PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witajcie :) Oddaję w Wasze ręce plik źródłowy (GM6) mojej chyba najlepszej gry zrobionej na klockach (+ nieraz z kodem) dawno dawno temu kiedy jeszcze sie kodowaniem nie interesowalem. Wiem że na forum jest wiele osób które wolą klocki od kodu lub nie chce im sie uczyć na razie kodu, a przecież nie mówimy klockom "nie", więc od teraz klockomaniacy będą mogli podpatrzeć jak to się robi różne rzeczy, których jeszcze nie potrafią, a które można znaleść w tejże gierce :) Download: https://gmclan.org/up1105_11_HeavyBullet.html Enjoy! ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Fajne. Tylko te ludziki zbyt szybko chodzą i te czołgi. A i mogłeś wtedy dodać pasek życia bo trochę głupie jest że trafił mnie ludek i muszę od początku przechodzić misję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Pamietam ze z tym zyciem to chodzilo o realizm, zeby zmusic gracza do myslenia, bo na przeciwnikow jest sposob - podkradanie sie, strzal i chowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Gra dno ale podziwiam cie że umiesz z klocków korzystać, ja nigdy nie potrafiłem nie nie mam zamiaru się tego uczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Cienko, grafika z GMa, zbyt duży poziom trudności. Najwyższa ocena tej gry to 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 I widzicie kolejny temat z niedokończoną grą, powinnien być oddzielny dział już o tym pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A mnie nawet wciągnęła. Tylko jak dla mnie klocki są mało czytelne =f 4s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Hehe, tyle ze to jest OpenSource gry juz ponad rok temu ukonczonej :D https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2956 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Też różnica ktoś powinien zrobić taki dział: "open sources" czy coś nie ważne czy ukończona czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 To nie gra, to przykład :) Raczej nie przyda mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi