Belcik Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Tytuł:mietek Gatunek:jakby street fihgter a nawet lepsze Opis: chodzisz i bijesz przeciwników następne wersje: -lepsza grafika -dużo ciosów -inni przeciwnicy -bronie -pułapki -bonusy Download: http://www.gmclan.org/up3776_4_mietek.html Rozmiar pliku: 994kb sterowanie: strzałki i spacja(kombos) Autorzy: Programowanie: TYLKO JA Fabuła: TYLKO JA Grafika: TYLKO JA Muzyka: TYLKO JA(na razie brak) Screeny: http://img227.imageshack.us/img227/3518/m1zs0.png http://img227.imageshack.us/img227/4921/m2lc1.png UWAGA:GRA OD 18 LAT BO JEST BRUTALNA I MA DUŻO KRFI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ostra gra :blink: :D B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Kurde... i ty śmiesz mówić: sam overmars do mnie pisał na mejla jak widział moje demo Gdy ta gra to jakaś jedna wielka kupa? 2/5, za dobre chęci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 UWAGA:GRA OD 18 LAT BO JEST BRUTALNA I MA DUŻO KRFI Sam 18 lat nie masz. Poza tym piszemy "Krwi". Brzydka grafika, krótki poziom, nie ma menu, gratulacji po ukończeniu gry, innych poziomów. To jak już możę być silnik gry. 1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ONE Kurde nawet tła się nie chce zmienić... :/ To ty mówiłeś że Mark Overmars pisze do Ciebie maile ? Ile masz lat ? 3 ? Tak dużo "Krfi"... A jaka prawdziwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 UWAGA:GRA OD 18 LAT BO JEST BRUTALNA I MA DUŻO KRFI To mnie rozwaliło :lol2: :lol2: I ty śmisz mówić, że Overmars do ciebie pisał, w sprawie tego dema? Ile ty masz lat?? Ale piszę tutaj po to, żeby tą gre ocenić Muzyka: 0 -brak :boxed: Grywalność: 1 - wtf? Co to ma być w ogóle? Grafika: 1 - omg to jest słabizna Trudność: 5 - wkońcu od osiemnastu lat :lol: No tak gra sie nadaje do kotłowni - zero menu, zero grywalności, kiczowata grafika, muzy brak Gatunek:jakby street fihgter a nawet lepsze następne wersje: -lepsza grafika -dużo ciosów -inni przeciwnicy -bronie -pułapki -bonusy Nie wiem tylko po co ty chcesz wogóle robić następne wersje, to nie ma sensu, weś tego mietka wywal gdzieś na śmietnik. Aha i ten tekścik ze street fighterem :lol2: Uwaga uwaga teraz czas na ocenke: Uwaga co za stessssssss: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Kurde czasem jednak nooby się pojawiają. WTF? Co to za gra? O co kaman? Czy da się w ogóle paść? Pozabijałem wszystkich i co? Jajco. Nic ciekawego, jestem zmuszony dać 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 jak nikt nie zauważył to jest wstępniak gry,jakby część silnika no ale najlepiej skrytykować,szkoda że nie dałem pacmana albo catch de klowna,byłoby lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 UWAGA:GRA OD 18 LAT BO JEST BRUTALNA I MA DUŻO KRFI no coment... a co do gry to słabo tak na 2 ale widać twoje starania więc stawiam "3" na zachęte dodaj menu i kilka poziomów i będzie o wiele lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ah... po co ludzie zakładają takie bezsensowne tematy z takimi grami gównami?... nie lepiej po prostu usunąć i posłać w niepamięć?... aż szkoda mi tego GMclanu... A wy jeszcze stawiacie oceny... przecież widać od razu że gra jest skazana na śmietnik. Ostatnio zauważyłem, że tego typu gier jest coraz więcej... co to powoduje?... nie wiem, ale ta strona z czasem schodzi na psy, co zresztą widać. :( Nie jest dobrze... oj nie jest. Kiedyś było inaczej,...... lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ah... po co ludzie zakładają takie bezsensowne tematy z takimi grami gównami?... nie lepiej po prostu usunąć i posłać w niepamięć?... aż szkoda mi tego GMclanu... A wy jeszcze stawiacie oceny... przecież widać od razu że gra jest skazana na śmietnik. Ostatnio zauważyłem, że tego typu gier jest coraz więcej... co to powoduje?... nie wiem, ale ta strona z czasem schodzi na psy, co zresztą widać. :( Nie jest dobrze... oj nie jest. Kiedyś było inaczej,...... lepiej. o tak wielu fajnych poodchodziło z gmclanu (kubos, murdalowrida, Dudek) a co do tego że kiedyś było lepiej to prawda było mniej tandety na forum i wielu użytkowników wysokich rangą (powyżej 4 kwadracików :D ) a nie same chickeny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 No to tak gra nie jest w sumie taka zla, fajnie upadaja przeciwnicy i niezly efekt krwi (nie krfi ;p) ale grafika beznadziejna, nie ma menu, nie maga mnie zabic, i jeden level... Nie oceniam popraw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A co ma ranga do rzeczy? Jak mi ktoś zresetuje rangę, to będę n00bem? bo miałbym Chicken'a? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A co ma ranga do rzeczy? Jak mi ktoś zresetuje rangę, to będę n00bem? bo miałbym Chicken'a? :P no wiesz ale kiedyś było więcej ludzi wysokich rangą niż teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Cziken sugeruje reszcie użytkowników że dopiero co się zarejestrowałeś na stronie... no a to jest jednoznaczne z pisaniem głupich postów, oraz publikowaniem gier które nie sposób komentować. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 do kosza tego i tak nie wyrzuce,bo się namenczyłem przy tym,zobaczycie jeszcze was zaskocze :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 @Lolik i Kuba: Jak wy oceniacie po rangach, czy ktoś jest noobem czy nie, to gratuluję wam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 nie oceniam po randze tylko po tym że praktycznie KAŻDY nowy chicken pokazuję swoją pierwszą "grę" i dlatego potem ludzie mówią "o nowy pewnie zaraz pokaże nam nowego pocamana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 spacja(kombos) Jaki kombos? Ja tu widziałem tylko zwykłe uderzenie ręką o0 zobaczycie jeszcze was zaskocze To zaskocz, tylko pozytywnie A co do gry - za wolna, i baardzo szybko nudzi ;/ do tego standardowe tło gm-owe, ogólnie bardzo uboga gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 No comment... Zobaczymy co z tego będzie w tych "następnych wersjach", ale jakoś nie wyobrażam sobie by ta mogła jeszcze nas "zaskoczyć"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Gra do d..y to ma być brutalne i lepsze od street fighter? Nierozśmieszaj mnie :lol2: Dam ci 1 na zachętę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Kupa, 1/5. Grafika jest brzydka jak cholera, a autorowi też tego robić się nie chciało. Do tego skromny jak cholera. Koleś, teraz nie zasługujesz na więcej i musisz teraz naprawdę dużo zrobić, żeby choćby trójkę dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Super gierka. Ale najbardziej urzekł mnie ten piękny, półprzeźroczysty pasek zdrowia :F PS: Takie tematy powinny być zamykane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 dzięki jaklub i ci co napisali pozytywne komentarze,troche mnie to podbudowało i zrobie lepszą wersje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Kurde i wy się dziwicie że ja chcę takie dziadostwa wypierniczać stąd :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabus Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Kurde i wy się dziwicie że ja chcę takie dziadostwa wypierniczać stąd :cool2: Nom... Moim zdaniem przydałby się, ktoś kto sprawdzałby przed zamieszczeniem grę i oceniał czy gra nadaje się do zamieszczenia czy oceniania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 To jest idiotyczny pomysł, bo to zawsze będzie ocena subiektywna i nie ma się żadnych pewności, że ktoś nie będzie usuwał z pobudek osobistych, bądź, że nie będzie mu się chciało sprawdzać. Tak jak jest teraz to ok. Na tym skończmy tą dyskusję o sprawdzaniu gier przed publikacją i zajmijcie się dalej ocenianiem "mietka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 A ja tak tylko dodam. Sami w końcu byście 'coś' napisali, a nie morały tylko prawić ;) A co do gry "Mietek", dodaj trochę dynamiki tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 W tej grze nie ma nic ciekawego lepiej nie dodawaj jej tylko dodaj te bronie od razu i żeby przeciwnicy też mogli cię bić i jakieś leczenie lub coś bo mu tylko idziesz do przeciwnika i na ciskacz spacje i po 5 ciosach zabijasz ;/ 3/10 Grafika mi się podoba bo nie jest zła ale lepsza niż dobra nie jest ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Gra bardzo dziwna 1/5. Kombos - uderzenie ręką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi