Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mam bug. Byłem zalogowany na portalu, wlazłem na forum i mnie wylogowało. "Skróty" po lewej od pisania postu wychodzą na prawo. Emotki powinny być widoczne wszystkie. No nie wszystkie, ale chociaż bez suwaków, bo to głupio wygląda. "uploader uzytkownika" wont! Z małej litery, na dodatek "z" zamiast "ż". Dajcie zamiast tego ikonkę folderu, wyświetlaną obok ikonki z GG. Jestem za ukryciem ostrzeżeń innych użytkowników. I jeszcze moderatorzy jak robią dopisek do czyjegoś postu, to niech go robią czytelnym kolorem (Bo ten żółty jest koszmarnie nieczytelny, już na pewno na tym tle :|). I niech się podpisują, kto to dopisał. Tak, dla zasady ;) I test: GML y -= (y/5); Edit: Nom, tag GML nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 oo widze że dodano że autor już nie może oceniać tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 @Dawidds: Kurde, po co ukrywać?? Niech będą widoczne warny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 nooo =) lubię szpanować najdłuższym logiem na gmclanie =)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Widzę że zamiast Top 10 jest Top 20 czyli większe szanse na znalezienie się w tej liście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ranmus, jak zrobiłeś tą ramkę: "Powód edycji: a bo tak :P" ? I zobaczcie ten bajer: Odkryłeś sekret =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 I jeszcze moderatorzy jak robią dopisek do czyjegoś postu, to niech go robią czytelnym kolorem (Bo ten żółty jest koszmarnie nieczytelny, już na pewno na tym tle :|). I niech się podpisują, kto to dopisał. Tak, dla zasady ;) To dziadek tak robi. Ja zawsze na czerwono wale i tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 @Dawidds: Ameryki nie odkryłeś z tym tagiem SPOILER ;p . Już od wczoraj mam w profilu użyty ten tag dwa razy xd . A co do koloru moderatorskiego - narzekać Dziadkowikleofasowi. Ja piszę czytelnym bordo i zawsze się podpisuję, o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Tak kojarzyłem, że na pewno dziadekkleofas tak robił ;P Ale nie byłem pewien, to nie pisałem. Nie odpowiedzieliście mi na pytanie, jak Ranmus zrobił tą ramkę :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) napisz posta a potem edytuj ;[? affff nie udało się... xzcvzxczxczxc test Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Pieter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Edytował i podał powód. Proste. Btw. muszę kilka dni popatrzeć na to forum, wprowadzę kilka rozwiązań na HMT w nowym systemie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 u nas niestety nie ma czegoś takiego jak "powód edycji posta" ;/ edit: blah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Łeee :| Więc pomysł. Dajcie możliwość użycia tego bajeru userom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A po co to wam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Hah, teraz admini, modzi i redaktorzy nie mają kolorowych belek. :P Guzik prawda. Nadal mamy gnysek Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez gnysek a do tego jeszcze to pole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Po prostu się maskujemy z otoczeniem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 no ja nie widze ostrzezen innych uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A po co to wam ? A po co to wam? B) Ostrzeżen nie widac, reszta ok. Swoje widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Super ;) Wydaje mi się, że na thecrims.org ten system wyświetlania profili został już dawno wprowadzony :) Mnie się podoba. Bo został on wprowadzony w jednej z wcześniejszych wersji, na którą druga licencja się załapała, a gmclanowa już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Luksor, sprawdź swojego posta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 O, kolejny pomysł. Jak już administracja takie zmiany wprowadza to może doczekamy się 10-gwiazdkowej skali ocen ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 no własnie, albo w ogole wyłaczyc, bo wszyscy patrza na gwiazdki, a nie na komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Guzik prawda. Nadal mamy gnysek Przecież wszyscy mają niebieskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Z wyłączeniem też nawet dobry pomysł. Ale lepiej będzie po prostu powiększyć liczbę gwiazdek do 10. Zupełnie inaczej by się oceniało. Bez głupiego zastanawiania się, czy dać 3 czy 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 10 gwiazdek, albo %owa skala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Z %tową skalą masz jeszcze więcej zastanawiania jak z ze 5gwiazdkową skalą. 10 gwiazd i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Z %tową skalą masz jeszcze więcej zastanawiania jak z ze 5gwiazdkową skalą. 10 gwiazd i po kłopocie.Niby dlaczego? Super-precyzyjna ocena. Dajesz powiedzmy 81%, słabszej grze dasz 12... Ale i tak procentów administracja na pewno nie napisze :P Obawiam się, że nikomu się nie będzie chciało gwiazdek robić ;P PS: A zmienicie wreszcie ten link "uploader uzytkownika"...? Niech ktoś skasuje tego posta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Z %tową skalą masz jeszcze więcej zastanawiania jak z ze 5gwiazdkową skalą. 10 gwiazd i po kłopocie.Niby dlaczego? Super-precyzyjna ocena. Dajesz powiedzmy 81%, słabszej grze dasz 12... Ale i tak procentów administracja na pewno nie napisze :P Obawiam się, że nikomu się nie będzie chciało gwiazdek robić ;P PS: A zmienicie wreszcie ten link "uploader uzytkownika"...? Edit: Oj.... Wysyłałem pierwszy raz to wyleciał błąd "połączenie z serwerem zostało przerwane". Kliknąłem drugi raz na "Dodaj odpowiedź", no i się dodało :D Nawet 2 razy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Z %tową skalą masz jeszcze więcej zastanawiania jak z ze 5gwiazdkową skalą. 10 gwiazd i po kłopocie Rzeczywiscie - 10 gwiazdek, 1*10 100% - 10%*10 1 gwiazdka - 10% To jest to samo przeciez :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Przecież wszyscy mają niebieskie. A, myślałem, że chodzi o tą belkę z edycją postu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi