Excolo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 U mnie zamiast "witaj szkoło" było "witaj szkło". Ale że trafiłem do klasy maksymalnych kujonów (cóż, tak wybrałem), to się pointegrowałem ze wszystkimi tylko nie ze swoją klasą ;o Btw. najbardziej mnie rozśmiesza policja w tym kraju. Na tzw. górkę koło mojej nowej szkoły (górka usypana z gruzów z WW2, eleganckie miejsce na imprezy) ściągnęło ~500 osób z okolicznych szkół, wszyscy pić oczywiście. Wjeżdża policja, wszyscy myk, zostaje z 70-80 osób (tak naprutych, że nie mogli się przeczołgać w inne miejsce) i tekst policji "pijcie, ale po cichu i nie na widoku". I pojechali. o_o' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 LOL, to gdzie taki pekin macie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Wrocław, i to blisko centrum dość o_O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 a co? w domu się nie wysypiasz? Strzał w dziesiątkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ja pierdziele w zyciu takich dlugich wakacji nie miałem, już rok trwają i sie kończyć nie chcą heh, naucz mnie tego, bo mnie starsza ciągle do roboty wywala, i jak nic nie robię przez więcej niż dwa tygodnie, to wtedy w domu nie mam życia wogóle :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ja bym zamienił szkołę za robotę. Ale tak to jest, że niedoświadczonych szesnastoletnich programistów nikt nie chce. Więc na drugi rok szkoły zmykam do USA na stypendium (tzn.: spróbuję ;)) i tam spróbuję zdobyć papiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Excolo: nie wiesz co mówisz, nieszczęśniku... Szkoła jest o wiele lepsza niż praca... no dobra, zależy jaka praca ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Wiem co mówię, bo zdarzało mi się robić jakieś tam rzeczy (proste ) za kaskę(niedużą, ale jednak) i gdybym w tym kierunku się rozwijał, to byłoby mi fajniej. Ale chcę być wykształcony, takie mam postanowienie i zamierzam je spełnić :> Zresztą jedno i drugie da się połączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 bo mnie starsza ciągle do roboty wywala, i jak nic nie robię przez więcej niż dwa tygodnie, to wtedy w domu nie mam życia w ogóle Nie znasz mojej :] Uparty niesamowicie nauczyciel, który naoglądał się prezentacji pt. "Wpływ gier wideo na umysły młodzieży." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A na prezentacji był pocisk z napisem "gra wideo" a obok rozmlaskany na kawałki mózg gracza :]? Dobra, całkiem serio, idę założyć temat o tym, bo z tego rozwinie się całkiem fajna dyskusja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 To u mnie dopiero zaczynają remontować szkołę. Chociaż w poprzednim roku zrobili okna i pomalowali klasy, a teraz przez rok szkolny cała reszta. Skład klasy się trochę zmienił(na minus) więc jestem zadowolony(oczywiście kiblują ci których nie lubię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Excolo: nie wiesz co mówisz, nieszczęśniku... Szkoła jest o wiele lepsza niż praca... no dobra, zależy jaka praca ;p oj prawda ;) Wiem co mówię, bo zdarzało mi się robić jakieś tam rzeczy (proste ) za kaskę(niedużą, ale jednak) Takie robienie raz na jakiś czas jest nawet dobre i przyjemne, jednak jeżeli robisz codziennie przez dłuyższy okres to można mieć dosyć. Jedyny plus to kasa :] ehh ja chcę do szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 lol dobre moja szkoła jest w remoncie :DDDDDDddd ponad 70% sal jest nieczynnych XD Jutro 2 godziny z wychowawcą a potem przez najbliższy tydzień sranie i nic nie robienie :DDD. FFFFFFFFFF ;[ Ide do Ciebie lolzordzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jedyna praca jaką z chęcią bym podjął w tym momencie to wyświadczanie różnych usług internetowych, jak instalacja i konfiguracja CMSów, czy przepisywanie dokumentów. Tylko, że taki biznes to trzeba by samemu rozkręcić, bo nikt takiej posadki nie oferuje, a za młody jestem, żeby zaczynać działalność gospodarczą ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Marmot: Ale ja już mam odpowiedni wiek ;d To ja założę działalność gospodarczą, a Ty będziesz na mnie robił ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A ja mówię, że 1. gim. była do d*py! @Jaklub: Też nie mam 2. języka... :P @Ranmus: Nie dali urlopu? ;[ :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Szkoła jest wporzo. Już mi się trochę wakacje i granie w wowa znudziły ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 granie w wowa znudziły - Nie wieżę. Nie zrobił byś tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 granie w wowa znudziły ;[ Jeden dzien szkoly, a ty juz wariujesz! wakacje (...) znudziły Hmmmm, ciekawe jakie to uczucie. Nigdy tego nie doswiadczylem. Ja sie ciesze, ze w przeciwienstwie do wiekszosci mojej klasy nie uwazam, iz poszedlem do zlej szkoly/na zly profil (informatyczny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Skład klasy się trochę zmienił(na minus) więc jestem zadowolony(oczywiście kiblują ci których nie lubię). Same here wakacje (...) znudziły Same here Uważam, ze Halo jest świetną grą Same here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Idę zaraz do szkoły, wczoraj na rozpoczęcie nie zdążyłem, będzie opieprz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 - Nie wieżę. Nie zrobił byś tego. Wieże to se w ogródku wbuduj. Jeden dzien szkoly, a ty juz wariujesz! Co jak co, ale WoW to nudna gra. Tylko że strasznie wciąga ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Każdy MMO jak już się go pozna to jest nudny ;p Baj Baj Wakacje! Arghhhh!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Omg ale zrytą mam klase :( przynajmniej wielu pokemonow nie ma :) Hehe paru już skocili :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Btw, zauważyliście, że dzieci robią się coraz mniejsze? :u Tzn kaman, przecież teraz do gimnazjum chodzą same dzieci : 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 się tak nam zdaje ;p czy my byliśmy inni? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Btw, zauważyliście, że dzieci robią się coraz mniejsze? :u Tzn kaman, przecież teraz do gimnazjum chodzą same dzieci : 0 To że ktoś jest mały nie znaczy że jest dzieckiem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 To że ktoś jest mały nie znaczy że jest dzieckiem dry.gif Mówię też o inteligencji i innych pierdołach. Nauczycielom jest ponoć coraz trudniej, nie dość, że się smarkacze nie uczą, to jeszcze małe to cholerstwo ;o się tak nam zdaje ;p czy my byliśmy inni? tongue2.gif Nie, wystarczy, że przeglądnę zdjęcia byłych trzecich klas i spojrzę na swoją : O chyba że to tylko u mnie tak jest lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Btw, zauważyliście, że dzieci robią się coraz mniejsze? :uZauważyłem dokładnie to samo. Ja tam raczej niski jestem, ale bez przesady - dzisiaj wyłowiłem wśród tłumu pierwszaków kilka osób, które normalnie zaklasyfikowałbym do 3 klasy podstawówki. ;f Generalnie to jest bardzo ciekawe zjawisko. Ja już nawet pomiędzy rocznikiem moim i o rok wyższym dostrzegam duże różnice, a to co się dzieje wśród młodszych to już masakra. Może to ma związek z tym, że coraz więcej rodziców ma bzika na punkcie sukcesu swoich dzieci i biedaki muszę ślęczeć nad książkami zamiast pograć w piłkę? Cholera wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Tzn kaman, przecież teraz do gimnazjum chodzą same dzieci : 0 Potwierdzam, 1 klasa gimnazjum to masakra, dzieciaki jakich nie widziałem od dawna, laski z ich klas mogą mi robić blowjoba na stojąco : ( Taka prawda. Zresztą, patrzyłem na swoje zdjęcia z 1 klasy, jakoś przy nich to my wtedy byliśmy aż NAD wysocy. Mam 188cm czyli nie zbyt dużo, a 1 gimnazjaliści to mają może do 150cm MAX. Masakra... ale czym jest to spowodowane ? Jakoś jak ja byłem w 1 klasie, to nikt nie mówił nigdy, że wyglądamy na dzieciaków, jesteśmy mali itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi