tym obiema rękami. Strasznie trudno przychodzi mi traktowanie poważnie twórczości osoby, która uważa, że obco brzmiący tytuł jest dżezi i tró niezależnie od jego poprawności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeśli będzie Capoeira, to będzie gra na poziomie, wiem coś po 1,5 roku treningu :) Na razie mało można po screenach ocenić... Powodzenia życzę i daję 4/5 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi