Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Start tury: 10 lipca 2008 - 17:00 Czas: 24h Temat: Nu Pagadi! Uwagi: Wariacje na temat starej dobrej podróbki firmy ELEKTRONIKA z ZSRR, gdzie wilk łapie spadające jajka. INFO: http://www.handheld.remakes.org/online/eggs.htm http://www.handheld.remakes.org/online/eggver2.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Bardziej idiotycznego tematu wymyślić się nie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Czego chcesz? :D Fajny jest... Grałem kiedyś w podobną: trzeba było ubierać choinkę, a skrzaty wyrzucały z okien prezenty, w których były dekoracje. To chyba była jakaś gra z Hugo (hugokopter!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Temat może i fajny, ale ja nie mam pomysłu, więc nie startuję :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Heh, a gra trwająca 30 sekund to niby była mądra ? :P Ja tam mam sentyment do tych ruskich jajec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ale w temacie "gra trwająca 30 sekund" można się było wykazać, a w tym jest wąskie pole do popisu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Mam pomysł, ale nie wiem czy uda mi się go zrealizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 A czy teraz skrypt nie nawali? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Jea załapałem się na sam start ligi a nie jak zawsze kiedy trzeba było oddać prace XD. Zrobię coś o ile mnie jutro rodzice na działkę nie wyciągną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 1.A to musi być wilk, i łapać jajka ? 2.Czy jeśli będzie się łapać jajka to można inna metodą (top-down, itd....) ? 3.Czemu tak idiotyczny temat :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Kurde, nie potrafię tego głupiego wilka narysować, zacznę od jajek. ;p A to ma być przeróbka tej gry z tych linków czy podobna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Gnysek: więcej info !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Uwagi: Wariacje na temat starej dobrej podróbki firmy ELEKTRONIKA z ZSRR, gdzie wilk łapie spadające jajka. Czy słowo "Wariacje" nic wam nie mówi? To nie musi być wilk, nie musi łapać jajek. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem. Gnysek dał wystarczające informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja tam mam sentyment do tych ruskich jajec. Ja też. Nie biorę udziału, bo nie mam pomysłu (zajęty projektem SnakeFun i technical supportem Satanistic OTS ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Czy mi się wydaje czy już wcześniej ten temat był założony a potem usunięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Nie mam kompletnie pomysłu na grę, zgadzam się, że dziwny temat. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 nawet jesli znajdę pomysł jego wykonanie będzie głupie bo grywalność będzie słaba i kto na nią zagłosuje "Nu Pagadi!" :huh: ciekawe ile osób stworzy na ten konkurs grę? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Syfny temat w porównaniu do ostatniego ale biore udział (Nie moge zawieść swoich fanów :jezor: ) Mam zamiar znowu wygrać! Strzeżcie się! •,..,• Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Syfny temat w porównaniu do ostatniego ale biore udział (Nie moge zawieść swoich fanów :jezor: ) Mam zamiar znowu wygrać! Strzeżcie się! •,..,• taaaaa to ile razy już wygrałeś?? a ile masz fanek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 taaaaa to ile razy już wygrałeś??1!! :> a ile masz fanek?Wszystkie jakie mozna spotkac na GMCLANie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 szczęściarz z ciebie... zazdroszczę Ci! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Temat nie dziwny, tylko... Oryginalny :P Ale pomysłu nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak ja nie lubię się o takich rzeczach dowiadywać tak późno. Lece robić grę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Dobra, zrobiłem grę: https://gmclan.org/index.php?liga24&act...load&zm=155 Wiem że jest tragiczna, ale nie miałem zbytnio czasu na robienie tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonbee Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ja już nie zdążę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 jeszcze mógłbyś zdążyć tylko musiałbyś się streszczać ale wykonanie byłoby pewnie kiepskie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 konkurencja nadchodzi bo Huderlord wchodzi https://gmclan.org/up539_4_nupagadi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Kiedy uzupełnicie tę tabelę, przez to że są luki brakuje mi punktów. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 No właśnie mam 0 pojntów lol a mój wygra strzelanka bullet thunder. ?? EDIT: o widzę że jest wciąż w upie EDIT2: #26 Strzelanka 06.17.2007 13:00 24h zakończona 0 - powinno być #26 Strzelanka 06.17.2007 13:00 24h zakończona 7 Huderlord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Mi też brakuje kilku punktów, wygrałem w turze "Gra Ekonomiczna", i kiedyś też chyba jakieś punkty dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi