Marmot Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 2. Brak niektórych aplikacji istniejących pod Windows 2. Brak niektórych aplikacji niektórych aplikacji niektórychHahaha. Ja mógłbym w nieskończoność wymieniać aplikacje istniejące pod Windows, które nie zostały wydane na Linuksa. Zresztą, większość tych punktów z zalet można równie dobrze Windowsowi przypisać, ale nie chce mi się już tu wywodów robić, wracam do mojego cudnego Bad Company 2, w którego na Linuksie bym nie zagrał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Marmuś, przecież on tego nie pisał, więc weź się nie wydurniaj. Idź na tą wikę, z której on to skopiował i tam się powydzieraj. No ale jeden Marmot na stado linuksowców to może być problem ze zwycięstwem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 - Pomożecie? - Pomożemy! Idea strony idiotyczna, nigdy takich projektów nie rozumiałem (o ile można to projektem nazwać). Nie idzie nawet szaty graficznej ocenić, bo: Nawet jej nie ma :bye1: . Zaraz zarzucisz mi "tutaj ona nie ma znaczenia, nie znasz się". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Zresztą, większość tych punktów z zalet można równie dobrze Windowsowi przypisać, ale nie chce mi się już tu wywodów robić, wracam do mojego cudnego Bad Company 2, w którego na Linuksie bym nie zagrał :-) Aczkolwiek beta może i nie działa, ale jak mówi Cedega, full owszem będzie działać ; ) W zasadzie ja przerzuciłem się na linuxa gentoo dlatego, że kurna wykrywał antywir kaspersky (czy jak to się pisze) 153 wirusów ; o aczkolwiek nie o tym teraz mowa, dobra koniec "kłótni?" strona zaktualizowana yea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemoniX Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Zapraszam do mojego serwisu : Noc Mroku Paranormalnego! Znajdziecie tam wiele ciekawych opowieści o duchach, rytuały wywoływania duchów, regułki rzucania klątw, opisy sporządzania lalek voodoo i wiele innych ciekawych artykułów. Wejdźcie i poczujcie prawdziwy mroczny klimat! www.mistrzu.campari-lubliniec.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Mam taką propozycję: Valhalla od 50 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A niby dlaczego? Btw, fajna strona, tylko nieco przebajerzona darmowymi skryptami. Sam layout mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Bo ludzie rejestrują się tylko po to zeby zareklamowac swoja stronke/inne gowno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 I co z tego :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A może ograniczmy możliwość postowania w Valhalli użytkownikom z licznikiem powyżej 560-ciu postów? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 No, ale czekaj. Bo troszkę się pogubiłem, 120 na 180, tak? No bo ja znam tylko pascala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 A może ograniczmy możliwość postowania w Valhalli użytkownikom z licznikiem powyżej 560-ciu postów? :) licznikiem powyżej 560-ciu postów? powyżej 560-ciu postów? 560-ciu postów 560-ciu postów 560-ciu postów 560-ciu postów 560-ciu postów 560-ciu postów Adminie, nie zrobisz nam tego prawda? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemoniX Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Nie tylko po to by coś zareklamować, ale też ma się rozumieć aby się dowiedzieć ciekawych rzeczy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Egzakli. Strona wygląda ciekawie, ale poza kategoriami na razie żadnej treści nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemoniX Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Jak na razie 30 artykułów. Stronka dopiero startuje xD EDIT: Teraz to już 30 parę xD Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 http://psichix.com Stronka się powoli rozwija, dzisiaj dodałem podgląd obrazów. Nie wiem czy nie wspominałem, ale strona prowadzona jest w dwóch językach (en/pl) i domyślnie język jest zależny od języka przeglądarki, potem od informacji w ciasteczku. Codziennie (no dobra, prawie codziennie ;p) trafia nowy wpis, niedługo zacznę umieszczać krótkie lekcje odnośnie programowania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 "I'm ready to be.. PS KH KS" Moim zdaniem pod treścią strony powinno być ciemniej, bo wciąż to się zlewa z deka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Ok, przyciemniłem, już się nie zlewa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 http://bassmaster.sos-dan.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Zobaczyłem folder images i dalej już nie jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Zobaczyłem folder images i dalej już nie jadę. Nazwa cię przestraszyła i będziesz miał od tego koszmary. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 O, zapomniałem o istnieniu tego wątku :). http://jakim.org.pl/ - miejsce, gdzie można skonfrontować wszystko o mnie ;). Reszta podstron zawiera wiele moich materiałów, tak więc chętnych - zapraszam. A co do strony Psichiksa. Lepiej niż ostatnio, szczególnie pod względem estetyki. Natomiast favicon szpetny jak dla mnie - psuje cały image :). Mimo wszystko - jest dobrze :). PS Mam nadzieję, że ta muzyczka do trailera nie poszła w zapomnienie :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 fakt, favicon pora zmienic bo paskudny :D co do muzyczki napisalem na PW ;) A strona Jakimowa przejrzysta, czytelna, nie trudno znalesc to czego sie szuka, plus za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Zrobiłem sobie internetowy notatnik, chciałem się pochwalić :P http://marecki.viphost.pl/Notepad/ możecie oceniać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Warning: rename(note/.txt,note/Cześć.txt) [function.rename]: No such file or directory in /home/mareks/domains/marecki.viphost.pl/public_html/Notepad/execute.php on line 28 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mareks/domains/marecki.viphost.pl/public_html/Notepad/execute.php:28) in /home/mareks/domains/marecki.viphost.pl/public_html/Notepad/execute.php on line 41 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 smiechowy notatnik, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 :( zapomniałem odkomentować pewien kod, już jest ok :P :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Marek.S, http://marecki.viphost.pl/Notepad/index.ph...d=Test%20BBCode he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 http://markargames.vgh.pl/index.php - stronka o wszystkich moich projektach, nawet tych o których nigdy nie mówiłem, tylko jak chcecie coś napisać zapoznajcie się z regulaminem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 TWOJE WLASNE LOGO Zmien w panelu admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi