LittleFish Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 mi glowne chodzi o te drzewa, ktore wygladaja jakby udawaly wode xD no a fakt, na szybszych kompach troche za szybko dziala.. chociaz w sumie juz to rozwiazalem :) daj sejwowanie, wywal wychodzenie przez esc, tylko normalnie, przez alt+f4, bo niektorzy sie nie moga przyzwyczaic do tego.. imo esc powinno zamykac wszystkie aktywne okna (inwentarz i karte postaci). i restartowanie przez backspace tez sie niepodoba, jakis taki "debugmodopodobny" pomysl. w kazdym razie niewygodny. ale gra sie przednio, ja juz mialem bodajze 2,5 k expa, triple fire balla, etc etc :) a, i niestety jest pare bledow w dobieraniu sciezek poruszania sie, ale to nic klopotliwego ;) pozdro, Twoja giera roxuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tak żeby nie było złudzeń kto tu rządzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 e tam, ale ja miałem więcej czarów :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 z tymi drzewami racja, troszke to zle wyglada........ u mnie nic niedzialo sie za szybko :) moze rybko zmieniles kompa ;p jasne ze sie da tylko musisz miecz sklep i inventory otworzone ;) @up,up mialem taki cosik co 1,2,3(...)8,9 ulepszalo itemy za 10k w sklepie spylilem xD a twoj lvl to standard :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ha, mięczaki, siedziałem nad tym 1.5h ale się opłaciło :] Patrzcie i płaczcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 szpanujesz ~~' ( ;) ) szkoda, ze gierka taka krotka :\ anyway Borek, jesli potrzebujesz designera map/grafika/wymyslacza questów (coz, nawet w hns/arpg sa questy XD), wal do mnie - zrobie co chcesz, bo ostatnio wieje u mnie nuda :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 szpanujesz ~~' ( ;) ) szkoda, ze gierka taka krotka :\ anyway Borek, jesli potrzebujesz designera map/grafika/wymyslacza questów (coz, nawet w hns/arpg sa questy XD), wal do mnie - zrobie co chcesz, bo ostatnio wieje u mnie nuda :lol: Lol, odezwał sie shaq - uosobienie skromności xD Poza tym racja, krótkie to, ale mam nadzieję, że następne demo już niedługo :) No i przydałby się zapis gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Wszyscy mówią że gra piękna, bo taka jest, ale mnie jedno irytuje, i to w sumie psuje klimat gry.... poruszanie się drzew, kretyńsko to wygląda :( ale w sumie to nie mam innego pomysłu jak to zastąpic. Ale może jakby drzewa poruszały się o 1 pixel to lepiej by było? albo o toche więcej, ale nie tak jak jst teraz :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 to już lepiej darować sobie to, albo zrobić animację drzew, a nie trząść nimi na prawo i lewo =P dark: zartowalem przecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Miałeś ponoć wyjechać. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 oto screen z mojej krotkiej gry w hidden sworda https://gmclan.org/uploader/767/9lvl.png hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Tak? No to spójrz na to!HA! Widzieliście takiego armora!? Co do Borka, to poprostu zacząłem się w tą grę uzależniać hehe, tylko jakby nie to że jest tak mało terenów to bym się napewno uzależnił. GRATZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Co do Borka, to poprostu zacząłem się w tą grę uzależniać hehe, tylko jakby nie to że jest tak mało terenów to bym się napewno uzależnił. GRATZ! Lepiej nie myśleć co by było, jakby był multiplayer :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Mam pytanie do Borka. Czy w twojej grze roździelczość jest ustawiona na 1280x1024 lub większą??(chodzi o global game settings)Chodzi mi o to, ze mam stary monitor który nie obsługuje roździelczości wyższych od 1024x768. Czy mógłbyś to zmienić, bo bardzo chciałbym zagrać w twoją gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 a ja znalazlem bugi ;p 1)gdy wyjdziemy z dungeonow zatruci przez pajaka do lasu to w lesie nic nam nie jest, ale jesli znow wejdziemy do dungeonow odnawia sie trucizna 2)gdy ktos nas atakuje nieraz nieda sie wyjsc z dungeonow do lasu dopiero jak go zabijemy troszke nas poobraca przy wyjsciu to przejdziemy :] 3)postac nieraz niewie jak dojsc i sie kreci jak glupia :P to tyle czekamy na nastepne demko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quetzacotl Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 moglbym powiedziec wiele rzeczy, ale powiem tylko tyle, ze jak na GM gra jest swietna, problem jednak w tym, ze wszystko w tej grze juz bylo, zero innowacji, a Ci co mowia, ze gra ich uzaleznia, szybko zmienia zdanie... niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 moglbym powiedziec wiele rzeczy, ale powiem tylko tyle, ze jak na GM gra jest swietna, problem jednak w tym, ze wszystko w tej grze juz bylo, zero innowacji, a Ci co mowia, ze gra ich uzaleznia, szybko zmienia zdanie... niestety.I tutaj się zgodze. Fakt, że gra się przyjemnie, ale to zwykły hack'n'slash :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 no gra extra. sam rysowałeś grafike? jak tak to w czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Borek pisał już w tym temacie, że wszystko w edytorze GM poza interface. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 jaki miales dawnij nick XavieR bo widze ze nr. uzytkownika 44 O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 jaki miales dawnij nick XavieR bo widze ze nr. uzytkownika 44 O_o Miał nick Pieter6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 http://img183.imageshack.us/my.php?image=screen1sc3.jpg http://img183.imageshack.us/my.php?image=screen2ry9.jpg http://img183.imageshack.us/my.php?image=screen3xg1.jpg (3 screen pokazuje mój luck set :) ) No.. nudziło mi się troche to postanowiłem sobie pograć... już mówiłem to Borkowi kilka razy.. i powiem po raz kolejny - gra jak dla mnie doskonała ! :].. Proponuję zrobić więcej miejsc do expa ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No i znowu. Nie wiem dlaczego gra mi się nie podoba. Zawsze tak jest. Może dlatego, że jest podobne do Diablo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Kwestia gustu..o gustach się nie dyskutuje :).. ale mogę Ci powiedzieć.. po prostu ciągną mnie mmorpg..rpg i takie h&s.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wrzucam nowego screena przedstawiającego nowy interface i wszystkie jego otwarte okna. PODKREŚLAM iż dane, które są w nich wprowadzone są jedynie przykładem. Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jedym słowem - pro Dobrze dobrane kolory, klimatyczna czcionka i fajny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 @Up nic dodac nic ujac :) @Borek masz oryginalna wersje zarejestrowaneo GM'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dzięki :) Tak mam oryginalny klucz. Dlaczego pytasz ? Odpowiedz na PM - bez spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Nowy interface jest "zarombisty", chociaż trochę trudno się w nim połapać ;) Zapomniałem napisać, że w demku denerwuje mnie brak pauzy przy włączaniu inventory... Żeby w nim pogrzebać, muszę iść w jakieś ustronne miejsce ;p shaq: ino wiem, że żartowałeś - mój tekst też był żartem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jak nowy screen to chętnie bym zagrał w new demo (or full version) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi