I am vader Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 ja dumny z was jestem, rozum uruchomić zdołaliście i że to ja zobaczyliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 GTA to gra jak gra. Jak ktoś ma poprzewracane w głowie to mu nawet pacman zaszkodzi. Zacznie chodzić po ulicy i zjadać ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 (...) zrobiłem paczkę z zapisanymi wszystkimi stronami (...) w formacie .html (otwiera to np. Mozilla Firefox albo Google Chrome) (...) A ja myślałem, że .html to ogólnie przeglądarki internetowe obsługują... 5 lat temu nikogo to nie dziwiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ale to było jakby ktoś nie wiedział :P zresztą to oczywiste, że z serwera obsługują, ale to, że klikniesz 2x LPM na plik .html na kompie nie każdy może wiedzieć (chociaż ok. 99,99% pewnie wie) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Bez jaj bedziom, masz tu najmniejszą wiedzę z całego forum, nie mów rzecyz które są nawet dla Ciebie oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ojtam ojtam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jak przeglądarka Ci nie otwiera plików .html to masz coś zrąbane. Lub instalowałeś office'a po zainstalowaniu przeglądarki :D Sorry, ale nawet IE w Win95 sobie z tym radził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No tak, ale nie każdy wie, że może sobie tak po prostu z kompa otworzyć .html bez np. Notepada ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wydaje mi się, że normalny użytkownik po prostu kliknie dwa razy na plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Użytkownik poziomu "notepad ++" jest duzo powyzej wiedzy ze html otwiera sie przegladarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Tym to się kod przegląda, a nie wyświetla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No wiem. Sam korzystam z Npp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Sorki za doubleposta, ale to mnie rozwaliło : Też taki do dupy na baterie? :D Nie, to o czym mówisz to wibrator analny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Gnysek, masz mozliwosc zablokowac konkretnemu uzytkownikowi konkretny temat? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No to wrzuć do listy ignorowanych użytkowników sobie, i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Uwzięli się na Bedzioma ;x A dzięki niemu nie mam bana. Fenrir wyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Uwzięli się na Bedzioma ;x A dzięki niemu nie mam bana. Fenrir wyje. nie zapominaj że ty tez się na niego uwziąłeś tym swoim "Jhonem" P.S. swoją drogą to było żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 nie zapominaj że ty tez się na niego uwziąłeś tym swoim "Jhonem" P.S. swoją drogą to było żałosne +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zmieńcie piedrowi rangę na Kapitan Oczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ale to nie ma nic do rzeczy. Więc zmieńmy tobie na "Kapitan troll". Swoją drogą, tłumaczenie pojęć z 4chana na polski średnio brzmi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ale to nie ma nic do rzeczy. Więc zmieńmy tobie na "Kapitan troll". Swoją drogą, tłumaczenie pojęć z 4chana na polski średnio brzmi... Gonna type that in my carebook... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Uwzięli się na Bedzioma ;x A dzięki niemu nie mam bana. Fenrir wyje.Nie dzięki niemu nie masz bana, tylko dzięki najlepszemu administratorowi gmclanu. :) Bedziom nie miał tutaj żadnego wpływu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Good to know. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 nie zapominaj że ty tez się na niego uwziąłeś tym swoim "Jhonem" Płacą ci za posty takie jak ten? Właśnie to wydarzenie było przed wydarzeniem omówionym przeze mnie -.- Nie dzięki niemu nie masz bana, tylko dzięki najlepszemu administratorowi gmclanu. :) Bedziom nie miał tutaj żadnego wpływu. No tak, ale postawę miał uczciwą. Ranmus mi się zawsze z Gnyskiem kojarzył i z początku nawet mylił. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No wiesz co :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Oo Dopiero teraz mi się przypomniało. Trzej admini mi się nawzajem mylili. Tymon, Ranmus i Gnysek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A ja dopiero po paru miesiącach siedzenia na GMC skapłem się, że TYmon to admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dołączył: 29.01.2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Don't get your joke. Please, try again... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 To była odpowiedź na post wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi