Bedziom Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Hurra! Trafiłem do gmclanowych cytatów :D Ale super :D Dzięki Nickolas :** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Teraz mi wytłumacz, z czego ty się cieszysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Z dostania się tu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 To gorsze niż żółte papiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Oczywiście C.Ronald hard-trick Rozpieprzyło mnie jak moją sałatkę. STĄD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @gnysek - co mam przez to rozumieć? :) @up - całkiem śmieszne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 To, że to nie jest powód do wielkiej radości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ha! Dla mnie jest. Jestem tu króciutko, a już się dostałem na cytaty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jak wszędzie spamujesz to trudno, żeby cię prędzej czy później nie wrzucili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Poczytaj temat o zaostrzonym rygorze :) Raczej łatwo znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Trudniej znaleźć posty nienaruszające regulaminu. A przecież rygor trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 ojjj... już czytałem :o nawet to teraz jest spam, bo np. offtop rozciągający się na kilka(naście) postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 A ty masz w niego spory wkład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nom. Japanstache (16:03, 4.05.11): Kto nie wybrał pierwszego tematu ten cipa 4tk (16:06, 4.05.11): Kto nie wybrał drugiego tematu ten japanstache Z SB. Mnie to rozbawiło :) E: wersja rozszerzona : Japanstache (16:03, 4.05.11): Kto nie wybrał pierwszego tematu ten cipa 4tk (16:06, 4.05.11): Kto nie wybrał drugiego tematu ten japanstache Bedziom (16:31, 4.05.11): o bosz. jestem japanstache :o 4tk (16:32, 4.05.11): Ja na miejscu japanstache bym sie teraz obrazil Ranmus (16:36, 4.05.11): A ja jestem głodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @Zelman: Większa jest szansa, że jutro wpadniesz pod koła, aniżeli pierdyknie atomówka w Europie, więc czym się przejmujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @Zelman: Większa jest szansa, że jutro wpadniesz pod koła, aniżeli pierdyknie atomówka w Europie, więc czym się przejmujesz... Yyy... nie ten temat? :D BTW. nie przejmuję się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Swoja droga - dziwie sie, ze bedziom jeszcze nie dostal zadnego warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ha! Dla mnie jest. Jestem tu króciutko, a już się dostałem na cytaty biggrin.gif Króciutkie to wiesz co masz, bo na pewno nie staż. Przypomnij mi, które to konto? Bo ja pamiętam trzy. Poczytaj temat o zaostrzonym rygorze smile.gif Raczej łatwo znaleźć. Oj czytał, czytał. Osobiście odczuł rygor. ojjj... już czytałem ohmy.gif Nie wątpię. Swoja droga - dziwie sie, ze bedziom jeszcze nie dostal zadnego warna Tego chwasta się nie da wyrwać. Podsumowując: weź się, kurwa, ogarnij, bo jak Ci zbanuję kolejne konto to przy kolejnych nie będę taki uprzejmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dobra. Ja się serio podekscytowałem dostaniem sie tu :( Przepraszam! :( Ale założyłem to, bo 2-gie mi YXE zbanował za koment, który był tylko dowcipną uwagą :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 I z tego powodu postanowiłeś założyć trzecie konto i zamiast w końcu siedzieć spokojnie postawiłeś sobie za cel spamowanie nic nie wnoszącymi, do tego denerwującymi postami w każdym możliwym temacie. Widać niektórzy na błędach się nie uczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pierwszy raz widze tak wkurzonego platyne To zły znak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pierwszy raz widze tak wkurzonego platyne To zły znak dam sobie głowę uciąć, że matury miały jednak w tym swój udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 @Bedziom: Ban, cholero, amen! To na czym skończyliśmy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 dam sobie głowę uciąć, że matury miały jednak w tym swój udział Straciłbyś ją! Ale jesteście przewidywalni. Chciałem uprzedzić takie komentarze stwierdzeniem, że matury poszły mi bardzo dobrze i nie mają tu nic do rzeczy, ale się powstrzymałem uznając to za zbędne. Jak się okazuje pomyliłem się. Po drugie nie byłem wcale wkurzony. Po prostu próbowałem do niego dotrzeć i nie widziałem innego sposobu. Nie bądźcie tacy prostolinijni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Straciłbyś ją! Ale jesteście przewidywalni. Chciałem uprzedzić takie komentarze stwierdzeniem, że matury poszły mi bardzo dobrze i nie mają tu nic do rzeczy, ale się powstrzymałem uznając to za zbędne. Jak się okazuje pomyliłem się. Po drugie nie byłem wcale wkurzony. Po prostu próbowałem do niego dotrzeć i nie widziałem innego sposobu. Nie bądźcie tacy prostolinijni. wykrzyknik - kolejny przejaw nerwów, etc etc. chyba jednak tej głowy bym nie stracił ;] jak nie ma sposobu na dotarcie - warn lub ban od razu. a jak to nie dociera, to ban na ip. dotrze głębiej niż niejedna kurrrrra (która poza tym może tylko sprowokować do dalszego działania). tak, mnie też się się to tyczy. i wszystkich innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 przewrażliwiony jaklub jesteś. wracaj robić grę, bo czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 przewrażliwiony jaklub jesteś. wracaj robić grę, bo czekamy. przyznaję, trochę mnie poniosło ...ale nie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ha! Dla mnie jest. Jestem tu króciutko, a już się dostałem na cytaty :D Tu, to znaczy gdzie? :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ofiary z dziewic najlepsze :) Z dziewicami są tylko problemy :/ Z tego co widzę nie na tym forum :) . skąd takie wnioski? Bo kobiet mało? Ale prawiczków pełno A na ich czele stoi Bagno. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 @up: przeczytałem tylko pierwszy i ostatni cytat :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi