dangerous_duck Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 sciągnąłęm plik... ma on rozszerzenie .exe nie moge go usunąć ani przeniesc bo pisze ze jest uzywany, po restarcie kompa tez sie nie da ani w trybie awaryjnym odrazu mowię,,, ;( proszę o szybką pomoc Błąd w nazwie tematu poprawiony. Było "nieusówalny". Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 podaj co to za plik, skad sciagnales. przy okazji - w trybie awaryjnym powinno dac rade usunac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous_duck Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 sciagnalem z waszego forum taki program : http://www.gmclan.org/up2204_4_Rozszerzenia.html tam wpisalem exe i teraz sie nie chce usunac ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 tam wpisalem exeCo? BTW. Może usuń za pomocą wiersza poleceń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curchack Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Albo wypróbuj to niezastąpione narzędzie - http://ccollomb.free.fr/unlocker/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Może jest spacja na końcu, czy tam na początku nazwy pliku. Przenieś wszystkie inne pliki z katalogu w inne miejsce, później przez wiersz poleceń wejdź w ten katalog i zrób "del *.*". I po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 może ja się dorzucę z pytaniem. od jakiś 2 lat mam na dysku folder, którego nie mogę usunąć. Przy usuwaniu error: Nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego". próbowałem wszystkim i zero rezultatów :P wie ktoś co można by z tym zrobić? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 sciagnalem z waszego forum taki program : http://www.gmclan.org/up2204_4_Rozszerzenia.html tam wpisalem exe i teraz sie nie chce usunac ;( Czyżby znalazłeś go w temacie z wirusami? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 może ja się dorzucę z pytaniem. od jakiś 2 lat mam na dysku folder, którego nie mogę usunąć. Przy usuwaniu error: Nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego". próbowałem wszystkim i zero rezultatów :P wie ktoś co można by z tym zrobić? ;> Miałem coś takiego kiedyś, jak usuwałem Colin McRae Rally 4 - mama się wnerwiła, że tak wcześnie mam kompa włączonego i wyłączyła prąd :P Wtedy jedynie pomógł format, ale może jest jakiś inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 1. włącz cmd 2. zabij proces explorer 3. znajdź ten plik wierszem polecenia i wpisz "del nazwa.exe" (bez tych wstrętnych cudzysłowów) 4. jeśli żaden błąd się nie pokaże to je OK 5. wpisz explorer 6. podziękuj mi Albo nie. Użyj konsoli odzyskiwania zawartego w płycie z windą, skoro w trybie awaryjnym nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Unlocker'em to potraktuj tu masz linka: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...;Unlocker+1.8.7. Już jednemu kolesiowi pomogło na gmclanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 może ja się dorzucę z pytaniem. od jakiś 2 lat mam na dysku folder, którego nie mogę usunąć. Przy usuwaniu error: Nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego". próbowałem wszystkim i zero rezultatów :P wie ktoś co można by z tym zrobić? ;> Być może masz uszkodzony sektor na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 no nie bardzo. To partycja z wszystkimi pierdułami (filmy, muzyka, anime.. itp.), więc format nie wchodzi w grę... zaraz zobaczę tym ulnockerem ;) E: hehe! pomogło :D wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi