Pental Stary Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Najpierw pokonaj mnie... Buhahaha :D ! Multiplayer może byłby wypałem :P . TeeGee, ale to niezłe porównanie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Fakt, także nie jestem fanem sieciówek, jednak w grę tego typu z chęcią bym zagrał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 jak dla mnie to ta gra byłaby stworzona do takich dueli przez siec 1 na 1 z tym całym expieniem :) myśle że drugie tyle fanów by się uzbierało, jak nie więcej, ostatnio kazdy nie wiem czemu sie tylko sieciówkami podnieca :P EDit No i wlasnie gra dłużej żyje to później jakiś dodatek, 3 nowe postacie, 5 aren, 15 czarów, i zajawkowcy kupią żeby jeszcze więcej rzeczy odkryć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Teraz niby taka moda na sieciówki jest, i ta gierka ładnie by sie rozeszła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 ta tylko przepisywanie gry tak zeby działała po sieci to prawie jak pisanie od zera więc wszystko zależy od chęci :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 no to sie trzeba postarać :D niczym nie ryzykują, nic nie stracą ale mogą wiele zyskać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 no to sie trzeba postarać niczym nie ryzykują, nic nie stracą ale mogą wiele zyskać ;P A myślisz, że gra się robi sama i za darmo? Ryzykujemy czasem, szansą na wydanie gry i pieniędzmi. To nie jest takie proste: "O multiplayer jest fajny, sieciówki popularne, zróbmy MMO, hurra!". Oczywiście multiplayer to jest coś, co na pewno dodałoby ArcMagi sporo uroku. W końcu to swego rodzaju mordobicie. Cały czas kombinujemy czy dałoby się coś takiego zrobić, ale to nadal mało prawdopodobne. Programista się odgraża, że do wiosny może mu się uda napisać engine do gry na kilku graczy. Ale nawet wtedy to nie będzie jakiś battle.net z rankingami itp. (ceny serwerów i ich utrzymania są kosmiczne), tylko po prostu możliwość sklepania kumpla przez TCP/IP. Przypominam, że multiplayer padł tu w kontekście "zamiast robić głupie bajery, to już wolałbym się szarpnąć na ten multiplayer". Nie wybiegajcie tak do przodu. Na razie samej gry nie ma i prędko nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Na stronie Roba (http://robwestwoodmusic.co.uk/) można znaleść nową wersję muzy z menu. Został dodany śpiewak, jeżeli mam być szczery to ta muzyka mi o wiele bardziej się podobała bez tej babki. BTW eni niułs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 BTW eni niułs ? Hmm, w sumie nie bardzo. Robimy i zmieniamy teraz sporo rzeczy, ale nic takiego co możnaby pokazać na forum. Niedługo kończę redesign HUDa i kilku zasad gry, więc może wtedy Wam pokażę screena z całego ekranu. Już z dokończoną areną i interfejsem. Na razie z reczy pokazywalnych jest tylko ten wspomniany kawałek. To wersja motywu z menu głównego z żeńskim wokalem. Posłuchajcie i powiedzcie jak się podoba. www.getmagi.com/Rob/ogg/01_luxetveritas.ogg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Wkurzająco słaba jakość. Tak "rozmydla" dźwięki, że ciężko jest wysłuchać to, żeby jakkolwiek ocenić :P . Ale z tego co słyszę, to całkiem nieźle, o wiele lepsze od tego badziewiarstwa industrialnego :D . Ale, zarówno wersja bez wokalu tego kawałka jak i z wokalem są świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Cienka ta wokalistka p; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jak już mówiłem. Lepsza wersja bez wokalu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ależ z Was marudy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mi się pierwsza sekunda kojarzy z MGS :P Mi się tam podoba, jak załączyłem w Winampie to dopiero po godzinie się skapnąłem, że chyba słucham tego w kółko :P Skoro nie wyłączyłem po pierwszym razie - nie jest złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Wiesz TeeGee ja jestem nałogowym słuchaczem smyczków. Jak słysze, że mi jakaś baba zagłusza arcydzieło to szlag mnie trafia ^^, ale może w rzeczywistości nie jest tak źle :P . @Offtop: Plax odpowiedz na moje PW xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Szkoda, że wokal ogranicza się do samego "OOOO" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wokal brzmi jak z sampli p; Smętny trochę ten utwór, brakuje jakiegoś ognia z dupy lub jakiejś epickości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wydaje mi się, że maniacy techno nie powinni się wypowiadać... Przecież ten utwór to rodzynek z paczki Roba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 No wiesz, jak czasem jadę autobusem i jedzie kilku gimnazjalistów puszczając na komórce coś co przypomina spadanie po schodach zestawu garnków to się właśnie zastanawiam, czy oni wiedzą co to jest muzyka, a czym jest kicz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 @Borek: A teraz spośród oceniających utwór wskaż "maniaków techno" :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Taka ciekawostka - zdjęcia z nagrywania muzyki do ArcMagi: http://picasaweb.google.co.uk/RobWestwoodM...Day?feat=email# He he, logo gry na nutach wygląda kozacko :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Wydaje mi się, że maniacy techno nie powinni się wypowiadać... Przecież ten utwór to rodzynek z paczki Roba. A wg mnie slowa kazdego odbiorcy sa wazne. To ,ze rodzynek z paczki Roba to nie znaczy ,ze kazdemu sie moze podobac. I nawet dziwne by bylo dla mnie, jakby sie cos kazdemu podobalo i mialo samych zwolennikow. Ja moge powiedziec, ze cos mi sie bardzo podoba z utworow Behemotha lub Vesanii, ale wiadome ,ze nie kazdy bedzie ubostwial tego co mi sie podoba, ale nie zabronie nikomu komentowac tej muzyki. Osobiscie mnie smiesza osoby (nie mowie o tym forum, na youtube mozna takie cos spotkac) ktore sie wyzywaja bo jeden slucha tego drugi tego. Na sile probuja sobie szukac problemow. Dziecinada. Powiedzialbym nawet, ze sa to dzieci ktore zycie jak narazie przezyli bezproblemowo. Akurat ta koncowka nie tyczy sie wypowiedzi Borka, tylko tak mi sie przy okazji zebralo . ;p TeeGee, wiesz, pogralby w Magi 2. Heh. :D (wiem wiem, wypowiedz malo mobilizujaca .. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Niech se każdy słucha czego lubi. W czym problem? Zresztą mam czasem wrażenie, że zapominacie, że muzyka z AM nie ma być dopasowana do Waszych gustów, tylko do samej gry ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Fajne te foty z za kulis ^^ . Widzę, że Rob niedługo będzie orkiestrą operował :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zapis nutowy z logiem ArcMagi, wow ;p . Miło wiedzieć, ze to nie będzie muzyka robiona z sampli z Fruity Loopsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Fajne zdjecia :) Ten w oularkach na koncu to Rob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zapis nutowy z logiem ArcMagi, wow ;p . Miło wiedzieć, ze to nie będzie muzyka robiona z sampli z Fruity Loopsa. Prawda. Rob jest za***stym gościem, że mu się chciało pójść po całości, skrzyknąć znajomych i zrobić coś takiego. To była w stu procentach jego inicjatywa. Fajne zdjecia Ten w oularkach na koncu to Rob? Tak. Punkty dla kogoś kto wykombinuje która z panien na fotkach to jego dziewczyna ;). Fajne te foty z za kulis ^^ . Widzę, że Rob niedługo będzie orkiestrą operował . He he, kilka razy mu się już zdarzało z tego co wiem. Chłopak jest naprawdę zdolny i myślę, że jeszcze sporo fajnego go czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgaduje ze to pani w niebieskich okularkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgaduje ze to pani w niebieskich okularkach ? Brawo. 100 pkt ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Heh dzieki :) a ile trzeba zebrac zeby miec darmową arcyMAGI ?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi