Jaklub Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Ciekawa platformówka, może niektórym się spodobać. Demo ma 7 leveli i bossa. 1mb. Platforma z zelnexu Odie X Demo W ocenianiu dema mile widziana jest skala od 0 do 10. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Screen wygląda całkiem ładnie. Może to nawet jakaś gra warta uwagi :) Teraz nie mogę ściągnąć, ale jak już to zrobie, to dam ci ocene w edycie, albo w kolejnym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Grafika - +6/10 Muza - 3/10 Pomysl - 4/10 Ogolnie - +5/10 Gra jest nawet fajna lecz nie dopracowana pod wzgledem grywalnosci, skok jest malo realistyczny itp.Muzyka wogole nie pasuj do gry ale ogolnie jestt GOOD ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Jaklub to najbardziej płodny twórca ostatnio. A giera - tak jak reszta twoich gier. Dobra, ale mogł być lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Gierka przyjemna, ale ja jak zwykle wstrzymam się od oceny i wypisze błędy. - jak odie skoczy i walnie glowa o sufit nastepuje dziwny przeskok. Najprościej poprawisz to wykorzystując move_contact_solid tak jak przy kolizji z podłożem tylko że w drugą strone ;) - sczekanie odiego posiada pelno szumów - zlikwiduj te na początku jakimś programem do edytowania audio choćby w nero Wave editor. - gdy odie umiera to wydaje z siebie tak okropny dzwięk że aż się chce wyłączyć wieże ( ja tak zrobiłem) reszta oprawy audio wg mnie w porząsiu. Podobały mi się niektóre patenty jak chociażby hackowanie kompów, ale wkurzało mnie w tym to że musiałem użyć myszki przy wyborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Ten okropny dzwięk nagrałem osobiście. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Hehe no to nieźle :P Ps. Dodam jeszcze że mógłbyś w końcu zacząć dodawać animacje poruszania się głównych bohaterów swoich gier :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Tutaj już całkiem sympatycznie. Grafika jest staranna - szczególnie podobają mi się te skrzynki. Gra jest całkiem grywalna, można pograć. Idziesz w dobrym kierunku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Grafika jest mieszana - taki na przykład metal robiony jest mojego autorstwa, ale skrzynki wzięte są z Wario Land 2. :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Uuuu... To nie najlepiej. Nie wiem, jak w społeczności game makerowców, ale w innych społecznościach twórczych cudza grafika nie jest najlepiej postrzegana. Słaba, ale własna grafika jest 100x postrzegana lepiej niż cudza, ale i cudna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 To porównaj tą grę z moim Puckomanem, gdzie właściwie nie ma moich grafik. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 to chyba jedyn twoja gierka w jaką grałem dłużej niż 2 minuty.Tak więc nie jest źle :] tylko czemu ten pies nie rusza łapami jak nim chodze? menu też nie zbyt ładne. ocena 3/10 coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Listopada 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Ciekawa platformówka, może niektórym się spodobać. Demo ma 7 leveli i bossa. 1mb. <{POST_SNAPBACK}> Natomiast mi się nie spodobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Bo nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 No to teraz ja oceniam. Na wstępie powiem, że to pierwsza gra Jakluba, dla której poświęciłem 5 minut. Jede po kolei: Plusy: +całkiem przyzwoita grafika +dźwięki... jakoś można strawić +ciekawe poziomy (choć można było bardziej rozbudować ale sie nie czepiam bo to demo) Minus: -strasznie, ale to strzasznie wkurza mnie skakanie tego psa -niektóre grafiki nie są twoje Idziesz w dobrym kierunku :DWłaśnie :] Ocena ogólna:5+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurofon Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Fajna giera z Odiem. Szkoda tylko, że w demie nie ma Garfielda :D Jak dla mnie 7+/10 Plusy: +Główny bohater Odie +Fajna graficzka +Wciąąąąga Minusy: -Niektóre grafiki nie są twoje (a powinny byś wszystkie twoje tak jak w Shoball) -Troche za proste -Trudno się domyślić jak przejść bossa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi