Markuz Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Dla użytkowników którzy potrzebują lub robią robić grafikę polecam stronkę: http://games-graphics.tk. Na niej możecie: -pobierać grafikę -dawać swoją grafikę -Oceniać grafikę innych -Komentować grafikę innych -Rejestrować się ;p Zapraszam serdecznie! Markuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 O lol dlaczego png nie można wrzucać i gif lol co to ma być, żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 można ;p nie wiem czemu tak tam pisze ale można :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Jest napisane że nie można a można? To mi śmierdzi kupą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 LoL, nie wiem czemu tak piszę, specjalnie dla cb to zmienie ale muszę w plikach pogrzebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Kup domenę i serwer a będę aktywnym użytkownikiem. Teraz takie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 ja samochodzik wrzuciłem, czasem coś powrzucam jak będę miał coś ciekawego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 za małe można wrzucać obrazki. EDIT: Małe w sensie width i height a nie wagi. EDIT2: a nie 300 px to nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Kup domenę i serwer a będę aktywnym użytkownikiem. Teraz takie nic. ....nie zakupię ;p ja samochodzik wrzuciłem, czasem coś powrzucam jak będę miał coś ciekawego smile2.gif Spoko :) EDIT2: a nie 300 px to nawet. sądzę że na grafikę do gier powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Bazuje na gotowym skrypcie galerii grafik. Żal. Ale dobrze, że chociaż Markuz się postarał :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 o lol mojego domka wielkości nie przekraczającej 300 pix tylko minimalnie mniej serwer uploadował mi 3 min. i potem się zniechęciłem i przerwałem. sux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Bazuje na gotowym skrypcie galerii grafik. Żal. HA HA HA! To teraz przejrzyjmy strony które masz w sygnaturze: - CompuTech - bazuje na gotowym skrypcie forum dyskusyjnego phpBB - mówiąc Twoimi słowami: żal - do tego jeszcze postawione na fora.pl - MEGAŻAL - Satanistic OTS - bazuje na gotowym skrypcie zarządzania treścią PHP-Fusion - żal Tak więc, czasami zastanów się co piszesz, bo momentami... aż głos odbiera, no i aż człowiek ma ochotę zabawić się w Yodę i wejść na stronę polskich parków krajobrazowych. EDIT: A tak swoją drogą, to mi się przypomniało, że idąc tokiem myślenia Tuxmana, forum GMCLANu to też żal, bo bazuje na gotowym skrypcie forum dyskusyjnego Invision Power Board :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Bazuje na gotowym skrypcie galerii grafik. Żal. HA HA HA! To teraz przejrzyjmy strony które masz w sygnaturze: - CompuTech - bazuje na gotowym skrypcie forum dyskusyjnego phpBB - mówiąc Twoimi słowami: żal - do tego jeszcze postawione na fora.pl - MEGAŻAL - Satanistic OTS - bazuje na gotowym skrypcie zarządzania treścią PHP-Fusion - żal Tak więc, czasami zastanów się co piszesz, bo momentami... aż głos odbiera, no i aż człowiek ma ochotę zabawić się w Yodę i wejść na stronę polskich parków krajobrazowych. Popieram ^^ o lol mojego domka wielkości nie przekraczającej 300 pix tylko minimalnie mniej serwer uploadował mi 3 min. i potem się zniechęciłem i przerwałem. sux Server yoyo.pl... Czasami ma takie cuś że się bardzo muli, nie zniechęcaj się tym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 HA HA HA! To teraz przejrzyjmy strony które masz w sygnaturze: - CompuTech - bazuje na gotowym skrypcie forum dyskusyjnego phpBB - mówiąc Twoimi słowami: żal - do tego jeszcze postawione na fora.pl - MEGAŻAL - Satanistic OTS - bazuje na gotowym skrypcie zarządzania treścią PHP-Fusion - żal Tak więc, czasami zastanów się co piszesz, bo momentami... aż głos odbiera, no i aż człowiek ma ochotę zabawić się w Yodę i wejść na stronę polskich parków krajobrazowych. Popieram ^^ Server yoyo.pl... Czasami ma takie cuś że się bardzo muli, nie zniechęcaj się tym ;p Daj na http://koon.pl - trochę mniejsza pojemność, ale nie ma reklam i jest na pewno szybszy niż yoyo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ta, i wrzuci do kodu linki do hentajów. To już dużo lepsze jest http://pdg.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ta, i wrzuci do kodu linki do hentajów. To już dużo lepsze jest http://pdg.pl . Ale i tak tego nie widać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Bazuje na gotowym skrypcie galerii grafik. Żal. Ale dobrze, że chociaż Markuz się postarał :thumbsup: Napisz mu. Prohaxiorze :Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Dziwne te kategorie, gdzie coś takiego jak ludzie, zwierzęta itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Co jak co, ale tekstura z Tuxmanem to przegięcie. Wywal to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 To świadczy o poziomie panującym na GMClanie :confused: . Na temat strony już się wypowiadałem ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Zdziwiłem, że ją przyjął. ;o Bawiłem się funkcją do robienia tekstur w gimpie, a cóż zrobić, że akurat tylko order miałem na dysku? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dobra już usunąłem , a tekstura jak tekstura heh ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Przydało by się więcej kategorii :P Żeby łatwiej było coś znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jak wyżej z kategoriami , i przydałaby się wyszukiwarka. Strona fajna, ale jak będzie więcej grafik to będzie super. :thumbsup: @Markuz: A opiniami o jakiś skryptach czy cuś się nie przejmuj. Sami by czegoś takiego nie umieli zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Według mnie to dobra inicjatywa, jeśli poznajduję jakieś stare graficzki to zarzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 i przydałaby się wyszukiwarka. Przecież jest wyszukiwarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jak wyżej z kategoriami , i przydałaby się wyszukiwarka. http://www.games-graphics.yoyo.pl/search.php - to jest wyszukiwarka grafik Według mnie to dobra inicjatywa, jeśli poznajduję jakieś stare graficzki to zarzuce. :thumbsup: Przydało by się więcej kategorii tongue2.gif Żeby łatwiej było coś znaleźć Powiedz jakie to może dodam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Moim zdaniem, brakuje kategorii "tła" ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeszcze jakieś propozycje ? :P EDIT: Ja zmykam troszkę pomachać sztangą ;p będę za jakaś godzinkę góra dwie to pododawam te kategorie wasze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja bym dodał kategorie - ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi