Egzekutor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Tytuł:Solitary yeoman Gatunek:Top Down shooter Opis:W grze wcielamy się w rolę amerykńskiego żołnierza, który ma za zadanie przywrócić pokój na ziemi. Download:Pobierz Rozmiar pliku:8364KB Autorzy: Programowanie:Ja Fabuła:JA Grafika:Game maker, Ja i internet. Muzyka:Internet i game maker Screeny: Screen Screen2 Jakbyście napotkali jakieś błedy w grze to prosze je pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Jaki crap zmarnowałem całe 7 minut. fizyka jest niedopracowana, postać haczy się na ścianach, przeciwnicy mogą wejść w ściany, pociski przeciwników mają skłonności do przelatywania przez te cienkie szare ścianki ( dzieje się to wtedy kiedy pocisk leci prostopadle względem ściany ). Ogółem nie ciekawe, wkurzają drzwi raz je otwieram a raz zamykam chociaż że walę w nie z tej samej strony. Postacie nie wyglądają na ludzi od kiedy to broń wyrasta ze środka brzucha? 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 widać że grafika drzew nie twoja :/ wykorzystana z przykładu Psichixa :) Grafika 1.5/5 Muzyka 2/5 Fabuła: 3/5 "W grze wcielamy się w rolę amerykńskiego żołnierza, który ma za zadanie przywrócić pokój na ziemi." wyszło mi jakieś 2/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Pograć pograłem.. Przej****e sterowanie. Poziom bardzo-łatwy a ledwo co przeszedłem. Daje 3. Zrób 2 wersje LEPSZĄ. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ta gra jest bardzo podobna, a wzgledem grafiki taka sama jak jedna z gierek (nie pamietam jaka) ktora juz byla na gmc. Daje ci 2/5 poniewaz ta gra jest omg...beznadziejna. A to menu, nienawidze takich menu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 -fabula moze byc -menu takie sobie, chociaz nie najgorsze -grafika niedobrana - drzewa sie nieco wtapiaja w teren ( moglbys je rozjasnic) -niedopracowana fizyka gry daje 3/5 na zachete do 2 czesci :) POZDROWIONKA XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Gra nawet,nawet. Poprawić mógłbyś grafike ludków, ziemi , wody i jeszcze tam parę graficzek. Ocena : 3/5 up@: Naucz się PISAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Podsumowanie w moim stylu :P +1.5 Silnik +1 Fabuła... +1 Menu +1 Grafika +1 Klimat...? Nie. Mapa...? Też nie. Ale coś w tej grze jest, ze na tą chwilę wciąga ;) +0.5 Beczki się przesuwają jak się w nie strzeli, podobnie skrzynie -1.5 AI wrogów. Głównie to odpycha po chwili grania. Ja strzelam w niego a on se dalej chodzi... -0.5 Badziewne otwieranie drzwi -1 Wróg strzelał do mnie przez ścianę Oo... -0.25 Brak kontroli nad rzutem granatu. ---------------------------------------------- 2.75 Czyli w zaokrągleniu 3. Aby tylko poprawić to AI, zrobić porządne menu i ponaprawiać te błędy mogłaby być dobra gierka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Mam zamiar robić drugą część i postaram się poprawić grafike itp. co tam mówiliście ale narazie będe robił inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 przeszkadza AI wrogów (próbują strzelać we mnie, chociaż jestem za murem;/) grafika do siebie nie pasuje wydaje mi się, że muzyka Jakima, a gdzie creditsy? Czasami pociski przelatują przez ścianę. Ogólnie średnio dobrze ;) Opis:W grze wcielamy się w rolę amerykńskiego żołnierza, który ma za zadanie przywrócić pokój na ziemi. hiehieh fabuła a'la Rambo ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nawet fajna ta gra jest. Doszedłem do 6 misji i w niej się jeździ furgonem :P . Ale najgorsze tam jest to że jest straaaaasznie długa trasa. Pozdro. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ogólnie misji jest 11 jak ktoś przejdzie gre to niech powie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Gra nie najgorsza, patrząc na screeny spodziewałem się że będzie gorzej. Podoba mi się mini mapa i grafika, chociaż nie sądzę że w całości jest zrobiona przez Ciebie. Silnik jest nieźle zrobiony, jednak otwieranie drzwi i strzelanie przeciwników przez ściany musisz koniecznie poprawić, bo to skutecznie psuje grywalność. Kolejną rzeczą która mi się nie bardzo podoba to brak dynamiki, możliwe że niektórzy się ze mną nie zgodzą ale według mnie gra jest stanowczo zbyt powolna, w połowie drugiej misji odpuściłem sobie dalsze granie, bo czułem się już lekko znudzony. Popraw błędy, popracuj nad dynamiką rozgrywki i najlepiej dodaj jakąś muzykę podczas misji, a z pewnością gra na tym zyska. 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Dobra jestem na 11 misji. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Jak dla mnie to sterowanie kompletnie do wymiany, skrzynie dziwnie sie zawsze zwracaja w kierunku z ktorego strzelamy, kule przelatuja przez sciany (uzyj collision_line()). gdyby nie to to bym powiedzial ze nawet przyjemna ta gra, ale przez te bledy nieco wkurza i nudzi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Proszę powstrzymać się od ocen!!! Za chwilę wstawię nową wersję z poprawkami! EDIT: Już! Proszę sciągnąć teraz te błędy które pisaliście są już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 o.O No jak tak ktoś robi to jest ok. A nie tekst nowa wersja bez bugów będzie za pół roku. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 W prawdzie przeciwnicy już nie strzelają do nas przez ściany, ale nadal trzeba marnować amunicje na otwieranie drzwi, beznadziejne rozwiązanie :/. Nie lepiej po prostu zrobić otwieranie drzwi klawiszem akcji? Jak dla mnie gra nadal nie zasługuje na więcej niż 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 czy to nie przypadkiem mpk system ladowania?? ;> nie widze sie w creditsach... <_< =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opis:W grze wcielamy się w rolę amerykńskiego żołnierza, który ma za zadanie przywrócić pokój na ziemi. No to sobie pograłem w to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 fabuła : 2/5 grafika : 2/5 muzyka : 2.5/5 grywalnosc 3/5 ... -1 wygląd menu... ... ogółem : 1... +1 na zachętę... 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Marqo przecież możesz podejść do drzwi obrócić postać tak jakby otwierał drzwi i drzwi się otworzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Grafika: 3/5 Muzyka:2/5 Fabuła:4/5 Ogólnie:3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Marqo przecież możesz podejść do drzwi obrócić postać tak jakby otwierał drzwi i drzwi się otworząMyślałem że czasy kiedy wszyscy przekręcali mojego nicka już minęły :P. Morgo a nie żaden Markopolo :] . A co do otwierania drzwi to wypadałoby wspomnieć o tym w instrukcji, albo chociaż w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 trochę cienko grafika 2 muzyka 3 fabuła 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Gierka fajna ...A poziom trudności niski ... na dowód : http://img127.imageshack.us/img127/443/kuniecah9.png no więc zostało mi czekać na kolejną część gry :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 kolejna część wyjdzie niebawem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 no ta druga czesc jest o wiele lepsza tej to dam tylko 3 tamtej dalem 4 wiesz ... trojka bedzie juz na 5 :D (o ile wyjdzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 wyjdzie ale tylko dodatek do 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 I prawie offtopem, to chyba taki wojenny klimat Ci bardziej pasuje, yeomany szytkie fajne, pragnący krwi się już tak nie zapowiada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi