Borek Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Też ale NPC będą miały "to coś" ;) hehehe jak ująłem B) Zreszta, mam już ich silnik zaprogramowany osobno :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 O! A mi się przypomniało - jak będzie wyglądać proces tworzenia postaci? Chodzi mi głównie jakie rasy (o ile będą różne), profesje itd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Napewno będzie możliwość ustawienia wyglądu postaci oraz przydzielanie mu punktów, a co do klasy to będziemy ją rozwijać podczas gry. Jeżeli będziemy dawali więcej punktów do siły to zrobimy z niego wojownika, wówczas na czary nie starczy nam mądrości itp. ;) Zwinność odpowiada za łucznictwo itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A będzie coś takiego jak "kradzież" or sth? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 A będą unikalne bronie? Unikalne bronie czyli: Masz powiedzmy Anti-Demon Sword i potwora Demon i Bug Walisz nim w Buga (20hp) i żeby go zabić musisz pociągnąć ok. 20 razy, walisz nim w Demona (powiedzmy 800hp) i pada po jednym ciosie (i wtedy mógłby się niszczyć miecz na przykład). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Boze dajcie mu spokój! Ciagle piszecie a bedzie to, a bedzie tamto? Poczekajcie sobie na klejne demo i gra gitarka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 A kiedy kolejne demo? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 @blackmaul 1.Jak już: daj mu spokój 2.Ja się za Boga nie uważam ale skoro mnie tak nazywasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Mowilem o tobie i SLym :] OK widze ze robi sie nam tu :offtopic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 kolejne demko bedzie, jak Borek je zrobi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 No, ale ja się pytam kiedy je zrobi :P OK widze ze robi sie nam tu offtopic.gif Przecież ciagle rozmawiamy (piszemy) o grze Borka. Jaki tu offtopic jest? xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 O to trzeba Borka zapytac :] Przecież ciagle rozmawiamy (piszemy) o grze Borka. Jaki tu offtopic jest? xP Spojrz post wolforexa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 @UP Grrrr... chyba połowa gmclanowiczów mnie nazywa wolforex, ten nick jest taki trudny? Jak tak to poproszę o zmiane na Wolfo (nie ma końcówki xer = nie nazwiecie mnie wolforex :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 trzeba bylo sobie dac latwiejsze do napisania username :P btw znowu nie mowiles co z ta mapa Borek. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Borek, rób kolejne demko bo się doczekać nie moge @Shaq Jak musicie tak gwałcić mój bezbronny nick to napiszę do Ranmy żeby go zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Robie demko robie, nie spiesze sie narazie, bo musze silnik dopracowac, a bedzie co ogladac :thumbsup:. Najprawdopodobniej najpierw ukaze sie trailer przedstawiajacy nowe mozliwosci silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Hm opisz moze mniej wiecej co tam bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 to czekam yan trailer dobre i to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Nie mogę opisać, gdyż wówczas zdradzę to, co trzymam w tajemnicy :rolleyes:. Jeżeli nic nie powiem, a przedstawie w trailerze, to uwierz mi ale narobie lepszego smaczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 A może zapodasz jakieś screeny? BTW. Jak bardo skomplikowany jest kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 mogę się założyć że bardzo. Takich gier zwykłym "if cos = to { show_message(':)))'); }" nie robi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 mogę się założyć że bardzo. Takich gier zwykłym "if cos = to { show_message(':)))'); }" nie robi :PZaprawdę powiadam, obca Ci jest moc wielkiego IFA! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 A myslales czy by udostepnic kiedys kod zrodlowy? HS albo Aliens attack on colony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 A myslales czy by udostepnic kiedys kod zrodlowy? HS albo Aliens attack on colonyAha :P Zeby ktoś wziął i się pod nim podpisał? ;p Marmot mnie pewnie zaraz skarci za niepedagogiczne podejście, ale takie są realia... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Dlaczego akurat ja? Gra i tak jest znana wiec nikt mi raczej nie uwiezy :] Tak tylko pytam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Dlaczego akurat ja? Gra i tak jest znana wiec nikt mi raczej nie uwiezy :] Tak tylko pytam :] Jaki znowu "ja". Przeczytaj jeszcze raz mojego posta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Czy ty czasem nie edytowales posta? :D ja tam widzialem TY :lol: @DOWN Ueeee czepiasz sie :D Sprawilem sobie za to nowy avatarek :lol: A poza tym nie wiesz co to jest psota? Widac ze nigdy nie psociles :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Psota? Jak psota? Może chodzi o pastę? Albo o posokę? xD Nie, nie edytowałem :P Już sie nie wymiguj, tylko spraw sobie okularki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 OFFTOP! Screeny! Łaknę screenów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 OFFTOP! Screeny! Łaknę screenów!A któż screenów nie łaknie towarzyszu? Cichaj, alebowiem czas screenów jeszcze nie nadszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi