Morro Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ach ta niewyczuwalna ironia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Potrzebuję emulatora do segi megadrive, który obsługuje light guna. czemu chcesz grać latarką https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=23962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 OMG Boże Kochany ...... http://www.google.pl/images?q=light%20gun%...366&bih=575 czemu chcesz grać latarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ferrari, rozumiesz pojęcie sarkazmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Czy chodzi Ci o skyboxa? To nic innego jak sześcian, którego boki są odpowiednio teksturowane. Albo teksturki wokół rooma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 A idź ty, zaspany już jestem, bo cały dzień na rowerze spędziłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 To idź spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 O 00:10 już spałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 zelman, zaraz dostaniesz warna, ogranicz bezpłodne posty, albo ja CIe wykastruje na pare dni, bo przesadzasz ze spamowaniem. forum to nie czat, od tego masz SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 W SB: ΨΧΞ (16:51, 2.08.10): a ja jestem lesbijką, pora sie przyznać :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ferrari, rozumiesz pojęcie sarkazmu? zważając na resztę postów tej osoby, podejrzewam, że to może nie być sarkazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 A szkoda, bo jako troll odpisałbym mu to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 fabuła : rok 2101 ... w świecie trwa wojna dzięki temu zły geniusz mógł realizować swój projekt bez przeszkód jego projekt mianowicie polegał na opanowaniu całej ludzkości zarazą ... przez swój radioaktywny gaz chcę zmutować ludzi w straszne kreatury a to dla czego a to dla tego że sam się ukrywa ze wstydu swojej urody (podczas eksperymentów została spalona jego twarz i jego komórki się zmutowały nosi maskę aby ludzie nie widzieli jego okropnej gęby nasz profesorek ma niezłego bzika na swoim punkcie więc chcę zmutować ludzkość w potwory aby się czuł piękniejszy od nich ale no cóż zawszę się ma wrogów biggrin.gif tajna organizacja śledzi jego plany i postanawia dać jednemu odważnemu chłopakowi szansę , że profesorek już zmutował część ludzi rząd światowy postanawia ukryć resztę ludzi na ogromnej wyspie do której prawię nikt nie sięga nawet profesorek ... i zostaje tylko jeden nasz dzielny wojak ... aby obronić ludzkość przed zagładą zapomniałem dodać ma na to nie wiele czasu a dokładnie dobę potem komórki ludzkie umierają profesorkowi to nie wystarczyło aby ludzie byli brzydcy chcę ich zniszczyć ale chcę patrzeć aby się męczyli jak on ... z swoją chorobą .... i nasz wojak właśnie idzie brzydko mówiąc złoić dupę łotrowi i znaleźć antidotum na górnym piętrzę tam gdzie ukrywa się profesorek ale oczywiście po drodze nie będzie miał łatwo biggrin.gif zostanie sam na sam z kreaturami broniącymi wrota prowadzące do coraz to nowszych pięter biggrin.gif .. no to chyba na tyle teraz coś o tak : 4 rodzaje broni 5 rodzai potworów 6 pięter gwarantuję super zabawę biggrin.gif już niedługo demo smile.gif programowanie : ja grafika : ja muzyczka : gdzieś na kompie się znalazło biggrin.gif screan :http://img833.imageshack.us/img833/6637/maciegmclan1.png https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=319680 Można w tym poście znaleźć parę ładnych kwiatów. Kilka wymieniłem w tamtym temacie :P Post jest epicki w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Racja, najepiczniejszy post tego roku(ale nie historii gmclanu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Rozmowa o zdalnie sterowanych samochodach: Zamiast ASG lepiej do siebie postrzelać z patyków, większa frajda. ja tam nic nie mam do kogoś, kto naśladuje Talibów w Iraku :). A co oni tam robią? bawią się czołgami RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 ANtY przekazuje: Dodane dnia 25-07-2010 15:14 myśle że można temat zamknąć nie? Warn +10 - Zabawa W Moderatora Edytowane Przez Bidziu890 dn. 25.Lipca.2010r o godzinie 22:59:30 cały temat to epika :P http://www.bidzixstudio.ubf.pl/forum/viewt...mp;thread_id=36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 YXE, ale to są gmclanowe cytaty nie bidziuxsowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Lol, przez ostatni miesiąc wszyscy tak trollowali że prawie zapomniałem o CTRL'u . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Lol, ten bidziux to jakiś ... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 OMG. Gadacie o jakiś 2D i 3D lol. Nawet fizjologom się to nie śniło !!. Ja widzę w 10000D i co ? I JAJCO ! Więc zamknijcie jadaczki i nie mówcie jak się widzi w 2D a jak w 100000D nickolasa z https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=321035 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 to nie gra 3D tylko 2D ale grafika robiona w 3D. Wiem o co mu chodziło ale to zdanie jest i tak epickie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ale po co komu opensolaris tam nawet nie dziala metin xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 debil i tyle :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ale po co komu opensolaris tam nawet nie dziala metin Mała strata ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Po otworzeniu pliku np. Bez nazwy.stl Odpala program StarLine i wczytuje plik Bez nazwy.stl. Jak to zrobić. (Jeżeli nie jesteście pewni a macie jakiś pomysł piszcie) Z góry thx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 To ja dla was: Przecież to ma być save programu tak jak np. GM ma pliki .gmk i po dwukrotnym kliknięciu (czasem pojedynczym) otwiera program GM i wczytuje dany plik (save). Można by zrobić tak że przy każdym save tworzy dwa pliki jeden plik .exe który otwiera i wczytuje drugi .stl, ale jeżeli ktoś by przemieścił plik .stl do innego niż exe by nie działało. (I jak zwykle nie czytacie) Kolejny epicki temat się szykuje :) E: już ktoś to usunął :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Pewnie czyta GMClanowe cytaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Widzę żę do Waszego słownika trafiło nowe,jakże oryginalne słowo -''epicki''. Bardzo mnie to cieszy ale proszę nie nadużywajcie go bo to trochę żenuje przy czytaniu.. szczególnie Platyna który ostatnio praktycznie w każdy post ma epicki. umiarru.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Nie no bluks naprawdę epicki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A spoko to mi przejdzie niedługo. To chyba po Woodstocku mi ten epicki został i się trzyma. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi