Darlix Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A wykona mi to ktoś? Ajć, jak tak będziecie myśleć, to jak ktoś napisze: "Zrobi mi ktoś laskę(słodycz), potrzebna mi do gry świątecznej" to już nie wiem co się stanie z waszymi mózgami. Precz stąd, onaniści, pierońskie nasienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A wykona mi to ktoś? Ajć, jak tak będziecie myśleć, to jak ktoś napisze: "Zrobi mi ktoś laskę(słodycz), potrzebna mi do gry świątecznej" to już nie wiem co się stanie z waszymi mózgami. Precz stąd, onaniści, pierońskie nasienie! Nasienie, huehuehue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Hahahaha :D To jest niezłe :P O co chodziz tym lodem ? możecie mi wytłumaczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Zrozumiesz za 10 lat. @vide down: nabiorą? Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 O co chodziz tym lodem ? możecie mi wytłumaczyć ? Szkoda, że wszyscy się na to nabiorą i rzucą się pisać "zabawne" komentarze na twoją prowokację, vide up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 z lodem to już Juliusz pisał w moim temacie 'grafika top-down' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja bym poprosił jeszcze jedną grafikę. Mianowicie chodzi mi o gangstera, wymiary : wysokość - 100, szerokość - 50. Dziękuję i pozdrawiam, Smo :) Czy mógłbym ponowić moją prośbę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ponawiać prośbę zawsze możesz... jeśli to nie podchodzi pod spam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Machnijcie mi pizzę mniej więcej 100x100 plox. Styl dowolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&G MoH Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Czy zrobiłby mi ktoś sprita harrego pottera 42x42 widzianego z góry? I żeby miał ręke z różdżką tak wyprostowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Siemka. Machnie mi ktoś żołnierza polskiego (wysokość 100px szerokość 50px)? Jak ktoś nie kapuje, czym się różni żołnierz polski od innego, to chodzi mi o biało-czerwoną opaskę na ramieniu ;) A, i żeby było dwóch. Jeden w mundurze moro, a drugi w całkowicie brązowym mundurze. Dzięki wielkie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 puk-puk? machnie mi to ktoś? Machnie mi ktoś żołnierza polskiego (wysokość 100px szerokość 50px)? Jak ktoś nie kapuje, czym się różni żołnierz polski od innego, to chodzi mi o biało-czerwoną opaskę na ramieniu ;) A, i żeby było dwóch. Jeden w mundurze moro, a drugi w całkowicie brązowym mundurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Szukam grafiki owieczki, może to być szkic na kartce coś w rodzaju tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 http://www.google.pl/search?q=sheep&um...152&bih=674 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 poszukuję grafika, do wykonania grafik postaci tego typu graficznego: tylko proszę o właśnie taki ładny styl, a nie zwykły pixelart: E: moje GG: 22557732 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 proszę o wykonanie obrazka bardzo ohydnego alien'a, tak, rzeby styl pasował do tego : wymiary : wys. 120px szer. 60px Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wybacz... W tym temacie *nikt* nikomu nic nie wykonał. Jak będziesz chciał żarty z podtekstami to... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wybacz... W tym temacie *nikt* nikomu nic nie wykonał. Jak będziesz chciał żarty z podtekstami to... ;) wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 szukam szkicu dobrego toru żużlowego z trybunami chodzi mi o same kontury bo nie umiem zrobić rozmiar 1080x740 (można oczywiście troche zmienić) edit bez kibiców kolorów itp chyba że komuś się chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RassTak Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Przerobiłem troche obrazek z neta i wyszlo takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 wielkie dzięki za odpowiedź ale musi być szerszy na łukach i muszą być trybuny (bez zadaszenia) kibiców sam zrobię ale nie umiem zrobić kontur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 szukam jeszcze złączenia do tych murków wieżyczką (jak się uda to jedną ze wszystkich stron) Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Potrzebuję na dzisiaj (do 20:00) jakiegoś prostego, bajkowego (target- 9- latek, chłopiec) tła do takiej gry w której się balony zbija. Pomoże ktoś? Chcę zrobić grę dla kuzyna na urodziny, a ma je dzisiaj. E:Potrzebuję też ptaka od góry w takim samym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jakie wymiary szybko coś skrobnę na podstawie kurczaki:strach na farmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ptak:64x128 Tło:1000x480 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Kurcze za późno. Szybko edytnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Kurczę. Chodziło mi o top-down. Inaczej to te balony głupio wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Mam jeszcze czas? Mogę dorobić balony. Proszę wystarczy przekolorować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 A, przerobię grę na widok z boku. A mógłbyś też muchę narysować od boku? (Kuzyn lubi muchy ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi