Syliush Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak myślicie jaką tajemnicę skrywa trójkąt bermucki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Jak myślicie jaką tajemnicę skrywa trójkąt bermucki? żadną, a tak serio to wstydzi się że jest jeszcze prawiczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A jak wyjaśnisz te wszystkie zniknięcia itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 a nie bermudzki ? >:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Żadną, te zniknięcia do bujdy. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A znalazłeś jakieś dowody w sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Tak znalazłem - http://pl.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%B3jk%C4%85t_Bermudzki Nie ma czegoś takiego jak trójkąt bermucki ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A znalazłeś jakieś dowody w sieci? A Ty znalazłeś? Trójkąt bermudzki to zwykła legenda tak jak tysiące innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Wiem popełniłem błąd a tak wogule ten mój post wyżej był do g-Enjoy Obszar ten jest przez fascynatów zjawisk paranormalnych uznawany za miejsce wielu niewyjaśnionych zaginięć statków, jachtów i samolotów. Uważają oni, iż na tym obszarze mają miejsce zjawiska łamiące prawa fizyki, wykrywana jest obecność "obcych" - co ma wyjaśniać niewytłumaczalne zdarzenia. Jak dotąd nie znalazło to potwierdzenia w rzeczywistości. Z wikipedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Poprostu występuje tam duża ilość wirów wodnych i tyle. gdzieś już o tym słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A znalazłeś kogoś kto to widział na własne oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 trojkat bermudzki to tak naprawde czworokat. sa tam jakies pola magnetyczne i przez to kompasy wiruja i wszystkie sprzety czule na sile magnetyczna. zaginiecia - wirujace kompasy i sprzet + pewnie wystepuja tam jakies skaly, wiry itp. btw przejedz sie tam - zobaczysz na wlasne oczy :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A znalazłeś kogoś kto to widział na własne oczy Ta bo mam w rodzinie samych marynarzy, pytaj, to ja do nich zadzwonię i napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 a co z samolotami przecież jak im się coś tam zepsuje to se będę lecieć przed siebie a jak tak by robiły to przecież któryś b trafił na brzeg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 przecież jak im się coś tam zepsuje to se będę lecieć przed siebie lol. Mylisz się. jak w samolocie się "cos" zepsuje, zawyczaj runie szybko na ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No to może ja się wypowiem... "Trujkont Bermucki" to zuy szatan z Kambodży który lubi wpychać sobie kostki d20 do nosa ;[[[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 zuy szatan z Kambodży Ej ja wpycham tylko d6 ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja myslem rze tam w tym trujkncie bermuckim som jakies obce lutki i one porywajom statki i samoloty!!!111 Może zamkniemy, zanim ludzie zaczną się obrzucać wyzwiskami? =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 NAH!! Trzepa sie wypofieciec na tematy nie znane naszemu sfiatu!! UFO ! Gdzie jest NEMO!!?? nie odpowiedzieliscie mi wczoraj! no gdzie? ostatnio u staszka pił i nie wrócił ;/ boje sie o niego ;/ miał mi wepchnac kostke d20 w nos ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Wiem popełniłem błąd a tak wogule ten mój post wyżej był do g-Enjoy Z wikipedia Z tym, że ja nie wierzę w zjawiska paranormalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Heh, a głupie to pytanie "czy znasz kogoś, kto był w trojkącie bermudzkim". Pewnie założenie jest takie, że nie znasz, bo jak pojechał to nie wrócił... to ja zadam inne pytanie - znasz kogoś, kto z tamtąd nie wrócił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Gdzie jest NEMO!!?? nie odpowiedzieliscie mi wczoraj! no gdzie? ostatnio u staszka pił i nie wrócił ;/ boje sie o niego ;/ miał mi wepchnac kostke d20 w nos ;s To już masz odpowiedź: "truikad berwucki" go porwał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Trójkąt bermudzki wstydzi sie swojej przeszłości i skiszonych ogórków wypełnionych masłem. Cała zagadka tkwi w betonie przemycanym przez chińsko-murzyńskich metysów izraelskiego pochodzenia. Ów beton posiada niezwykłe właściwości pozwalające obalić teorię względności einsteina oraz zachwiać czasoprzestrzenią na poziomie metafizycznym. W polu gdzie są zachwianie zjawiska metafizyczne można przelewać musztardę niczym olej tatarski i sprężone wapno na odwrót. Swoistą odtrutką na te dolegliwości jest schłodzona ciekłym metanolem czarna farba ołowiowa do malowania świdrów - ale tylko w czwartki Zatem nie dajcie się zwieść potwornej atrapie gumowego zielonego koguta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Globi, niestety muszę obalić twoje teorie zakrawające na próbę obalenia wpływów Ufologicznych Katolików Papieskich wśród Kedżystańskiej młodzieży. Otóż ten beton z racji swoich międzywymiarowych właściwości nie może przybrać kształtu trójkątu bermudzkiego, inaczej wszystkich ludzi na świecie ugodziłaby w rękę uniemożliwiając im typowe czynności życiowe, takie jak obieranie prawdziwego koguta. Tak więc albo należy zmienić nazwę Trójkąta Bermudzkiego na Pół Kilo Ołowianej Rzepy, albo zneutralizować na wszelki wypadek teren ciekłym pasterskim uranem, by zapobiec rozrzucaniu cząsteczek ofiar do innych planet, takich jak np. Mars, co może powodować błędy przy badaniu galaktyki w poszukiwaniu pozaziemskich istot debilnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Tak więc albo należy zmienić nazwę Trójkąta Bermudzkiego na Pół Kilo Ołowianej RzepyA jeśli Pół Kilo Ołowianej Rzepy okaże się kolejnym kogutem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Z zewnątrz może wyglądać na koguta. Wystarczy jednak obrać go albo polać Sosem Pomidorowym Winiary z dodatkiem kwasu solnego aby odkryć prawdziwą naturę rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 A znalazłeś kogoś kto to widział na własne oczy? A znasz kogoś kto widział na własne oczy Albanię? Ona też nie istnieje. http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Albania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 ja tam nie wieże w trójkąt bermudzki może jest tak jak napisał M@ti002 ale wierze w np. Skarb templariuszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Co ma piernik do wiatraka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 ale wierze w np. Skarb templariuszy Może jeszcze w wolną miłość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi