baca Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 PLIK Jest to na szybko napisany przykład jak zrobić własny format graficzny nie wykorzystywując ddli potrafi zapisywać do formatów: mbs- zapisuje rozmiar obrazka współrzędne i color mbs2 - zapisuje rozmiar obrazka i kolor html - zapisuje do formatu html formaty c i ps nie były testowane puźniej dodam więcej formatów. ten przykład powstał jak zaczełem sprawdzać nowe funkcje w gm czyli na nim się uczyłem w 100% procent powstał przezemnie. Nowa wersja 1.01 - poprawiono wiele błędów - dodano kilka nowych formatów https://gmclan.org/up2092_4_image1_01.html]..._image1_01.html Konwerter Stworzony na podstawie mojego przykładu https://gmclan.org/up2092_4_konwerter.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 od kiedy html jest formatem graficznym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 można wczytać go i urzyć jako format graficzyny ale nie oto mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Nie jest zbytnio trudno napisać własny konwerter/importer obrazków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 sam zauwarzyłem tworząc go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 W sumie komuś może się przydać ;p Ciekawa opcja z tym eksportem do HTML :) Tyle, że to nie jest format graficzny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Aktualizacja konwertera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jeny, rozszerzenie *.gmk. Nie mam GM7, nie oceniam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 To pora zainstalować GM7. Co wam w nim przeszkadza? Chyba tylko to, że nie ma do niego seriali na necie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 @Nobody: Mi w tym przeszkadza nie brak seriali, ale sposób pobierania. Każą się rejestrować, a potem pobierać :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Rzeczywiście, robisz z tego takie halo, jakby Ci kazali jeszcze płacić dziesięcinę przy rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Po za tym nie trzeba się wysilać z rejestracją - co rusz jak chcę ściągnąć to zakładam nowe konto, z lenistwa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Seriali może nie ma.. ale są cracki matole.. większość ludzi używa 6.1 ze względu na mniejszą wagę plików... >,,> Piractwo i obrażanie innych na GMC tępimy. Warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 większość ludzi używa 6.1 ze względu na mniejszą wagę plikówGówno prawda... cracki do GM7 mają trojany, wirusy itp... i dlatego strach że coś się stanie z pctem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Powiem ci że oko.. tylko trzeba umieć szukać.. po za tym są anty-virusy jeżli wiesz cóż to za wynalazek techniki ? ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 @Moldis: Prześlę Ci jeden crack, i spróbuj nim uruchomić GM'a, tylko nie płacz jeśli zamuli ci PCta [ I to dosłownie ] :) Ps. Antywirus nawet nie będzie wiedział czym to wo gule jest ;) Oferowanie cracka. Warn +1 gnysek E: ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Sprawdziłem tego cracka do GM7 i okazuje się, że nie jest żadnym wirusem. Nie zmienia nic w rejestrze, nie modyfikuje plików, nie tworzy plików i nie otwiera żadnych połączeń sieciowych. Po prostu przez packera, którym została "potraktowana" aplikacja crack jest identyfikowany jako wirus. Koniec offtopu o crackach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 chyba przesadzacie zamiast pisać o moim programie to zajmujecie się piractwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dostali po ostrzeżeniu za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ale naprawdę, większość ( jak nie wszyscy ) korzystają z GM6, bo cracki do GM7 źle działają ( sam kiedyś przyznam się, że korzystałem, ale teraz już nie ). W GM7 jest więcej funkcji, jest nowszy i w ogóle lepszy, więc nie rozumiem, dlaczego jeżeli ponoć macie swoje klucze to korzystacie ze starej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ja akurat używam GM7. I nie narzekam wcale na cracka. Wręcz przeciwnie, jest u nas jako piąty członek rodziny. Czasem nawet zje z nami kolację! A po za tym... po co robić takie konwertery w Game Makerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Oke.. co do programu to wystarczy użyć img_dll do GM'a i już masz dużo więcej td etc.. A tak po za tym to za co ja dostałem warna ? ; ( Snake powiedział to samo co ja ; ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A tak po za tym to za co ja dostałem warna ? ; ( Snake powiedział to samo co ja ; ( "Obrażanie użytkowników krytykujących piractwo " Ot, co. Koniec bajki, kurtyna opada. Kto się spóźnił ten bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 ja chciałem zrobić bez ddl-i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Przyda się początkującym 3/5 A i HTML to nie format graficzny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi