Yoda Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 a zresztą mi to już tam wisi ;O może być nawet za tydzień ;x OK. Mówisz masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 do mnie trafila TYLKO jedna praca, wiec jak mam oceniac? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 do mnie trafila TYLKO jedna praca, wiec jak mam oceniac? O.o Trafily WSZYSTKIE spakowane w rarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Aa, wlasnie zobaczylem na gg - wczesniej mi jeden uczestnik wyslal sam i dla tego tak napisalem ;p Juz lookam. A tak PS. Zglaszam sie na kazda ture jako sedzia (jak mozna ;p) GLOSOWANIE: Moj glos leci na konto matthewa, poniewaz jego praca najlepiej oddawala realizm obydwu efektow., zwlaszcza motion blur ;P Praca cekola ma bląd rysowania względem kierunku, co objawialo sie nagla zmiana blura pocisku po jego odbiciu. Pracy harvestera nie oceniam, bo nie mam gm7. To tyle ode mnie. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 A moja :D ? Najgorsza :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 @PsichiX: dać gm6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 A sie pytasz jeszcze, jasne, dopuki jestem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 https://gmclan.org/up3751_4_kon2.html płosie. *dopóki. Ee, marudzisz - nawet maszyna sie czasem myli ;p ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 A ty sobie Harv jaja robisz czy jak? zmieniajac rozszerzenie nie zmienisz kodowania pliku.. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Głos na matthewa, bo najlepsza ze wszystkich ;p Tylko jest jeden bug, gdy trzymam już myszą LPM i lekko machnę to piłka robi się przezroczysta i to za dobrze nie wygląda ;p ale reszta jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Tylko jest jeden bug, gdy trzymam już myszą LPM i lekko machnę to piłka robi się przezroczysta Heh, wystarczy, że GML if (x=xprevious) && (y=yprevious) w drawie (chyba), zamienisz na GML if (point_distance(x,y,xprevious,yprevious) > 16) @Up: Skąd pobrałeś moją pracę? O_o? Nie ma jeszcze linków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Jestem wszechmogący, nawet wiem kiedy wlazłeś do kibla by sie załatwić. Yoda przesłał linki z pracami na GG ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Tak, a jak Dark Maximal zatwierdzi prace, to wrzucam do tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Co Dark się tak ociąga... Lepiej by było gdyby prace były dawane bez akceptacji sędziów. Po prostu, gdyby userzy powiedzieli, że jakaś praca nie spełnia wymagań, to by się ją dyskwalifikowało. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 OK, oto wszystkie prace spakowane razem Tura 2 Bullet Time + Motion Blur - prace Mistrzunio, Matthew, MeintenEr, Solmis, Zychu i Harvester otrzymują po 1 punkcie. Proszę aby teraz wszyscy sędziowie jeszcze raz oddali swoje głosy ( z Maximalem włącznie :[ ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Yoda, to Ty potrzebujesz mojego zatwierdzenia? To czemu nic nie mówisz? =[ Ja oceny prac dam jutro, bo dzisiaj nie zdążę, a chcę to zrobić porządnie. Wybaczcie. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Yoda, to Ty potrzebujesz mojego zatwierdzenia? To czemu nic nie mówisz? =[ A kto bębni cały czas w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 No ale mogłeś mi przy przesyłaniu prac napisać, a nie. ;p Ale ok, w przyszłości się poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 No ale mogłeś mi przy przesyłaniu prac napisać, a nie. ;p No wybacz, też o wszystkim nie pamiętam, może jednemu napisałem, drugiemu nie... ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Głos na matthewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Moj glos leci na konto matthewa, poniewaz jego praca najlepiej oddawala realizm obydwu efektow., zwlaszcza motion blur ;P Praca cekola ma bląd rysowania względem kierunku, co objawialo sie nagla zmiana blura pocisku po jego odbiciu. Pracy harvestera nie oceniam, bo nie mam gm7. To tyle ode mnie. ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Hmm... Najlepsza chyba praca Matthew`a... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 OK, dzięki za podanie jeszcze raz głosów ( wiecie żeby był porządek i było po kolei ) jeszcze tylko Dark. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Solmis, userzy nie oceniaja prac, tylko sedziowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 No to po kolei. Solims Nic szczególnego. Bullet time zrobiony poprawnie, ale przy motion blurze raczej się nie wysiliłeś. =p Mistrzunio Efekt ładny, ale ale to samo co u Solmisa - zwykłe rysowanie śladu ze sprite'ów. Harv Imo kompletnie nie przypomina to motion blura. Bullet time ok, ale to chyba trudno było schrzanić. ;> Matthew To jest to. Wręcz podręcznikowy efekt. :) BT w porządku. Zychu Takie jakieś nijakie. Pocisk zwalnia, ale ten ślad, który zostawia, do najpiękniejszych niestety nie należy. Cekol Standard, chociaż praca zrobiła na mnie nieco większe wrażenie. Zwalniające pociski ciekawie wyglądają. Ogólnie szkoda, że się nie postaraliście. Tak naprawdę pracę na piątkę wykonał tylko Matthew, więc na niego leci mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ooo... dzięki za głosy :) BTW. matthewa matthewa Matthew`a Matthew = Mefiu/Metiu, Matthewa = Mefiua/Metiua. Matthe NIGDY się nie odmienia ;[ Sorki za czepialstwo, ale nie może mi to przejść przez język. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 przy motion blurze raczej się nie wysiliłeś. =p Tak jakoś nie miałem za bardzo pomysłu... :P EDIT: Solmis, userzy nie oceniaja prac, tylko sedziowie. A jaki to ma związek? : / Oceniają także użytkownicy, mimo iż ich głosy nie są liczone... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Podsumowanie Tury #2 Solmis - 1pkt Harvester - 1pkt Mistrzunio - 1pkt Zychu - 1pkt Cekol - 1pkt Matthew - 4pkt Tymczasem... Tura #3 Temat: Fizyka liny Czas rozpoczęcia: 10.05.08 21:30 Czas zakończenia:13.05.08 21:30 Sędziowie na tę turę: PsichiX, Matthew i ktoś jeszcze ;P Daję 3 dni bo temat myślę dość ciekawy, ale i nie łatwy. Może będzie więcej prac. Sam chętnie bym coś zrobił, ale nie wiem jak to będzie z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Proponuję ustalić, do kogo mamy wysyłać prace, żeby później nie było nieporozumień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Do PsichiXa, ne? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi