LolikZabijaka Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 siema mam pytanie jak można stworzyć wyścigi z wykorzystaniem lecącego na nas ekranu, ale żeby nie było to 3D i żeby można było budować se level z obiektów i żeby dało się zmniejszać i zwiększać speed. prosiłbym o jakiś przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 co to jest "ekrany"? co Tu ma być 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 ja powiem tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 jemu chodzi o takie cos jak pseudo 3d wyscigowe gry na komorki. Da sie to zrobic, ale uwierz mi na slowo ze od strony jakosciowej i wydajnosciowej zdecydowanie lepiej jest zrobic to w normalnym 3d. to taka rada ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Na YoYo masz przykład :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 byś podał link do tego owego przykładu bo niewrzyscy znają angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 To niech niewszyscy się go nauczą, bo bez niego nie ma kodzenia. I nic mu z przykładu skomentowanego po angielsku nie przyjdzie, tak na boku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 jemu chodzi o takie cos jak pseudo 3d wyscigowe gry na komorki. Da sie to zrobic, ale uwierz mi na slowo ze od strony jakosciowej i wydajnosciowej zdecydowanie lepiej jest zrobic to w normalnym 3d. to taka rada ode mnie tylko że ja nic nie umiem z 3D wole robić na płaskich obrazkach :) mogę prosić link do tego przykładu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi