Maximal Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Start tury: 13 grudnia 2008 - 22:05 Czas: 24h Temat: Skoki Narciarskie Uwagi: Naszym skoczkom nie poszło zbyt dobrze, więc zrekompensujmy to sobie dobrymi grami! Od razu zaznaczam, że nie jest narzucony żaden konkretny gatunek (żebyście mi nie jęczeli, że ciężko jest zrobić dobrą fizykę skoku...). Może być symulator, ale również menadżer, platformówka, RTS (hm... =)), co tylko chcecie. Ważne, żeby na temat. Gry dodajemy za pomocą tego formularza. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Czas na oddwawanie gry w tej turze już się skończył, nie możesz dodać do niej swojej gry. Oo, what is that? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ciekawy temacik, oryginalny na zimie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Tu poprawny link: https://gmclan.org/index.php?liga24&act...meadd&zm=60 Dark: usuń ten post ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Oo, what is that?Błąd w linku, już poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Kleju, po prostu Dark dał zły link. RTS (hm... =)) Rozbudowujemy bazę kiboli, którzy muszą potem zniszczyć fanów Mayłsza? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Może ja spróbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 O kurde, tematem jestem zaskoczony, ale spróbuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 ehh, zaczalem gre, a tu nagle unexpected error, i juz mi sie nie chce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ale mam pytanie czy to musi byc też rozgrywka z kompem czy mogą byc same skoki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dobry temat ! Dobry ! Ale nie wiem czy znajdę czas ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja już się biorę do roboty :) A co będzie nagrodą? Usunięcie warna? Jeśli tak, to mi nie ma z czego odejmować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nagrodą są punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zaraz coś zmaluje i zobaczymy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Kurde... ;( Od rana siedzę przy kompie, a tu taki fajny temacik... ^^ Spróbuję coś zrobić, ale nic nie obiecuję - o 17 tata wraca z pracy a mówił, że przyniesie trochę pracy do domu. Także mam niecałe 2h... ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja już mam grę teraz tylko dorobić parę elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No i nie zdążyłem...szkoda...już 30 min zostało, trudno...teraz to już 24h to za mało, powinno być więcej, bo nikt nie wiedział, że pojawi się nowa tura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Przeprowadziłeś sondę? Bo tak się składa, że bodajże w czwartek pisałem o turze w shoutboxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Post Dark-a w temacie "Znowu Startujemy :)" informujący nas o tym, iż #50 tura odbędzie się sobota wieczór - niedziela wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi