Driger Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jak dla mnie odlot , tylko te tempo troche za szybkie , nie wyrabiam .. PS: Malo brakowalo , a bym nie doszedl do flagi .. Daje 2/5 ( za ogolny "pomysl" +1 jest oczywiscie ) :P Poziom 2#Liczba diamentów: 7#Czas gry: 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Łee. Już nie mogę patrzeć na takie gry :|. Dacie sie spokój z takimi grami. PS: Forum Veteran to nie jest jakaś ranga za umiejętności, tylko za ilość postów... Gra nudna chaotyczna, ogólnie nie da się grać :| więc nie mam wyboru... 1/5, albo nie dam ci 2/5 za to, że się odważyłeś dodać na GMClan =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Skąd wiesz, ze nudna? Grałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 screeny prawie zachęcające do ściągania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Przeszedłem tą "grę". Jak przejdziecie wszystkiego się dowiecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 :|? Że niby czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Niczego :P . Ale no, fajnie się grało, chyba już trzeci raz to zassam i znowu zagram ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ano tego że twórca ma z niektórych brechę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Kanapki z pomidorem, dobre. Piczer, wyjdź! !! ! Tak samo szitowe jak twoje pseudo kody w PEHAPE. x[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slk265 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 zal xD Warn za zbyt długiego posta -.- ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Nie dobre są kanapki z pomidorem! A teraz ci, którzy nie ściągnęli tej gry, niech ściągną i coś zobaczą. Test zakończony. Teraz wiem, kto ocenia grę po screenie. Przy próbie wyjścia z gry wyświetla się informacja o wklejeniu statystyki z grania do postu, w kolorze tła postu. Jeśli zaznaczycie całą stronę (Ctrl+A), zobaczycie je. Ci, którzy zagrali w tą grę, możecie (ale nie musicie :P ) wkleić sobie poniższy obrazek do sygnatury. Będzie wtedy wiadomo, że jak oceniacie grę, ta ocena jest wiarygodna. [img=http://img140.imageshack.us/img140/8830/screenastarqx3.png] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Na podstawie tego tematu, można wyciągnąć wnioski, że grę po screenach oceniali i możliwe, że inne też oceniają: Moldis, cyberdog, Tuxman (a wrzucił sobie do sygnatury, że nie ocenia gry po screenach :D ), Wojzax, Pieter, Crackkk-GM, Kamrat, Kofel. Można by było dorzucić propaganję, ale otwarcie powiedział, że mówi na podstawie screenów, więc darujemy go ;p . Brawo xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja od początku wiedziałem że z tą grą jest coś nie tak. :P YOU JUST LOST THE GAME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ekhem... TuxMan ty kłamczuchu. Ty nie możesz wstawiać do podpisu! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 haha genialny eksperyment :P @up : no już daj mu się nacieszyć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ale fajna graaaaa. Zgadnij co dostałeś. Poziom 2#Liczba diamentów: 12#Czas gry: 29 ojejeku kolor przeskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Kolejny niezorientowany. A za grę oczywiście 3/5. Postarał się chłopak. Hah kto tu jest niezorientowany :lol2: Cytowałeś mojego posta i wykasowałeś ukryty tekst nawet o tym nie wiedząc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja przeszedłem gierkę ale nie oceniłem. EDIT: Mała pomyłka w poście :P EDIT2: Której nie usunąłem za pierwszym razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Mam pytanie, po ... ściągać taką grę skoro widać po screenach że badziewna? Screeny są od tego żeby na daremno nie ściągać shitu.. tyle powiem ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Mam pytanie, po ... ściągać taką grę skoro widać po screenach że badziewna? Screeny są od tego żeby na daremno nie ściągać shitu.. tyle powiem ^.^ Po to, że jakbyś ściągnął i zagrał, to byś poznał inicjatywę tej gierki. A skoro tak się nie stało to tylko narzekasz na grafikę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ja szczerze powiedziawszy również gry nie ściągnąłem widząc screeny - ale z drugiej strony nie powinno się stawiać oceny bez ściągania i to właśnie o to chodzi ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ale przecież widać że ta gra jest żenująca, i już nie jedna taka była na gmc.. więc po co ściągać kolejną i kolejną i następne itd.. widać że nie zasługuje choćby na więcej niż 1, jeśli by zasługiwała koleś nie wystawił by takich screenów >,,> bez jaj.. @lenin grafikę?! przecież widać że wszystkie obiekty etc są porozmieszczane na odwal się.. w ogóle żal z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @lenin grafikę?! przecież widać że wszystkie obiekty etc są porozmieszczane na odwal się.. w ogóle żal z tym. I właśnie o to chodziło, z tą grafiką, autor chciał sprawdzić ile osób sprawdza gry zanim je oceni ;) Ale bądź co bądź gierka słabiutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 @UP: Specjalnie zrobiłem słabą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 I właśnie o to chodziło, z tą grafiką, autor chciał sprawdzić ile osób sprawdza gry zanim je oceni ;) Ale bądź co bądź gierka słabiutka Bo gdyby nie była słabiutka z wyglądu, każdy by ją ściągnął. Jeśli coś wygląda zachęcającego, to to oglądasz, prawda? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Bez jaj nie każdym chce się ściągać gry gorsze od pacmana. Widząc coś takiego odrazu ma się ochotę dać 1 bez ściągania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ten test nie był zbyt dobry, ponieważ z powodu strasznie "nierównych" ścian można było się domyślić że to żart i zapewne wiele osób tylko z tego poswodu ściągneło, lub wiele jeszcze bardziej zniechęciło się do ściagnięcia. Jeśli chciałeś sprawdzić ile osób ściągnie gre, należało zrobić ją bardziej podobną do pierwszych produkcji różnych userów, tak aby wyglądało że się "postarałeś". Ale pomysł i tak dobry, przyznam że (mimo iż nie pisałem) postawiłem 1/5 bez ściągania, ponieważ sądziłem że to żart, mający polegać na tym że userzy będą się zachwycać (oczywiście żartujac). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ten test nie był zbyt dobry, ponieważ z powodu strasznie "nierównych" ścian można było się domyślić że to żart i zapewne wiele osób tylko z tego poswodu ściągneło, Ja właśnie dlatego ściągnąłem, wiedziałem że coś się w tej grze kryje. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ale test i tak się na coś przydał - taki tux, cyberdog i inni wpadli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Polać mu i odjąć warna za twórczość :PPoziom 2#Liczba diamentów: 10#Czas gry: 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi