Dawka83 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Jeee! Trafiłem do gmclanowych cytatów!. Kupiłem sobie nową myszkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ale ja chcę taką grafikę na miano 21 wieku, a nie na miano NES, czy pikselart wygląda strasznie brzydko, ja bardziej preferuję styl realistyczny. Więc jest coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Trzeba powiedziec wyraznie - bez Kaczynskich bylby spokoj i honor w kraju Miłośnicy Kaczyńskiego, nie zauważyliście? - powoli stoicie tam gdzie stało ZOMO To pętactwo platfusowe w obs... spodenkach, ganiające po podwórku historii, nie umywa się do Jarosława K. Donek wydaje krocie na tych swoich czarowników od "wizerunku" a coraz głupiej wygląda, macha łapami jak manekin i coraz bardziej wytrzeszcza gały, bo nic nie zamaskuje jego braku ducha i rosnącego strachu, w jakim żyje. Zarozumiała i bezduszna gęba Komorowa na kilometr krzyczy o bezwzględnym graczu, który trzyma w rękawie nabity pistolet i fałszywe asy. A żarłoczna żonka mu w tym pomaga. Tu - mamy męża stanu z prawdziwego zdarzenia. NIE MOŻEMY PRZEGRAĆ Kameleon Komorowski KomoRuski powie wszystko co może spodobać się wyborcomJego sztab widocznie zauważył, że program Kaczyńskiego jest dobrze odbierany, więc KomoRuski często powtarza te same hasła nie zwracając uwagi, że jego partia i rząd Tuska robią coś całkiem przeciwnego Widać ósemki zmienne są wszystko z tego tematu: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=23501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Szybko zczaiłeś albo jeszcze nawet nie do końca. EDIT: Dobra, wyjaśnię może: JA I JAPAN TROLLOWALIŚMY Jak ktoś tego nie zrozumiał to powinien upgrade'ować sobie mózg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 A więc, marc, czas na upgreade mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Cześc, chciałem se dziś zrzucic zdjęcia z wczorajszej imprezki (robiłem komórką) Więc przełożyłem kartę pamięci (mocro SD 2gb) do telefonu w którym mam kabel USB i skopiowałem cały folder ze zdjęciami na dysk. Kiedy włożyłem kartę z powrotem nagle zniknęły z niej wszystkie dane poza jedną piosenką, którą mi kumpel wysłał przez bluta. We właściwościach nadal pisze, że karta zajmuje 1,1 GB więc co się stało z tym wszystkim, da się to jakoś odzyskac ? czekamy na suho SD ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ma w telefonie kabel usb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Hah, rzeczywiście, nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Tutaj zamieszczamy tutki jak coś zrobić w Powder Toy pozwoliłem sobie zrobić szablon(raczej przerobić inny): [size=3][b]Tytuł:[/b][/size] nazwa tutka [size=3][b]How:[/b][/size] Jak to wykonać(opcjonalne[jeżeli w "Screens"jest już ilustrowany opis]) [size=3][b]Screens:[/b][/size] ilustracje(opcjonalne[jeżeli jest "How"]) Najlepsze będą dawane tu: Best Turtorials: omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 omg omgwtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 omgwtf omgwtfbbq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 U kiddin' me ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Haha najbardziej rozbawiło mnie to że koleś pisze Tytuł po polsku , a resztę po angielsku ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 No właśnie o to chodziło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 No właśnie o to chodziło.. Wcale , że nie bo innych może rozśmieszyć zawartość tego "szablonu" ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 O dzięki Canady, właśnie oto mi chodziło, już działa chodziło mu oczywiście o candy'ego E: stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 GML color[0]=c_red color[1]=c_blue color[2]=c_yellow //...blabla los=round(2)//losuje liczbe od 0 do 2 draw_set_color(color[los]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Chyba zbyt dawno już nie pisałem nic w GML, bo nie zajarazyłem o co kaman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Chyba zbyt dawno już nie pisałem nic w GML, bo nie zajarazyłem o co kaman. jestem przekonany, że o złe użycie randoma (bo random nigdy nie zwróci liczby która jest podana jako argument) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 A, zauważyłem już, że zamiast losować, to zaokrągla. Ok, pomyliło mi się z rand() ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Rand() ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 nie zauważyłem, że to round. ;[ cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 widzicie - podświadomie poprawiliśmy kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 W pehape jest rand(zakres dolny, zakres górny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 rand() to funkcja od liczb pseudolosowych w C i mi się źle spojrzało z racji, że teraz w tym siedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Mam 2 letniego laptopa. Od tygodnia mam pewien problem. Po jakiejś dwu godzinnej pracy komputer sam się wyłącza. Podejrzewam że może być to przegrzanie. Nie dość że teraz bardzo gorąco i jeszcze sam komputer grzeje... Jednak najbardziej dziwi mnie to że to zaczęło się wtedy kiedy zaczęły się te upały. Co myślicie? EDIT: On nie wyłącza się tak normalnie tylko odrazu gaśnie. Tak jakby odcieli prąd, pomimo tego że prąd jest i akumulator jest dobrze podłączony. Sorry za offtopa, ale znam pochodzenie awatka Arekadiusza :) Klik /facepalm Zgłosiłbym się, ale nie znam C++ i mam inny projekt na karku po co ten post' +.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 gra jest extra a szczególnie po tak mocno rozwiniętym gameplayerze "Polega ona na chodzeniu bochaterem, zbieraniu gwiazdek" musi być niezła zabawa powodzenia https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=315006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Nie wiem, co śmieszniejsze: 'gameplayerze' czy 'bochaterem' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 ja wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=23713&st=30 Jak chcecie to znam paru ludzi którzy mają pomysły. wyśli na PW ;) Ludzi nie da się wysłać przez PW :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi