Marmot Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Z gamedev.pl ... :mellow: EDIT: http://www.gamedev.pl/user.php?x=view&id=1756 Chryste, gadamy o GMCLAN, a ty wyjeżdżasz nam z Gamedevem ._. . Powiedz nam teraz, skąd niby do jasnej anielki mieliśmy go znać? Jakimś celebrytem ten 14-latek to nie jest przecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Yoda kojarzy mi się z... Ketchupem x_X... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A mi z zielonym ludzikiem ze star warsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 @Marmot: Tamta wypowiedź była napisana odnośnie tej: NP: Nowy pisze. Jak zrobić chodzenie gracza. Yoda pisze FAQ albo google.pl, ale są setki takich tematów. Wogule nie podoba mi się podejscie do człowieka przez niektórych uzytkownikow tego forum. Oni poprostu znoobiają te forum. Spójrzcie chociażby na gamedev forum. Tam jeśli ktoś odpowiedzi nie zna to się wogule nie udziela. TU JEST INACZEJ. EDIT: Dobra, nie ważne, bo nie o tym temat... ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A co do Yody, to mi się on ostatnio z Counter-Strike kojarzy, odkąd podczas grania w niego zobaczyłem to: @Solmis: No ok, ok ;p . Moje niedopatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja tam nadal nie rozumiem co ma Gamedev do GMClanu. Może ktoś zechciałby mi to wytłumaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A co kogo obchodzi gamedev?! :) to jest gmclan.org a nie jakiś gamedev... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Yoda mi się kojarzy z... Żubrem <mniam> ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 @Marmot: Lol, ale "screen"! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Kojarzy mi się z kałem, nie pytajcie dlaczego( i to nie dlatego, że nie lubię Yody czy coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Mam więcej fajnych screenów z różnych gier, ale nie będę zmieniać tematu na screenshoty ;p . Mówcie o Yodzie xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Yoda mi się kojarzy z... Tłustymi włosami x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Yoda mi się kojarzy z Kurczę ile Ty masz skojarzeń odnośnie Yody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 E tam, nie czepiajmy się Pietera, niech ma skojarzenia z kim tam tylko sobie chce :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 E tam, nie czepiajmy się Pietera, Ja się nie czepiam, tylko ciekawi mnie co on może tam jeszcze wymyśleć do skojarzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Yoda kojarzy mi się z jodłą i z zielonym bobrem w opasce, który obgryza jodły, słucha disco polo i popija Bimboberek. P.S. Może to dziwne, ale ja nigdy nie widziałem Star Warsów. Topic : 'Co kojarzy Ci sie z nickiem Yoda?' kojarzy mi się z tym, że GMClan zszedł na psy a teraz schodzi poniżej podziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Mnie Yoda się kojarzy z Żółwiem Ninja... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 a mi z gangreną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Yoda mi się kojarzy z... Kałem :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Pieter decyduj się. Nie wiem czy usiłujesz być zabawny czy co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 nie, po prostu zmieniam zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Jode to ja łykam kiedy nad morze idę :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 @Up: Nie ma czegoś takiego jak "Joda" O_o Jest "Yoda" albo "Jod". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Pewnie chodziło o Yodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Z palantem rozlewającym wodę z okna na łby przechodniów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 a mnie z niebieskim ufoludem który wpycha sobie kostki d20 do nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 z ryżem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 który wpycha sobie kostki d20 do nosa to to Dziadek a nie Yoda ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 @Up: Nie ma czegoś takiego jak "Joda" O_o Jest "Yoda" albo "Jod". Wiem, chodzi o to, że tak mi się kojarzy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Mi Yoda kojarzy się z dupą XD Bez obrazy, ale naprawdę.... Chodzi tylko o nick, a nie o osobę :P No co ja zrobię =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi