Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Patrzcie, jakie zabawne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 To ten co w TF2 biega z bejzbolówą, ma mało HaPe i biega szybko. Dobry do obrony bo na lini ognia pada. Dobry do obrony bo na lini ognia pada. Weź ty nic nie mów, jak nie masz o czymś bladego pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Mówie że wiem kto to jest. Nie musi to oznaczać że jestem nieomylny i jakiś profesjonalista. Gdyby sami pro mieli sie udzielać gmclan byłby pusty.(+/- kilka osob). Widać że życiem byś tej gry bronił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wystarczyło zostać przy pierwszym zdaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Racja, moja wina. Czasami dodaje pare słów za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 witam wszytskich znacie mnie z gry Pac-man Revenge która za bardzo się nie spodobała teraz zamierzam powrucić z grą Seid będzie to gra przygodowa którą będzie można nazwać klonem tomb raidera będą półapki,zagadki i rózne ciekawe sytułacje na razie żadnych screenów ani materiałów ale grę wydam może do marca tego roku jeżeli się spodoba będą klejne częsci. co będzie podobnego do tomb raidera: -postaram się zrobić ekwipunek będą aptaczki. -przeciwnicy będą inteligentni. -zagadki. -dobra fabuła gry. -i wiele wiele innych różnice: samiast dziewczyną o imieniu lara będziemy chodzić chłopakiem o imieniu Seid. -gra będzie 2d jeżeli gra się przyjmie a mam taką nadzieje to będą kolejne części no więc do marca APTACZKI! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=284643 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 "wszytskich" "powrucić" "półapki" (!) "sytułacje" (? Nie wierzę, że ktoś mógł popełnić taki błąd) "klejne" "samiast" No nie wiem, chyba troszkę "poprawiaueś" ten tekst... "przeciwnicy będą inteligentni." E: dokonałem aborcji [...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Safari skończ. Cóż to za głupota, by pytać, jakie słodycze dostał, a nie zapytać, jaką mysz (komputerową)? Toż to szczyt głupoty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie rozumiem. Albo ja nie wyczuwam ironii, albo ty nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jeśli to twoje to nie było ironia, to to strasznie nerdowskie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Kurczę, dziwny jesteś Staś. Niemal każdy twój post jest wieloznaczny, a tak ciężko jest ci wyczuć ironię w moich? No dobra, od dziś się nie będę dziwił Marmotowi, że dodaje tag <ironia>, gdy jej używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie mam pojęcia Slash do czego w tej chwili pijesz. Staś dodał zabawny cytat (bo od tego jest ten temat) i nijak go nie skomentował w sumie, bo z tego krótkiego dopisku nic wyciągnąć nie można. Więc o co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie mam pojęcia Platyna do czego w tej chwili pijesz. Do samego cytatu nic nie mam, tylko Staś twierdzi, że to szczyt głupoty, no i ciężko mi jest dojść, dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ale co twoim zdaniem Staś nazywa głupotą? Ten cytat? To co w nim wygadujesz? Bo mnie się wydaje, że on żartobliwie poparł treść zawartą w cytacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jeszcze parę takich zajęć z Platynką i mnie zaczniesz rozumieć Slasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Platyna -> To jednak takie poparcie było nie na miejscu, bo tamten post w żadnym wypadku nie jest głupi. Staś -> Mam nadzieję :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jednak nie rozumiesz :D Nie post jest głupi! Głupie jest, że się pytał o słodycze a nie o mysz! xD On poparł w żartach treść zawartą w poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Slash | | | | | | \/ Nie próbuj przeciągać zajęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie można było tak od razu :P ? Jeszcze Morro mi źle podpowiedział xD . Ale wszelakich wielkich mordków i demotów do posta nie wstawiamy. Jest o tym jakiś młody punkt w regulaminie. :P Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 4th Otóż poszukuję do mojego małego programiku kodu, którym można resetować komputer (niekoniecznie GML). Czy jest taki, a jeśli tak to jaki? I am vader Spróbuj tego: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21219 Mnie osobiście to rozbawiło : P https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=285324 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Mocne :D . Kurde, po raz drugi ktoś mnie wyprzedził :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 mogę ci narysować mario edit: albo nie :P Cekol (13:21, 21.01.10): Heh, ktoś 10min. temu skoczył z mojego bloku :| GMTraker (15:03, 21.01.10): i co? żyje? Nirvan93 (15:13, 21.01.10): pweni połamał nogi i pobiegł do matki z płaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 "Japanstache (15:24, 21.01.10): Jednego idiotę mniej." Tia :P ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ale wszelakich wielkich mordków i demotów do posta nie wstawiamy. Jest o tym jakiś młody punkt w regulaminie. :P Platyna nie ważne który punkt, ważne że jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 NI z gruszki ni z pietruszki w sb... Platyna (22:14, 21.01.10): Na pieszczoty trzeba sobie zasłuzyć. A o co właściwie chodzi? : o Matizam7 (22:13, 21.01.10): platyna pocaluj mnie w dupe Nieśmieszne koniec końców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Z profilu PsichiXa 90% GMC nie umie poprawnie z pamięci napisać Twojego nicku :) Pysiu ;* Ja należe do tych 10% :D PsyhiX zwany Pyśem ;) Ale to pewnie dlatego że widze twój nick przed sobą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Haha! Double fail w sumie bo nie pysiu tylko psysiu. Chyba, że tak na niego też mówicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Haha, triple fail, bo nie Psyśu tylko Psysiu :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ha! Multifail, bo nie umie poprawnie czytać :) Kończmy, to nieśmieszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Raczej Dev C++, bo nie ma co Visualem sobie zamydlać oczu. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry285779 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi