SLy Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Grzebałem sobie w śmieciach na dysku i znalazłem stary "programik" imitujący rzuty kostkami. Postanowiłem trochę go odświerzyć :) Wyszło mi coś takiego: Zip Gmd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Program nie jest zbyt rozbudowany ale ładnie wygląda :D Mogłeś dać opcje 'inna' gdzie wpisujesz dowolną liczbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Nie chcę być nie miły, arogancki tudzież niepatryiotyczny ale muszę stwierdzić ża ten programik to żadna rewalacja ani rewolucja. Jest oparty na prostym systemie losowości, niezbyt przydaje się w życiu codziennym. Jednak jeśli chodzi o rewolucje: Widać już rządy Kaczyńskiego, widać że on chce IV RP , i rewolucji. MA to swoje odbicie na gmclan, na którym coraz częściej wybuchają rewolucje: Czoug 0.3 Rewolucja w stosunku do 0.2 ;p Kości v2 Rewolucja w stosunku do v1 :D Cairo 3 trójwymiarowa rewolucja!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Cairo 3 nie jest żadną rewolucją tylko normalną grą na pare razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 29 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Mogłeś dać opcje 'inna' gdzie wpisujesz dowolną liczbę.Wiem, wiem. Zastanawiam się jeszcze jak to zrobić, żeby było najlepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Bigshark, źle zrozumiałeś więc tutaj nie wypisuj bzdur. Rewolucja w stosunku do Kości v1. Nie w stosunku do wszystkich tutaj gier/programów tylko do 1 wersji kości Slyowatego :) A kości jakie są - każdy widzi :) Rozbudowane są dla mnie za bardzo i się gubie :D Edit: ale gmd przyda się newbiem jako skromny tutek dotyczący losowania (lotto) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Programik prosty, ale ładny ( i składny :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Października 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Ciekawe kiedy ktoś wykona kostkę w 3d ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Po 2 miesiącach przerwy znowu trochę się pobawiłem :) Kości v2.1.zip Kości v2.1.gmd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ogólnie to spoko gierka ale jak dla mnie jest denna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Uh, maaan, to nie jest gra tylko prosty programik, który rzuca za nas kostkami jeśli takowych nie posiadamy. Przydatne np. w RPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 tylko prosty programik No własnie to jest tylko prosty programik których pełno. Być może komuś się sprzyda, ale napewno nie mi. 3/7 - przeciętnie nic nadzwyczajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 No właśnie, programik przyda się rpgowcom. I szczególnie tym co robią sesje netowe (np. ja). Fajnie, że jest k20 można grać w Neuroshime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 To faktycznie jest programik a nie gra ale musze powiedzieć że mi się niepodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Hmm... a co w nim zmienić, żeby ci się podobał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Multiplay :) A dokładniej, fajnie by było gdyby mogło nią rzucać kilka osób tylko że przez internet :D Mile była by widziana taka opcja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Hehe, ok. W ferie się zrobi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Taka propozycja, może byś zrobił program do prowadzenia sesji przez internet? Mi by się akurat przydał taki :D Jeśli będziesz potrzebował pomocy z ustawieniem multi to chętnie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Na razie myślałem nad zrobieniem generatora kart postaci ale kto wie :) W każdym razie wezmę się za to najwcześniej w ferie bo teraz trochę mi czasu brakuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 No i of koz warto by było dodać taki myk, aby odrazu losował 'x' kości. Np. do Neuroshimy trza 3xk20 więc fajnie by było ustawić sobie tylko 3 kości k20. Wygodniej by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja to bym raczej zrobił tak, że po kliknięciu w jeden przycisk od razu generowałby się wynik(3k20) a obok wyświtliłyby się 3 składowe rzuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi