CTRL Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 to nie przeżytek ! :D to taki jakby alarm ale do wielu wykonań akcji :D np jak chcesz żeby co 10 sex się tworzyły obiekty :P ach te kobiety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 No zaprogramuj aby co 10 numerków z kobietą tworzył sie obiekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 pamietam jak mialem 10 lat i smieszylo mnie slowo seks penis czy wagina heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 No, czasem chciałbym wrócić do tamtych pięknych czasów... : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 dam Ci za ten ots -150 zł! zgoda? w rozliczeniu będziesz mi winny jeszcze 150 zł :) Hahaha no nie wytrzymam xDDDDDD . EDIT: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry316196 To jest niemożliwe, żeby było prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 czemu mi to samo na pw napisales jestes tepy czyco he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Na razie to Ty nic nie tworzysz, bo masz skończyć Almorę. Proszę mi się tu nie wcinać w kompetencje projektu, który ja zaproponowałem, ololololo! Akurat ja myślę, że edytor wcale nie musi przypominać GM'a i raczej nie powinien. ololololo ranma zamienia się w nikasa olololololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Nikas teraz pisze wolololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Nikas teraz pisze: XDXDXDXDXDDDD. Obydwaj nie jesteście na czasie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Co za lol z Was... :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Co za lol z Was... :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: gtfo albo cię porażę siłą negatywną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Wchodzę na http://192.168.1.1 i nie mogę się zalogować. Zapomniałem hasła. Co robić? link nie działa śmiechłę i to bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 YXE vs Borek kto wygra ustawkę YXE czy Ranmus? Żenua . Jaki temat , taki poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ale że co... : | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 To jest raczej solówka : D . Pomyłka , sprawdziłem może być też ustawka . Zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Dawno się tak nie śmiałem jak po tym co napisałeś, normalnie epickie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 To miało być żenujące, a nie śmieszne takim cytatem chciałem pokazać zaskakująco wysoki poziom pewnej grupki osób z GMC . Coraz więcej trollowania i spamowania na forum , trzeba coś z tym zrobić . Edit Jaki temat, taki poziom nie sądzisz Wojzaxie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Pablo FAIL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 ANtY FAIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=318671 Miała być mixturka, wyszedł... nie powiem, bo jest przed 23:00 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Nie wiem co ci to przypomina, ale tak nie wygląda wibrator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Może nie tak dokładnie, ale... trochę przypomina kształtem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judei Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Powiedz mamie, że ma dziwny wibrator. P. S. Dla mnie to maksymalnie, w skrajnym wypadku i na haju... wygląda jak czopek. Kolorowy, rzecz jasna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 31 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Może nie z gmclanu, ale z rozmowy z Psichixem poprzez gg, na temat kupowania żółwia: kobieta bedzie sie tam rozgladac za ladnym wzorkiem na skoropce dla niej to juz szukanie a facet idzie, bierze pierwsze z brzegu byle nie osrane i kupuje dla tego to faceci rzadza swiatem a nie kobiety, bo one za duzo czasu spedzaja nad pierdolami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 byle nie osrane : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Mężczyźni rządzą światem, a mężczyznami kobiety? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 CYTAT(Paqoo @ 22.07.2010 - 9:27) * Wchodzę na http://192.168.1.1 i nie mogę się zalogować. Zapomniałem hasła. Co robić? CYTAT(mikan98 @ 22.07.2010 - 11:48) * link nie działa XDXDXDXDXDXD ojezu morro, to jest prawdziwa perełka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 @_@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 P3psi, to jes geniusz, walnąłem se na tapetę Naprawdę? O.o Podziwiam cię za tak odważny i jednocześnie głupi wyczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi