mallo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mam pytanie, wiem że gracie w "sam wiesz co", ale z czym to się je? Jak się połączyć itp. Czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Trzeba zlozyc ofiare bogom. Jestes na to jeszcze za mlody. No ale ktos by ciebie mogl zlozyc na ofiare, wiec uwazaj. To tez nie koniec, bo dusza idzie do diabla, i 2 tygodnie tortur. Sorki 4tk, w szkole jednak nie mam jak, bo mam zablokowana strone, a juz nie mam laptopa z linuxem :c W sierpniu moge tylko zainstalowac jesdzcze raz, bo teraz egzaminy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Co. Dla pewności, czy to jest gra na "T"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 POXI NOOOOO JAK JA MAM TERAZ EXPIC https://secure.tibia.com/account/?subtopic=createaccount Europa open pvp Iridia https://secure.tibia.com/account/?subtopic=downloadclient Ja Ragnar Thurasson poxi Poxim, ja jestem tera w Venore a jak poks to nie wiem edit: Ide do Carlin. RAZ JUZ BYLEM ALE MNIE JAKIS FRAJER ZABIL CO MIAL 6X WYZSZY LVL ODE MNIE ARGHT. No i po drodze znalazlem na goblinach hatcheta, ktory juz pozwala mi kogos zabic. Tak, musze dobic do 9 bo mnie zabili. Gtfo. edit2: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF~ łącznie z dzisiejszym to już 4 razy wbiłem 9. Nadal mam 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 4tk ma problemy z PKowcami, a ja sie z nich smieje. Podbeiga do mnie lvl 13, bo czekalem az mi zycie sie zregeneruje, i zaczyna bic, a mialem ciemno czerwone. No to gulp potka, I po lvlu 13 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Raczej nie będę mógł w to grać z moim internetem, jak mnie co minutę wywala, takie lagi mam. Spróbuję wersję flashową, to ostatnia nadzieja na moją grę w to. Chętnie bym pograł w Duke Caribbean - Life's a beach. Screeny na zachętę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dobre gry 3d skończyły się po Wolfenstein 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dziwny jesteś ateisto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dziwny jesteś batmanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ateista hipster. So ironic. Lvl 10 dzisiaj rano, a pozniej pobieglem do wiezy z amazonkami. Chell pogadaj tam w okolicy abys sie respawnowal w carlin, a pozniej sprobuj zrobic questa w polodniowo zachodniej guildzie, dostaniesz kamyczki warte ~800 gp. Guilda druidow. Tak sie wszystko zmienilo ze glowa boli : c W Calrin nie moge znalesc tego spawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Mam pytanie, jak się expi? Zabijałem króliki i szczury, ale expa dostaję tylko z questów. To tak powinno być czy to ja mam buga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Nie zadawaj pytan tylko graj. To sa takie podstawowe rzeczy, ze sie chyba przyzwyczailes do twoich gierek gdzie co krok masz tutorial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Nie, po prostu w innych grach RPG, expa dostajesz za zabicie WSZYSTKIEGO, a nie tylko takich, co cię mogą zranić. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Nazwij mi 1 gre, gdzie dostajesz expa za zabijanie niewinnych zwierzatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Moja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Eeeeee tam, Tibia jest dla leszczy. Ciśniemy w Metina, albo w Margonem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Coming from a Waifu. Chell, gdzie jestes : C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Mmo są dla leszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 SORRY POX, WIELKIE SORRY, NA BIWAKU BYLEM BEZ KOMPA wybacz :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jak by co teraz gram w Age of Empires Online. Ktoś gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 albo w Margonem żebyś wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 ...Age of Empires Online... To taka dwójka z przerobionym designem graficznym, czy coś zupełnie nowego? Nie wiem czemu, ale trochę straszy na pierwszy rzut oka. Btw. gram cały czas w AoE2:C/AoM:T przez Voobly, więc jak ktoś miałby ochotę na potyczkę... ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Jakieś cartoonowe to jest dziwne, co się stało z serią? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 qrna czy grafika dla was jest najważniejsza? Free 2 Play. Zobaczcie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Grafika nie jest dla mnie ważna ale styl / klimat jaki buduje już tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Czy to takie ważne? Ja jak grałem w AoE:Online to jakoś w ogóle nie odczuwałem, żeby ten styl graficzny jakoś wpływał na rozgrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A DLA MNIE JEST WAŻNA GRAFIKA. Nie udawajcie głębokich nerdów. Jasne, że lepiej się gra gdy grafika jest na przyzwoitym poziomie, a nie jakby malował to 5-cio latek. Oczywiście "ważniejsza" jest grywalność i fabuła, ale niestety kiedy podkład muzyczny to zapętlona Hannah Montana i widać rysunki z seida w tle to wymieniona wyżej grywalność spada na łeb na szyję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 No tylko, że mówiąc o AoE:Online to nie mamy ani malunków na poziomie 5-cio latka ani zapętlonej Hanny Montany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ale wciąż są rysunki z Seida, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi