Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Albo roboty wchodzą na linki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Szukając w Google, można te gry bez problemu znaleźć na Rapidzie. Swoją drogą, komuś udało się już kupić Saqqarę albo Stoneloops? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 U mnie już stoją na półce, ale my po prostu dostaliśmy wszyscy po kopii ;). Byłem dziś w Empiku i gierki nie widziałem. Jak ją gdzieś zobaczę, to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Hmm ja sie wybieram po StoneLoopsa we wtorek, mam nadzieje ze bedzie bo jak sie okaze ze tyle km na darmo pojechałem to sie potne przy warzywach w Media /\/\arkt ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ja radzę chwilę poczekać, nowe dostawy nie są codziennie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Moja mam lubi takie gierki, to może bym jej kupił, ale czy już jest na półkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Eh bylem wczoraj w empiku szukałem szukałem i ani śladu po SL ;/ szukałem tez Ancient Quest of Saqqarah ale rowniez nie było ;/ Niew wiem jak tam media markt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ani w necie ani w empiku ani w media markcie. Tylko jeszcze saturn trzeba oblukać, ale to prawie to samo co mm. Nieźle wydane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Podobno jest już w Empiku w centrum, w Warszawie. Niestety nie mam pojęcia jak to jest z innymi sklepami i kiedy tam będzie. To już sprawa City Interactive i tego kiedy sklepy wystawiają nowe produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Tylko w Media Marktach szukajcie na dziale z grami dla dzieci, bo nie wiedzieć czemu, tam znajdowałem gry z serii Brain College więc pewnie logiczne tam dają. Aczkolwiek Saqqary ani Stoneloopsa nie widziałem, a byłem w niedzielę jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ja szukałem na wszytskoch pułkach i kategoriach z grami na PC, niestety ;/ MM tez nie posiada Heh nawet 2 pracowników wciagnełem w poszukiwania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie dziwcie się czemu nie ma przecież TeeGee pewnie wykupił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Do saturna wstąpie jutro to zobacze czy jest :D w sumie na poszukiwaniach StoneLoopsa przebyłem ok 160km :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Wlasnie wrocilem z Saturna. Bylem sie rozejrzec w jakiej cenie jest NDS. Oczywiscie zahaczylem o gierki i przypomnialem sobie o Saqqarah :D Szukalem, szukalem i znzalazlem gierki wydawane przez City Interactive. Oczywscie rowzniez dopatrzylem sie 2 gierek Codeminion :) Wzialem Ancient Quest of Saqqarah w rece i zmierzylem w strone kasy... Oto fotki: https://gmclan.org/up1236_5_aqs1.html https://gmclan.org/up1236_5_aqs2.html https://gmclan.org/up1236_5_aqs3.html Wlasnie zaintalowalem, ide grac. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Fajno! Miłej zabawy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 No nareszcie wiadomo ze sa juz w pierwszych sklepach, myslałem ze sie nie doczekam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Ja chcę do saturna ;[ Chociaż jadę jutro do mediowego marketu w Kielcach podpisać kolejną umowę z Playem, ale o dział z grami z pewnością zachaczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cart Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ci którzy nie mogą znaleźć w sklepach gier mogą spokojnie zamówić np. przez allegro sa wystawione widziałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 O, to ktoś wystawił bo nie było. Ale i tak jadę do MM, jak nie będzie to sobie kupię na allegro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jednak wole samemu pochodzic po sklepach i poszukac, niz zamawiac z allegro ;/ Nawet bardziej na zdrowie wychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cart Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mógłbym kupić saqqarah ale doszedlem do niosku ze bez dodatkow nie bardzo sie oplaca. Poczekam az codeminion wypusci wszystko na plycie lub wreszcie zrobia zakupy przez net poprzez jakis przelew bankowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Byłem dziś w Empiku i zawiodłem się, ponieważ gry tam nie było. Chociaż i tak się nie dziwie, ponieważ tam mało rzeczy jest na czas... Niedługo skoczę też do MM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 W Kieleckim Media-Markcie nikt o żadnym >Brejn koleżu< nie słyszał, tym bardziej o jakiejś >sakłaże<. No cóż, zamówię przez neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Z tego, co pamiętam, to coś z tej serii widziałem chyba w lokalnym Kauflandzie. Przyjrzę się przy najbliższej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Byłem w Empiku. Gry nie mają w bazie danych nawet... Mówię o Warszawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Muszą mieć w bazie, bo nawet na stronce Empiku Saqqara figuruje w spisie. Fakt, że tam czasem takie jełopy pracują... ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 W Auchan dzisiaj patrzyłem i również nie znalazłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Fakt jakaś kobitka mnie obsługiwała. No nic poraz kolejny na Empiku się zawodze. W Złotych tarasach jest Saturn ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jest, ale czy są nasze gry nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cart Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 A ja juz zdobylem swoja kopie:) przez allegro. Teraz to czekam az codeminion wyda dodatki tez na plycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi