Exigo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @Adam: Nie martw sie... jeszcze wszystko przed nami :P... Co do gry wpadłem niedawno na genialny pomysł!!!!... Zobaczycie w następnej wersji... :jezor: Zdradzę tylko że bonusy będą tylko 2.... to tak naprawdę będą to 2 przedmioty.. klejnot ochrony, i klejnot walki... więcej nie powiem... :P Odrobina cierpliwości ;) , bo na razie zrobiłem klejnot tarczy :) . Edit: Skończyłem kodzić aktualkę... zaraz prześlę nową wersje... oczywiście gdy to zrobię, poinformuję was... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Co do wersji 0.3: Żeby nie było, że wszystko pięknie, ładnie, dam 4/5... ;) A dlaczego? Brakuje kilku istotnych elementów w grze... :P 1. Wybijanie się od ściany. 2. Zabijanie mobów, poprzez naskakiwanie na nie. 3. Realistycznego skoku (jak w Invers lub Super Mario Galaxy 2D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Jest nowa wersja :P ! Dodano bonusy... więc testować, i szukać bug'ów... :jezor: . Do następnej wersji zajmę się dźwiękiem bo coś 'cicho' jest... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nawet fajna gra :P Zalety [+] Ładna grafika Wady [-] Po straceniu żyć można dalej grać Ocena : 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @Tux: Wut?... u mnie wszystko działa... :blink: PS: W nowej wersji bonusy są dopiero od 5 levela... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Wady [-] Po straceniu żyć można dalej grać Widocznie jesteś jakimś haxorem. @Topic Bonusy fajnie wyglądają. Tylko klejnotem walki trochę trudno kogoś uderzyć :P Zapadająca ziemia też dobra rzecz :D Czasem nie zauważyłem tego kawałka ziemi i na kolce :P W tą grę coraz lepiej zaczyna się grać :) Czekam na następną wersję :D EDIT: Przydaliby się jakieś lepsze potworki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Gra w pewnym fragmencie mi się sama wyłączyła. Sama gra nudna trochę ... 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 No czwarta wersja jest niezła ale wciąż niepoprawiony bug z animacją stania, to że zawsze stoi obrócony w prawo. Ja bym jednak tą tarcze inaczej zrobił a mianowicie sprit ziemniaka nie staje się półalfą tylko zamienia się w same białe kontury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 W pewnym momencie jak dostałem tą tarczę i miałem 0 szans przeszedłem z tarczą około 3 kroki i gra sama się wyłączyła, czy to miał być game over? Nie jestem pewien, czy nie wpadłem w kolce, a miałem tylko "0" szans :P Ogólnie 4 wersja jest lepsza od poprzedniej, ale jeszcze rób bonusy, najfajniejsza jest zapadająca się ziemia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Powiedz mi, w jakim progsie rysowałeś. Photoshop? Gimp? Paint? Co do tego itemu to może być po prostu 2X lub sprężynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @UP: Paint, i edytor Gm'owy na drobne poprawki... ;) @AoM: Jest 6 poziomów, więc powinieneś wiedzieć... :) Co do gry, robię obecnie wodę..., potem biorę się za nieszczęsne animacje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @UP: Paint, i edytor Gm'owy na drobne poprawki... ;) Dzięki tobie na nowo uwierzyłem w moc painta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 -Muzyka: hmm... powiedzmy że "Internet" ? :P LOL :D:D:D a tak btw. gra może być, dawno tu nie było żadnych platformówek... Choć i tak bardziej podobała mi się "pierwsza gra" (podobno :P) Marka.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Wersja 0.4 fajna... :D 1. Wybijanie się od ściany. 2. Zabijanie mobów, poprzez naskakiwanie na nie. 3. Realistycznego skoku (jak w Invers lub Super Mario Galaxy 2D) Oprócz tego jeszcze denerwują mnie te platformy, pokrywające ściany. Zrób jakieś połączenie tego, czy coś... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Powiem tak: Pierwsze wrażenie dobre, muzyka z początku dobra, grafika tez niczego sobie. Jednak im dalej, tym gorzej. Grafika wraz z gameplay'em monotonna, muzyka "staję się" brzydka a cała gra polega na skakaniu i wymijaniu jakiś tam potworków. 3/5 Bo zasłużyłeś na to, pracuj dalej a daleko zajdziesz :). P.S: Żeby nie było - Grafika mi się podoba, ale jest monotonna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 a ja znowu coś dorzucę: Po wzięciu tego niebieskiego bonusa nie giniemy po kolizji z tymi glutami, ale od tych kolców już tak (chyba że tak miało być) I nie wiem czy już ktoś o tym pisał ale jeżeli wyskakujemy z wyskoczni trzymając klawisz skoku to postać skacze niżej (A chyba powinna wyżej co nie? :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @Lenin: Te kolce były zamierzone... :P Z tym skakaniem to nie zauważyłem... więc dzięki że znalazłeś bug'a... @Fallord: Tak odbiera się tą grę, bo jest to jedynie gameplay... bez żadnego celu.. po prostu każda mapa ma inne, nowe rzeczy, ale wszystko wygląda podobnie... jak tak to odbieracie, to zrobię 2 - duże roomy... każdy będzie MOCNO urozmaicony, no i nie będzie się wam nudziło :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 napewno sciagne jak wyjdzie jakas nowa napakowana wersja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Gdy trzymam klawisz skoku i po drodze trafię na ziemię, słychać jeszcze raz dźwięk skoku. Czasem, słyszę go podwójnie. Postać skacze za daleko. Mogę przelecieć z 50px ( nie jestem pewien, nie orientuję się na tej rozdzielczości :P ). Na razie tyle. Ocenię później. Przy następnej wersji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 A ja mam jakieś linie niechciane :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasspore Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Nowy bug Wszedłem na kolce w 4 poziomie i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 @Up: Poprawie... :P @UpUp: Hmm.... może wciśnij literę "Q" - zmieni na wyższą rozdzielczość.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Kuba tez bug wymieniony przez lukasspore jest jakiś dziwny. Kiedy staje się na te kolce to nic, ale jak się podskoczy wtedy postać ginie. I może dodasz bardziej urozmaicone tło w nowej wersji ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
planet Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 W trzecim levelu po wejsciu na obojętnie jakie kolce gra się sama wyłącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Hmm... widać że większości przeszkadza jak gra się sama wyłącza... zrobię tak, jak by zginął normalnie, czyli jakbyście mieli parę żyć (czyli postać podskakuję i spada w dół)... no i napis "Przegrałeś" - lub coś w tym stylu.. I mam pytanie: Czy napis "Przegrałeś" może być? :P Bo jakoś sam nie wiem czy by pasowało... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Czy napis "Przegrałeś" może być? tongue2.gif Bo jakoś sam nie wiem czy by pasowało. Lepiej jakoś humorystycznie i w nawiązaniu do kartofli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Co proponujesz?.. Bo jakoś nie mam teraz głowy..... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 eee nie wiem,usmażony kartofel? przecięty na pół ? ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 eee nie wiem,usmażony kartofel? przecięty na pół ? ;c heheh albo: obiad na stole, czas na frytki itp ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
planet Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jezeli chodzi o napis przegrałeś to ja proponuje POMIDOREM O SCIANE :) Tzn najlepiej biale tlo i z np. prawej wlatuje pomidor i na srodku sie rozbryzguje ale tak delikatnie. W końcu bohaterem jest pomidor prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi