Grabarz Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 u mnie można poprawiać 1 żeby dostać 2 albo 2 żeby dostać 1. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Grabarz, chyba nie załapałeś Chodziło mu o to, że można poprawić 2 na 1 jak napisze się gorzej niż wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Co nie zmienia faktu, że dla niekojarzących to jest śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Um, więc sorry za odebranie wam tej przyjemności... nie chciałem :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Fuck to znaczy "lubię cię". https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=172237 Jakoś mnie tak urzekło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 było. i to na pierwszej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 było. i to na pierwszej stronie Oj, rzeczywiście :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 wiele prostych gier robiłem NP: -pacman -snake -pink ponk i tym podobne lol pink ponk, co to nowa gra dla staruchów XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Piłka zawęża więzi międzyludzkie. :mellow: DENS DENS DENS PANOWIE I PANIE mnie to zniszczyło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Szczerze mówiąc mnie też. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 To znowu ja i moje nieśmieszno-śmieszno-nieśmieszne cytaty :D Cześć, poszukuję osoby zdolnej do zrobienia mi ładniejszych spritów, od tych, które są obecnie umieszczone w grze. Mam na myśli jedynie określone sprity, które(wraz z opisem) wyślę osobie chętnej. Jeśli ktoś chce mi pomóc, niech tutaj napisze, oraz poda przykładową grafikę jego autorstwa. (-_-) Oczywiście kredyt będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Nic śmiesznego, ja na to kredki mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 będzie kredyt i debet na koncie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=266800 Mam kolegów, którzy mają rozdzielczość 640x480. To zdanie nie pozwolilo mi dokonczyc pierogów :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 [...] jakim językiem pisze się w blenderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 I co w tym takiego, że się to nadaje do cytatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Blender to program do robienia grafiki 3d a nie jak to ktoś zrozumiał, że do robienia gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 http://www.blender.org/features-gallery/features/ - zjedź do "Realtime 3D/Game Creation". Szybki i prosty dowód na to, że nie masz racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 No chyba, że w blenderze można pisać jakimś językiem programowania, wtedy zwracam honor... @UP: Ok, moja wina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 My bad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 (ShoutBox) GMTraker (19:26, 13.09.09): cod4 jest prosty GMTraker (19:26, 13.09.09): przeszedłem go z 8 razy GMTraker (19:27, 13.09.09): tylko szybko się nudzi :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 ironia losu chciała, że grałem w niego w ten weekend. Przeszedłem dość szybko, jak na najtrudniejszy poziom, więc osobiście nic nie widze śmiesznego w cytacie x2@up . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Wydaje mi się, że mu nie chodzi o to, że: cod4 jest prosty Tylko o to: 8 razy szybko się nudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 tak chodzi o to :D PS.a mi chodziło że po przejściu się szybko nudzi, ale później warto go przejść jeszcze raz... poo jakimś czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Chodzi o sygnaturę pod tekstem? Bo jak nie to nie wiem co takiego w tym śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A może to, że "Góra" - powiększać, a "Dół" zamiast zmniejszać - poszerza? Sam nie wiem :blink: E: Już wiem! Gość się podpisał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 spójrzcie na temat i post, potem na sygnaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 dodaję brakujące typy itemów w inventory jak itemy, zbroje etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi