lenin Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Je deteste parler allemand, parce que je voudrais francais :D:D Francuski rzondzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Czuje sie okropnie, mdli mnie na samą myśl że bede mial dalej do szkoly wiecej uczenia i lekcji, i ze znowu bede musial wytrzymać cały rok szkolny do następnych wakacji. I jeszcze te powalone zebrania, KOSZMAR :ranting2: :censored: :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 to się ucz, to nie będziesz mieć problemów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja mam najgorzej. Będę w drugiej gimnazjum, a jeszcze żadnego dodatkowego języka poza angielskim się nie uczę. :mellow: Mam nadzieję, że w tym roku nam nie wprowadzą czegoś takiego. ;p Poza tym spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nie no, szkoła! Zebrania, sprawdziany, kartkówki. No normalnie horror! Najlepiej, żeby szkoła nie istniała :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 za 2 dni zobacze globiego na żywo ;-o a tak poza tym - szkoła szkołą, gdyby nie wczesne wstawanie to by było git. w szkole przede wszystkim to ja się opie*dalam B) Zadziwiające jest to, że dzięki gmclanowi (a dokładnie kamratowi) polazłem do technikum ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja tam sie ciesze. Mam w klasie fajnych ludzi + 8 godz inf/tydzien i w ogole xD Nic strasznego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja się nie cieszę :( Mamy nową dyrektorkę (jędza straszna, niecierpi mnie bo mój starszy brat i kuzyn wleźli jej za skórę). Narazie jedyne co przygotowałem do szkoły to plecak, piórnik i kilka zeszytów :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja ja, butem mordem, butem tak (guten morgen, guten tag). U nas niektórzy nauczyciele są tacy głupi że szok, albo się przechwalają... Nie no ELO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja się cieszę :) Choć dobrze wiem, że po miesiącu znowu będę chciał wakacji... Najlepiej by było, jakby co miesiąc był wolny tydzień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja ja, butem mordem, butem tak (guten morgen, guten tag). Machen flachen, szturchen pupen? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ich rauche ganja gern denn ich kopfshmerzen haben Po denn jest szyk poboczny! Ich finde zur Schule gehen do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Chyba raczej do po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Grabarz: Ja w tym roku byłem w pierwszej gim, ale spoko poznałem fajnych ludzi i w ogóle było supcio ( :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 KONIEC TEGO NIEMIECKIEGO JAZGOTU! @Topic Niestety będę musiał chodzić już 3 rok na niemca - OMG! Cały rok sie opier... a na koniec roku i tak wszystko wychodzi z siebie i dostaje 3. Wolałbym już japoński, tego przynajmniej da się słuchać a nie to co szlafen w ryjen. Z anglika jak co roku będzie... 5,4,,6,3,5,4,konkurs,1 za ćwiczenie,konkurs,6,4,5 na koniec 6 + 1sze miejsca w szkole z konkursów, w Polsce top100 [największe osiągnięcie fox-12 miejsce]. Ćwiczeń jeszcze nie mam tylko wiem tyle, że zeszytów mam za 75 pln (mam jeszcze 2 braci)... ehhh nienawidzę wstawać o 6:30!!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Faaa, kupa, gówno, kiszka, w-f, kaszana. Nie będzie wolnego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Kur** (sry) pomylił mi się francuski z hiszpańskim, chociaż sam już nie wiem, jest tu ktoś kto się na hiszpańskim zna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nie uczyłem się hiszpańskiego, ale ponoć to jeden z najłatwiejszych języków do nauki. Coś jak angielski. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nie uczyłem się hiszpańskiego, ale ponoć to jeden z najłatwiejszych języków do nauki. Coś jak angielski. ;) No to spoko, w każdej klasie miałem średnią powyżej 4, więc będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja się nie uczę z angielskiego ANI ANI a zawsze mam najlepsze oceny w klasie... wtf? Nadprzyrodzona umiejętność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 cudowne dziecko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja się nie uczę z angielskiego ANI ANI a zawsze mam najlepsze oceny w klasie... wtf? Nadprzyrodzona umiejętność? Ja też się nie uczę angielskiego. Ale pewnie gdyby nie komputer i te gry po angielsku, to by tak dobrze nie było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 cudowne dziecko! hehe, ja znam przyczynę, wszystko co komputerowe mam odkąd pamiętam, były tam różne angielskie zwroty i chyba od tego się uczyłem... albo poprostu geniusz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja tam na myśl o pójściu do szkoły cieszę się tylko z WF-u i z infy. Reszta to 'syf, kał i malaria(tak jak napisali o mojej 1 grze :D)' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 O! Ja mam caly czas wakacje ;) Hmm fajna sprawa szkola ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A ja w ogóle nie znam niemieckiego. I dostałem na koniec 5. Hm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Nie wiem po co ten temat ale ok. Więc tak hm. Gimnazjum to syf, więc trzeba jakoś wytrwać ostatni rok - a potem liceum, jakis wporzo profil ( maybe informatyka/angielski ) i szkoła może zacznie być ciekawsza ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ostatni rok gimnazjum - trzeba zaliczyć jakąś dziewczynę. (Chyba wiecie o co chodzi) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ostatni rok gimnazjum - trzeba zaliczyć jakąś dziewczynę. (Chyba wiecie o co chodzi) xD Dziewczyny w gimnazjum to gupje pokemony w wiekszości ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Od czasu do czasu trafia się fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi