Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Swoją drogą wyskakują mi też błędy GM'a, typu: unknown variable NPC or array index out of bounds... Prawdopodobnie wina tego neta, może pakiety gubię i przez to się coś pieprzy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A inne konto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 gnysek: co, ja? Nie wiem, próbuje różnie. Po prostu Connection Failed. Może to wina neta? nie jestem u siebie i siedze na jakiejś radiówce. Nie łączy mi się czasem z jakimiś zagranicznymi stronami. ten serwer stoi w Holandii? ;D Może dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Spinguj to IP i sprawdź, czy się połączysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Host docelowy jest nieosiągalny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Więc na tym necie sobie nie pograsz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A mi działa: Serwer stoi w Gdańsku :) Testowane z drugiego końca miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 No to już kurna nie wiem co ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Problem jest w tym połączeniu. Łączysz się z jednymi komputerami, z drugimi nie... Z tym akurat się nie łączysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Rany, co znowu? Już 30min po południu, a serwer offline! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 No właśnie, Blejd włączaj serwer! ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Blejd to samo co @up ! Włączaj server! :] Chcemy grać! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Właśnie! Albo oddaj postać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Nie rozumiecie, że Blejd śpi? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Do 14:00? Dobry jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ma na nocną zmianę i się musi chłopak wyspać :P Albo mu komp/net siadł :P Grajcie u Gnysia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Chciałbym :P Ale nie :P mogę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Wiem, wiem... A masz zew. IP? Może ty postawisz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Na tym Necie? Kpisz? ;p CHociaż w domu dużo lepszego ni mam. Ale chociaż się moge łączyć z wszystkimi stronami i kompami ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Kurna, chcecie to ja postawię :) EDIT: Blejd żyje :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Sorry , ale poważnie spie do tej godziny :blink: Ale to jest skutek nocnego wymykania się z domu i nocnych libacji :lol2: Ok , Serwer już włączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Nareszcie wbiłem 20 lvl i zarobiłem troche kasy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 gnysek, mógłbyś dodać też nowe wandy do sklepu czy gdzieś bo one są gotowe tylko nie lecą z niczego, tak samo z Frozen Axe. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Powiedziałem, że nie dodaje :) Btw. - jak mam wolne też sipię do 14, to takie dziwne ? Wakacje w końcu są :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 gnysek, ale te przedmioty już są gotowe w grze, tylko nie ma potworów, z których to leci i sklepów, z których można to kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 To skąd o nich wiecie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Bo Borek ich używał na oficjalnym serwerze jeszcze? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Huh, to dla czego zniknęły w grze? On je rozdawał, czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Tworzył komendami, które po patchu bodajże 0.73a zostały usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Tak samo kilka łuków jest gotowych. Na screenach je widać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi