Pental Stary Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Hmm... nieźle. Cień wygląda dobrze, jednak dom nieco monotonny. Urozmaić go :P ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 A ten jak wam się nie podoba? Mi się nawet bardzo podoba :) Ale j.w. - trochę "prosty", urozmaić go o jakieś drobne szczegóły, efekt będzie naprawdę zadziwiający :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 → A łoto Kremowa hata :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 A to mój następny domek :P Co o nim sądzicie? @Sirluki: Stwórz jeszcze tutka na temat tworzenia drzew, krzaków, itp. ogólnie otoczenia :P PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Nie masz czasem wrażenia, że żaden element tej grafiki nie pasuje do siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 tylko ten dach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Jak masz takie zacięcie, to modeluj w 3D, przynajmniej światłocienie będą dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 uczę się tworzyć postacie i modele 3D w blender 2.45 ale długo mi zajmuje stworzenie jakiegoś obiektu przypominającego np.samochód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 → A łoto Kremowa hata :boxed: :D Podoba mi się bardziej niż moje budynki. Chyba też powinienem się zastosować do zasad pixelartu :P Naprawdę ładne. A to mój następny domek :P Co o nim sądzicie? http://img295.imageshack.us/img295/5204/dom233uy4.png @Sirluki: Stwórz jeszcze tutka na temat tworzenia drzew, krzaków, itp. ogólnie otoczenia :P PoZdRo Nawet nie wiesz, jakie banalne jest tworzenie otoczenia do takiego rzutu :P Może napiszę, ale to już nie dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 oki spx :P a tamten domek HederLorda to fajny... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 damian: Nie masz czasem wrażenia, że żaden element tej grafiki nie pasuje do siebie? I to starcza za wszystko, jeden dach w takim stylu, inny jeszcze inaczej wygląda, do tego ściany jeszcze inaczej wyglądają, ogólnie słabiutko, zobacz na ten domek Huderlorda, wszystko w jednym stylu i przynajmniej lepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Domek HuderLorda jest dobry, ale kontury są IMO zbyt jaskrawe. Jeśli już to zastosuj AA i po sprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 ale małe domki wyglądają lepiej niż takie duże :P a jakbym dodał dach i zmniejszył to by lepiej wyglądało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Nie, po prostu trzeba umieć narysować większy ;p . To co ty zrobiłeś, to beznadziejnie poupychane losowe tekstury, gdzie nic nie trzyma się kupy i ogólnie by się chciało spytać WTF. Mniejsze by wyglądało równie badziewiarsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Domek HuderLorda jest dobry, ale kontury są IMO zbyt jaskrawe. Jeśli już to zastosuj AA i po sprawie :) Właśnie z AA nie chciało mi się pieprzyć dlatego zostawiłem tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Dodałem parę istotnych szczególików. Jak teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Te cienie na podłodze są całkiem w porzo ale mógł byś dać tam jakąś trawe a nie eeeee .... przestrzeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Teraz domek wymiata :) I trawa rzeczywiście by się lepiej prezentowała :) Tylko wydaje mi się, że belki na balkonie trochę za grube, tak samo z kulami - minimalnie za duże ;) Porównaj je sobie względem krzesła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi