LolikZabijaka Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 dzięki, ale mimo wszystko prosiłbym o Wasze wsparcie :D aby sobie pomóc wszedłem na stronę rozpoznajemy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Kiedys slyszalem taka mila dla ucho piosenke w radiu : P Taka ala dance moze troszke podchodzaca pod trance, starsza kobieta (?) spiewala tak jakby pojedyncze slowa, jak ktos gral w Portala to to takie ala glados bylo. Rok temu to to na co 2 stacji bylo slychac. halp : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 odnośnie mojej piosenki to jest ona śpiewana w stylu piosenki : Velvet - Chemistry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Bardzo przepraszam za doublepost, ale trafiłem na trop, który najprawdopodobniej naprowadzi was na trop piosenki której szukam. Jest to piosenka Velvet (ta laska jest super :P) refren jest śpiewany w ten sam sposób jak ta piosenka, tyko zamiast mi amore jest dam deram dam dam derem dam deram dam dam (jakoś tak bo przypomniałem se kopyto dzięki tej piosence) tylko tempo jest jak w piosence chemistry tej samej piosenkarki, jeśli uda wam się ustalić tytuł tej piosenki BARDZO PROSZĘ podajcie mi jej tytuł EDIT z 12 I 2010 KONIEC TEMATU PIOSENKA ZOSTAŁA JUŻ PRZEZE MNIE ZNALEZIONA WIĘC NIE SZUKAJCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 może ktoś podać nazwy pierwszych utworów z tych 2 filmików http://www.youtube.com/watch?v=LTmyYQo3sow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jak nazywa się ta piosenka ? http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoID=22748498 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jezu, pobierzcie sobie Tunatic :o ed: Lolik: Kate Ryan - Voyage Voyage Bosu: z drugiej: Intro - It's Dark And Hell Is Hot z pierwszej nie wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Albo Midomi wejdzcie i po sprawie :) www.midomi.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 dzięki Grabarz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 sorrasy za double posta ale mam kolejną sprawę :D jak się nazywa ta muza która leci na początku tego filmiku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Dj Eloł - Jedziemy po zioło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 mówię o tej co leci na samym początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Dr. Dre - Still Dre, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 może tego nie słucham, ale z chęcią bym posłuchał i to chyba jest najodpowiedniejszy temat do tego, więc: kto zna piosenkę z tej a jakże zacnej kampanii ? http://www.youtube.com/watch?v=8tkB264wZZk plx halp, btw. popieram walkę z rakiem piersi! LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 FAK muszem mieć 18 lat żeby to zobaczyć, ale spróbuje znaleźć to :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 FAK muszem mieć 18 lat żeby to zobaczyć, ale spróbuje znaleźć to :P. No to się wylogowujesz, prawda? Poza tym, nie rozumiem co tam jest +18, takie rzeczy to nawet w telewizji pod znaczkiem +13 pokazują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=P3_RpBzmM-M czy możecie mi podać tytuły oryginalnych piosenek na tym bicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Jak ta piosenka się nazywa ? http://www.youtube.com/watch?v=gZJBGbJAAS8...feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 1. Sting & The Police - Every Breath You Take 2. Papa Roach - Last Resort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 nie potrzebny jest mikrofon do tunatica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Naprawdę ?? Szkoda, że już dawno była o tym prowadzona rozmowa i wszyscy o tym wiedzą (jeśli czytali temat). Więc nie wiem po co się powtarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Od dawna szukałem tej piosenki a teraz przypadkowo ją usłyszałem w tym filmiku w tle leci: Co to za mp3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Outkast - Hey ya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 No i znowu potrzebuję pomocy. Pomagając w organizacji mapek do 4 funa(cs) wpadła mi do rąk stara mapa w którą kiedyś grałem, takie coś a'la tor przeszkód(nbnoobgame5). Pełno tam było jakiś dźwięków piosenek itd. No i jedna mi w ucho wpadła która się odpala w pewnym obszarze mapy. Problem polega na tym że jest 2-krotnie przyśpieszona, więc nie mogę się połapać w słowach. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś ją rozszyfrował. W środku są 3 pliki. Oryginalnie jak znalazłem, wolniejsza wersja i najwolniejsza. To na wypadek, bo nie mam pojęcia jak szybko powinna ta piosenka iść. A i się słów nie da rozszyfrować przez konwersję na 2-krotne spowolnienie i obniżenie tonów. DOWNLOAD: wywaliłem(czytaj edita) Troszke to ciężkie ale naprawde chciałbym wiedzieć co to za tytuł. Ciekawość jakoś tak. EDIT: trochę jeszcze poszperałem i wyszła w miare czysta wersja: http://www.speedyshare.com/files/22253051/opcja1.wav [8 mega, ale błagam pobieżcie :) ] Wygląda na to, że ktoś sobie jaja robi i fałszuje w rytm oryginału, ale i tak ciekawość górą i normalnie chętnie bym wiedział czym jest ten oryginał. EDIT2: Mam: vengaboys - Boom, Boom, Boom, Boom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 E: Dobra już mam, delete this post :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jak się nazywa ta piosenka od 21:26? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 @Up RJD2 - 1976? Znalazłem na YT. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Może ktoś wie, bo nie mogę na YT znaleźć, ani nigdzie w necie. Jak jest na TVN nie raz reklama filmu "Lepiej późno niż później", to leci taka piosenka, zapamiętałem tylko coś takiego: "Come my lady, come come my lady. Sugar (sugar)". Może ktoś wie o jaką piosenkę mi chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Crazy Town - Butterfly? http://martyna575.wrzuta.pl/audio/5R7qVyCE...own_-_butterfly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 O, dzięki Black :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi