Dragon Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Witam mam pytanie, ponieważ mam Multimedia Fusion 2 i The Games Factory 2. I na tym polega problem, bo te programy są zrobione przez samego producenta i nie wiem który wybrać. To bym was prosił byście napisali który wybrać i czy są te same lub czymś się różnią. Pozdr. Tiger! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Na początek chciałbym uświadomić iż jest to forum o Game Maker, a nie o MMF czy TGF :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Najlepiej wybierz Game Makera wtedy będziemy mogli Ci pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wiem i za to bym chciał bardzo przeprosić, ale nie mogę znaleźć forum o tym a ta strona/forum jest bardzo fajna, profesjonalna i może nawet sławna bo jak jechałem autem z mamą to widziałem reklamę na bloku (Bigbort chyba). :mellow: EDIT: Ale gdyby np. nie było Game Maker'a to co byście wybrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 MMF. Nie umiem tego konkretnie wyjaśnić, ale taki MMF to robota zrobiona naprawdę dużo profesjonalniej niż taki GM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 może nawet sławna bo jak jechałem autem z mamą to widziałem reklamę na bloku Rozwiń swoją myśl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Rozwiń swoją myśl:) To było dawno, jechałem z mamą chyba do Mediamark'u i zobaczyłem przez okno w samochodzie logo GMClan i pisało chyba "Najleprzy portal internetowy o tworzeniu gier!" jakoś tak chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Oo Tymon, reklamujesz forum a my nic o tym nie wiemy :P ? A serio, to to raczej niemożliwe, żeby ktoś z administracji kupywał billboard o GMC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 reklama gmc nie sięga dalej niż kilka zaprzyjaźnionych stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Też się zdziwiłem, ale mówię prawdę po co miałbym kłamać??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wiem i za to bym chciał bardzo przeprosić, ale nie mogę znaleźć forum o tym http://cportal.webd.pl A tak wogóle - ta reklama była tylko w GMClan City :ó Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Dzięki, ale naprawdę widziałem reklamę, nie wiem jakim cudem ale naprawdę!! Mogłem wziąć aparat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja też widziałem reklamę gmclanu w Katowicach. A co do programu jaki wybrać naprawdę nie mam pojęcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Już sobie przypomniałem jak jechałem do siostry która była w szpitalu w Katowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 @Tiger: no dobra, małe kłamstwo to jedno, ale ciągłe sprzedawanie tego kłamstwa jest nieco bardziej niż irytujące. Nie tłumacz się już, bo tylko się pogrążysz. polecam: cportal.webd.pl albo stg.one.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Nie wybrałbym żadnego z nich, tylko MMF2 Pro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Jak zwykle... wiedziałem że nie uwierzycie, chyba pojadę do Katowic i zrobię fotkę. Ale ja naprawdę widziałem, a ty PsychiX mówisz że ja kłamie ale wytłumacz mi proszę dlaczego bym miał kłamać??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Jak zwykle... wiedziałem że nie uwierzycie, chyba pojadę do Katowic i zrobię fotkę. Ale ja naprawdę widziałem, a ty PsychiX mówisz że ja kłamie ale wytłumacz mi proszę dlaczego bym miał kłamać??!! Bo Ci nikt nie uwierzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A dlaczego mi nikt nie uwierzy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A dlaczego mi nikt nie uwierzy?? A zgadnij <_< Bo to jest niemożliwe! Kto miałby to zrobić? I nie masz na to zbytych dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Pewnie mu się przewidziało, ale uwierzył, że jest to możliwe. Potem napisał, bo chciał się podlizać. Potem się dowiedział, że jest to jednak nie możliwe i wstyd ( czy coś innego ) mu się wycofać. A poza tym kłamanie gdy się ma nawet najgłupszy pretekst "A dlaczego miałbym kłamać, nic mi to nie da" jest powszechnym zjawiskiem - jak juz zacząłeś to rób wszystko, żeby ci uwierzyli. Ot co. Co do tematu to bierz MMF ale dla mnie i tak GM jest najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Dobra wybieram GM'a, ale z tą reklamą to może mogło mi się przewidzieć bo byłem śpiący. Albo widziałem reklamę z logiem GMClan'u ale to było coś innego... Ja i tak uważam że widziałem reklamę, ale już nie będę się kłócił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Reklama GMclanu ;[ a tak na serio to MMF :) chociaż i tak lepszy GM ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 @up jaja se robisz? co do tematu- MMF'a bym wziął. A kłamstwo też jeszcze bardziej widać jak mu się o Katowicach nagle przypomniało po wypowiedzi egzekutora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Katowice? No nie bądźmy tacy skromni... Admini wybulili grubą kasę, która miała pójść na nowe Lambo do garażu PsychiX'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Wygląda na podróbę.....tylko pytanko. W jakim programie zrobiłeś cień, za sztucznym bilboardem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ja widziałem ostatnio na autobusie (no, właściwie trolejbusie) D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 No i się posypią fale fotomontaży z reklamą GMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 to akurat WYGLĄDA na prawdziwe(a to przed tym nie, bo by tamtego bliboarda nie zakryli xD) P.S. Patrząc na tę fotkę, to chyba nie trolejbus, co bardziej reklambus xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi