GladiusX Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam wszystkich. Poszukuję ludzi, którzy pomogą zrealizować projekt gry pod tytułem Assailants Of World. Oczywiście ludzi bez interesownych Nie zapłacę<_<. Pewnie niewielu obecnych na tym forum jest bez interesownych <_<, Gatunek tej gry to MMORPG. Sam wiele nie umiem a koledzy i przyjaciele okazali się chamami :angry: PS: Jeśli chcesz pomóc to pisz, a jeśli chcesz to skomętować typu "Kolejne forum" i nic nie poradzisz to radzę nie pisz :angry: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Sam wiele nie umiem nie napiszemy ci gry, lol skoro malo umiesz to dlaczego MMORPG? i w ogole w jakim jezyku piszesz? pokaz w ogole co potrafisz, bo takie dzieci_bez_wiedzy powinny sie tu nie pokazywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Pierwsze podstawowe pytanie: Czemu mialby ktos robic to MMORPG z Toba, a nie samemu? Jesli musze je sformulowac inaczej: Co moglbys zrobic w takim projekcie MMORPG? punkt 1. Zapomnij o odpowiedzi typu 'umiem cos tam kodzic'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Nie zapłacę lol. No to idź se. Nie będę robił za darmo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Nie zapłacę (...) Sam wiele nie umiem sam nie wiele zarabiam, nie mam u was konta itd..to wypier... to nie bank tu nikt za darmo i z kimś kto "nie wiele" umie nie będzie pracował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja mogę Cię dodać do creditsów mojej nowej gry, ale jeśli zapłacisz mi 100.000$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja nie robię za friko, daj co najmniej 1.000.000.000.000 zł to może pogadamy :P Żart. Jak chcesz w Delphi to robić, to nie umiem. :( (tego MMORPG oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja nie robię za friko, daj co najmniej 1.000.000.000.000 zł to może pogadamy :P Żart. Jak chcesz w Delphi to robić, to nie umiem. :( (tego MMORPG oczywiście) Jak nie umiesz, to po cholerę się wypowiadasz ?? @all: a jeśli chcesz to skomętować typu "Kolejne forum" i nic nie poradzisz to radzę nie pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A robiłeś już jakieś aplikacje? Żebyśmy mogli wiedzieć, jakie masz doświadczenie w pracy z delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Mi sie nie wydaje ze to zbyt dobry pomysl robic gry w delphi, moja najlepsza to byl arkanoid :P Moze pomoge bo mi sie nudzi a to zawsze cos. P.S. Jak ta gre bedziesz sprzedawal a ja w niej bede pracowal to chce 45% :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 PoxiPol ile ty lat masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ma 14, z tego co pisał w innym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Prawda, ale w delphi sie uczylem od kiedy mialem 7 wiec juz swoje wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Lol, ogłoszenie obsypane negatywnymi buźkami i wyrażeniami. Prawie z krzesła spadłem! I to ma niby kogoś zachęcić?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Czyli wychodzi na to, że robisz nam łaskę zaszczycając nas propozycją współpracy i pozwalając nam znaleźć się w Twoim blasku. Lul. Za kilkanaście minut pozwolę sobie zamknąć, bo raczej nikt się nie zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Prawda, ale w delphi sie uczylem od kiedy mialem 7 wiec juz swoje wiem :P a twoim największym projektem było "kolorowanie czcionki"?? No ładnie ładnie dużo od 7 roku się nauczyłeś :thumbsup: dla przypomnienia o jego pr0-fesjonalności: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=13251 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 @Pieter- to byly 3 losowe "dziela" z tysiecy, nie napisalem ze to najlepsze 3 W zyciu zrobilem: -kopie painta(ale nie wloze, bo nie wiem gdzie jest) :D -kalkulator :P -arkanoid :lol2: -Avi player -i wiele innych programow ktore tylko na 98 dzialaly :rolleyes: Lol ale glupi jestem i szpanuje... no ale coz Pieter napisal o moim najgorszym z 3 "dziel" a sie zglosilem bo chcem sie troche nowych rzeczy nauczyc w delphi i tez mi sie nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi