BartekGMClan Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Tytuł:Bunkier SS Gatunek:FPS Opis:W grze wcielamy się w młodego żołnierza, który odkrył tajne bunkry niemieckie na Ukrainie. Jak widać po śladach, do bunkra nie wchodził nikt od ponad 50 lat. Po wejściu w głąb okazuje się, że w tych bunkrach Niemcy prowadzili tajne badania nad superżołnierzami, których nie da się zabić- twoje naboje neutralizują tylko ich na czas ok.5 minut. Twoim zadaniem będzie wydostanie się z tych bunkrów. Uważaj jednak, bo w krętych korytarzach bunkra bardzo łatwo się pogubić i czasami nawet godzinę można szukać wyjścia. Autorzy:BartekGMClan Programowanie:BartekGMClan- bardzo pomógł PsyhiX Fabuła:BartekGMClan Grafika:internet, (czekam na grafę Egzekutora, Fallorda i Phoenixa) Muzyka:internet Screeny: https://gmclan.org/up4230_5_Screen1.html Od razu mówię- nie będzie dema. Gdy tylko dostanę ostatnie grafiki i skończę programować grę (zostało bardzo mało- tylko dopracowania i ostatnia misja) wrzucę grę na GMClan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Pisząc o neutralizacji na określony czas, imho gra straciła wiele na klimacie. Wróg nie będzie już niezniszczalnym ubersoldatem tylko kalkulacją "czy w te 5 minut uda mi się dobiec do klucza i wrócić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Na razie cienko . Mała podpowiedź: Nie pisze się "ammunicja" tylko "amunicja" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 @UP: Dzieki :P A tak w ogóle to; grafa jest na razie "byle jaka", czyli byle by była,zmienię ją dopiero gdy będzie już full wersja, a z tym neutralizowaniem to jeszcze pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Lol g36c z coda4 :P. Grafa słaba w sumie nic nie ma za bardzo. Programowanie: BartekGmclan ciekawe czy silnik 3d też jest twój. Fabuła za bardzo oklepana. Napis amunicja dałeś we nie właściwym miejscu. A te naboje lol czemu tylko ty je masz? 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Użyłem silnika ze stronki YoYo Games Marka Overmarsa- umieszczę go z credits. A tak w ogóle-gdzie ty byś dał napis amunicja?? A te naboje lol czemu tylko ty je masz? 2/5 ?? O co ci chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Tylko proszę... żeby to się różniło nie tylko mapami i grafiką... :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Napis amunicja dałeś we nie właściwym miejscu. Amunicja musi być w lewym dolnym rogu, obowiązkowo obok symbolu Punishera, który jak wiadomo, wspaniale buduje klimat ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Zamknij się japan. W każdej prawie grze jest amunicja w lewym dolnym rogu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 ... co nie znaczy, że jak jest w prawym dolnym rogu, to już jest be... A co do zapowiedzi, to jestem tego samego zdania co Uzjel - Byle byś tylko dodał coś więcej od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Użyłem silnika ze stronki YoYo Games Marka Overmarsa- umieszczę go z credits. To nawet nie jest silnik tylko przykład i to jeszcze słaby i łatwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Od razu mówię- nie będzie dema. Gdy tylko dostanę ostatnie grafiki i skończę programować grę (zostało bardzo mało- tylko dopracowania i ostatnia misja) wrzucę grę na GMClan czyli będzie jedna broń, nie będzie pancerza, a amunicja będzie dzielona tylko na amunicje, a nie na magazynki i ich zawartość, dodać do tego tylko jeden rodzaj przeciwników i wychodzi nam nudna i monotonna gra -_- a co do tematu położenia amunicji: w unrealu jest w prawym dolnym, raczej można powiedzieć że amunicja zazwyczaj jest gdzieś na dole, przynajmniej ja nie znam żadnej gry z amunicją na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 To nawet nie jest silnik tylko przykład i to jeszcze słaby i łatwy. Prosty to zależy już od niego co z nim dalej zrobi czy słaby nawet na nim można zrobić coś ciekawego wiem bo mi się udało wszystko zależy co pozmienia i jak wykaże się kreatywnością dla zachęty dam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 słaby bo OM nie postarał się nawet w nim o zrobienie zróżnicowania poziomów ( np pomiszczenie 2 piętrowe ) w oogóle w nim nawet zmienna "z" nie jest potrzebna bo ani grawitacji ani niczego z nią nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 To kiedy wyjdzie gra? I ile będzie minut rozgrywki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 słaby bo OM nie postarał się nawet w nim o zrobienie zróżnicowania poziomów ( np pomiszczenie 2 piętrowe ) w oogóle w nim nawet zmienna "z" nie jest potrzebna bo ani grawitacji ani niczego z nią nie ma. O jeny u mnie też nie ma "z" ani poziomów poza tym dobry jesteś by wszystko o grze powiedzieć po jednym screenie ja mówię wszystko będzie zależało od tego co doda do gry ja tego nie jestem w stanie powiedzieć po jednym screenie ale mam nadzieje że to będzie coś ciekawego a nawet jeśli nie to i tak już długo żadnej gry 3d nie wadziłem na gmclanie jaka by nie była to na pewno zagram (jeśli jak w ogóle skończy :3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Próbuję wstawić ten mouselook, ale ciągle wyskakuje mi jakiś błąd... a co do tego kilka wyżej: w grze będą prawdopodobnie 3 rodzaje broni: G36c, Mp40 i Pistolet. (ciągle czekam na grafikę... pospieszył byś się Egzekutor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 O jeny u mnie też nie ma "z" ani poziomów poza tym dobry jesteś by wszystko o grze powiedzieć po jednym screenie ja mówię wszystko będzie zależało od tego co doda do gry ja tego nie jestem w stanie powiedzieć po jednym screenie ale mam nadzieje że to będzie coś ciekawego a nawet jeśli nie to i tak już długo żadnej gry 3d nie wadziłem na gmclanie jaka by nie była to na pewno zagram (jeśli jak w ogóle skończy :3) Nic nie mówiłem teraz na temat gry tylko na temat przykładu który zrobił OM. O grze także nic nie mogę powiedzieć bo na razie widać tylko sprit broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 omg, grafik który nie robi grafik pyta kiedy wyjdzie gra?:D A swoją drogą te ciągłe mhroczniaste eksperymenty SS robią się nudne. Dajcie nam porządną grę nazistach bez mutantów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Dowiedziałem się o tym dopiero 5 minut temu jakbyś nie wiedział. Ps.Jutro zrobię grafiki bo dzisiaj nie mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiaż Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Wszystko fajnie, ale same ściany i podłoga, dodaj więcej szczegółów. Lepiej jak byłoby kilak broni. Rozbuduj grę. na razie niestety 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Kosiaż czy ty grałeś w tą grę? Wszystkie zapowiedzi oceniasz tak jakbyś grał w ich pełne wersje (dema conajmniej) :P Jeśli dobrze ją rozbudujesz (jak parę postów wyżej) to może wyjść ciekawa gra, ale to już zależy od ciebie. Postawię hmmm... 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Kosiaż... napisałem kilka postów wyżej: "Prawdopodobnie będą 3 rodzaje broni" Nie umiesz czytać?? (bez obrazy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juliusz Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Cóż za wspaniała fabuła... -.- Ironia oczywiście. Jaki żołnierz? Jakie bunkry na jakiej ***** Ukrainie? ^^ i jakie 50 lat? Takie to trochę pomieszane dla mnie. No i jeszcze Ci super-żołnierze... to już szczyt dziecinady. Ogólnie grafika ładna i gierka może być spoko pod względem technicznym. Ale pomysł, jest ehh... mało udany. Warn za wulgarne słownictwo. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 No, wymyśliłbyś jakaś realistyczną fabułę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Fantazja ostatnio w modzie :) Bo w sumie lepsza taka fabuła, niż oklepana sto razy Normandia... Chociaż z drugiej strony, co robiły bunkry niemieckie na ukrainie? Już lepiej dałbyś, że w Polsce lub coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Albo na Dominikanie, fajnie by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Ok, to bunkry w Austrii :D Pasuje? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Pasuje napewno bardziej, niż na Ukrainie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 No trochę bardziej pasuje. Wojzax nie wiem skąd mogli się tam Niemcy wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi