kryniak Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A w logu jest przecież napisane "Sonioue Arts" :F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Nie wiem czy już too dawałem, ale chyba nie :D Bo zmieniony adres :) Zapraszam do rejestracji :thumbsup: http://forum.xgames.4.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 www.karus99games.yoyo.pl Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Kolejny PHP-Fusion. Ludzie, czy wy nie potraficie zrobić jakąś stronę samodzielnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Ja umiem zrobić stronę samodzielnie ale w PHP-Fusion mi się lepiej pracuje. Jak mi nie wierzysz że umiem to tu masz dowód www.vtbykarus.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Tia, a pod napisem Design By Karus piękne przekierowanie do Szablony.prv.pl :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Wirus: Net-Worm.Win32.Allaple.a Wirus wykryty podczas wczytywania zawartości strony sieci Web. Adres: www.vtbykarus.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Listopada 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 endemit (gr. éndemos ‘rodzimy, tubylczy’) biol. organizm roślinny lub zwierzęcy, którego zasięg jest ograniczony do określonego obszaru czyli idąc dalej: rzadki, niespotykany... jedyny, niepowtarzalny nie wiem czy ktoś pamięta, ale kiedyś miałem w sygnaturce wpis: gnysek - jest tylko jeden na tym świecie... jeżeli nadal nie rozumiecie związku - czytajcie od nowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 @2xup Wiem o tym ale nie udaje mi się go usunąć @3xup Czepiasz się szczegółów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Tylko ten "szczegół" oznacza, że Ty nie robiłeś tej strony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Od dzis ruszyla strona z informacjami na temat XenoN Core + sdk do sciagniecia (na razie wersja GMowa), chwilowo informacji malo bo zbieram to wszystko do kupy by dac za kilka dni dokladny opis tego co silnik bedzie oferowal. XenoN Core Website Zapraszam! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Moja strona www.itires.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 To ja dorzucę jeszcze swoją, klanową. Ostrzegam - na IE źle działa! (a przynajmniej na tych nowszych :P) http://www.lord-heroes3.ovh.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Moja strona www.itires.yoyo.pl Kijowe logo. Od dzis ruszyla strona z informacjami na temat XenoN Core + sdk do sciagniecia (na razie wersja GMowa), chwilowo informacji malo bo zbieram to wszystko do kupy by dac za kilka dni dokladny opis tego co silnik bedzie oferowal. XenoN Core Website Zapraszam! :] Fajne intro :) reszta też spoko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Snake nowe logo mam w sygnaturce tylko trza podmienic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 @up: "Nowe logo" z sygnaturki tez cienkie - takie nico, przydaloby sie wam je totalnie zmienic, bo te 2 odstraszaja i wogole do stronki nie pasuja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Psichix no to trza sie photoshopa wyuczyc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Photoshopa wcale sie nie trzeba wyuczac, funkcje sa intuicyjne, wystarczy zrobic na poczatek kilka obrazkow testowych, zeby zalapac swoj wlasny "styl", a raczej wyczucie w operowaniu i mixowaniu dostepnych efektow/narzedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Nie lubię stron flashowych, więc i ta mi się nie podoba. Tymbardziej, że wygląda jak zwyczajna strona, nie licząc tego intra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 hahaa!! napisałem kiedyś że mam strone swojego "studia" XD ponawiam link bo strona jest ulepszona i dodałem kilka gier ludzi z mojego teamu :) Moja strona Miłego giercowania :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ahh ! To ja będę oryginalny xD :) Wiem będzie krytyka ale co mi tam SERWIS SIĘ ROZWIJA !!!!!!!!!!! www.n-l.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Nikas i Nakyls: Powiem krótko, slabo, przez to ze to przedewszystkim gotowe szablony, a jak wiadomo takich gotowcow, ale dobrych jest malo. Nikas: Logo paskudne, zupelny brak wrazliwosci na laczenie kolorow. To ja jestem daltonista, ale pojecie o dobraniu kolorow to jakies mam.. Nakyls: No tu nieco lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 No wim że gotowe szablony ale za 2 dni będzie moja robota hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Psyhix, twoja strona odpada bo nie działa u każdego... Po kiego flash? :o Rozumiem na jakieś elementy, ale nie cała strona! Nie zobacze bo nie mam flasha i nie mam go zamairu instalować. Popraw. @ap. Blog iView - demo Drans OTS SGM - Strona klanowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 www.grela.yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 www.grela.yoyo.pl fajne,takie proste i trafia łatwo do użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 PsichiX: wiem,jest do d**** ale to kumpel z mojego teamu zjechał!!! AAARAGHH1!! ochrzanie go bo miał poprawić,tam wszystko do siebie nie pasuje!!! AAAARGHHH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Dla tego teamy sa dla powaznych osob, bo mozna liczyc na czlonkow zespolu, a jeszcze lepiej nie miec teamu, co daje 2 korzysci: 1. cale uznanie za dobra gre spada na ciebie. 2. Jak cos spieprzysz to mozesz winic tylko siebie (i nie ma nie potrzebnych klotni w zespole) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 a jeszcze lepiej nie miec teamu, co daje 2 korzysci: 1. cale uznanie za dobra gre spada na ciebie. 2. Jak cos spieprzysz to mozesz winic tylko siebie (i nie ma nie potrzebnych klotni w zespole) emot11.gif Też popieram tą zasadę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Yo! niewiedziałem, że jest taki temat! Macie ziomy moja ch***wa stronke zrobiana w 20 min : D http://yohos.bnx.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi