Osiem Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 8 ty jesteś dziewczyna? @up: a co myślałeś? -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 To wszystko skonczy sie tak ze wam sie znudzi a 4tk dostanie prace modela i bedzie na boardach w samych majtach https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=23102&st=150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 dodawać cytaty o sobie to takie śmieszne xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Jeszcze lepiej - swoje cytaty xD . To jest dopiero dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jeszcze lepiej - swoje cytaty Nie, to nie będzie dobre Wypierdek mamuta? Ostatnio słyszałem to w trzeciej klasie podstawówki :o Wiek: 9 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ignis, to że sobie wpisał 9 lat, nie znaczy, że tyle ma. Bo tyle nie ma. Ty sobie wpisałeś 15, i co z tego, skoro mózg masz 12latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wlasnie, zauwazylem ze malo kto wpisuje prawdziwy wiek do rubryki. Gdyby kazdy wpisal swoj prawdziwy wiek, to pewnie srednia wieku na GMClanie spadlaby z 17 do 14 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Oj wy zasmarkane wypierdki mamuta. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ignis, to że sobie wpisał 9 lat, nie znaczy, że tyle ma. Bo tyle nie ma. Och nie, wydało się. Myślałem, że nikt nigdy nie zauważy :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No ba. Przeciez masz 8 lat i zatrzymales sie w czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Oj wy zasmarkane wypierdki mamuta. :) o ty końska spierdolino ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 skoro mózg masz 12latka. Twoimi pomysłami także bym się nie szczycił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 chcę aby po nacisnięciu przycisku spuszczał się tak jak gadu-gadu kto zechce zjarzy o co chodzi :D https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=310462 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 kurcze, ja miałem to tu wkleić :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 ty wypierdziana mamucia spierdolino! też miałem to wkleic. YXE, czemu nie użyjesz quote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 bo jestem lans bot B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 o ty końska spierdolino ;o Masz cos do mojego miasta, masz cos do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 haha, udało ci się YXE Myślałem że Szpan bot :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 E, nabiłeś więcej niż 4000 postów! CZITER! zauważyłem to, ale on zawsze ma racje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 3 posty dziennie pisal, poza walhalą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 to nie rób się za robienie gry. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=310583 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 :D Szukaj, jeśli nawet znaleźć nie umiesz... To zobaczyłem wcześniej. Ale powyższego nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Pomogłem? obrazek mi! Polano mi już obrazek, razy. ..:: sprawdź za co mi polano ::.. opera nie wyświetliła mi obrazków i coś takiego wyskoczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 opera nie wyświetliła mi obrazków i coś takiego wyskoczyło Masz do tego Talent stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gapia sie po roznych tematach moderatorzy i administratorzy(glownie gnysek), a nikt k***a nie chce pomoc w kodzie z ktorym sie mecze od wczoraj Ale długo... Szpan +2 ALT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Joshua, ALT. ty wszystko musisz ode mnie zgapiac? najpierw nick a potem szpan... ja już pomyślunek dawno wymyśliłem. i ponieważ ja jestem tego autorem, wiem że pisze się szpan: 2 a nie szpan: 2%, bo można miec więcej szpanu niż 100... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ALT, powinno byc raczej 'Szpan -2 ALT'. Bo to ani smieszne nie bylo, ani nic. CTRL: a jesli bedzie wiecej niz 100% szpanu? To co, rozpetasz apokalipse? :) I nie raportuj ALT-a za -szpanowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Joshua, ALT. ty wszystko musisz ode mnie zgapiac? najpierw nick a potem szpan... ja już pomyślunek dawno wymyśliłem. A w czym on zgapia? To co, czyli jak stworzę sobie konto pod nickiem "Tab" albo "Esc" to też będzie zgapianie? Daruj sobie... -------------------------------------------- Chyba Blocks Decorder tongue2.gifp Jak nie wiesz ocb to sie nie udzielaj Poprawnie zamiast "Decoder Blocks" powinno być "Blocks Decoder" . Koniec offtopu. I trochę kultury następnym razem. nadal nie rozumiesz sleep1.gif To Ty nie rozumiesz... Spójrz na nazwę tematu. Pozatym jeśli Ci chodzi o to co wcześniej napisałem. To wiem, że jest takie coś jak Code::Blocks. Ale to, że zmieni nazwę nie przyniesie mu dzięki temu popularności. Moze zauwazysz ze napisalem to samo co ty jakies 10 postow wczesniej Nie Ty, tylko Anty. Dobra koniec spamu. KONIEC no ale Garry to Anty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 nawet jeśli osiem miałby 9 lat to przebijałby swoim zachowaniem niektórych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Muczek: Nie, ale co, napiszesz 102%? lepiej w punktach... Nicolas: tak, i jeszcze napisał w sygnie "CTRL nie ściongnołem z ciebie nicku" Nie zraportowałem go :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi