dziadekkleofas Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Zrobiłem jajo i dodałem na ligę grę. ;[ Może nie wyłącza się dokładnie po 30 sekundach (można grać tyle razy ile się chce, i za każdym razem gra trwa te 30 sekund), ale chyba też będzie się liczyło. :P Dodałem swoją grę Uciekamy przed podnoszącą się wodą. 3 plansze, w sumie trwa 30 sekund Ale można wcześniej przegrać - i już trwa krócej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ja sobie jednak dam spokój z tą turą, miałem pomysł też na jakiegoś shootera ale już jest więc nie bedę robił a mój drugi pomysł obecnie mnie przerasta więc narazie dam sobie spokój :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Dodałem swoją grę Uciekamy przed podnoszącą się wodą. 3 plansze, w sumie trwa 30 sekund Ale można wcześniej przegrać - i już trwa krócej... Raczej trudno przegrac, poziom trudności jest niski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Raczej trudno przegrac, poziom trudności jest niski :P Jak dla kogo... Niemniej, mogłeś zrobić jakieś odradzanie się, żeby całkiem się nie kończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 kamciog u ciebie można klikać dwie strzałki równocześnie - duże ułatwienie + Dziadek, fajna muza i gierka może być ++ Ziomalek to miało być straszne ? - - Muximan n/c - - - Warcrawt średnie w porównaniu do innych - Teraz by był głos na dziadkakleofasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Przypominam, że minuta trwa 60 sekund, w skutek czego pół minuty to 30 sekund. Tak na wszelki wypadek. ;p :blink: Ja myślałem, że minuta ma 100 sekund, ale dzięki za info Mam pyt. Czy wpisywanie się na tabelę top punktów uznaje się za dodatkoowy czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Mam pyt. Czy wpisywanie się na tabelę top punktów uznaje się za dodatkoowy czas ? Nie wiem. To chyba już nie granie. Zresztą ja też mam top punkty. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 zdążyłem z grą :D logiczno-platformowa ja sam ledwo ją przechodzę ( ostatnie 0.5 sekundy )… Kto przejdzie ma ode mnie lizaka xD Trudna, ale to chociaż jakieś wyzwanie jest ;] EDIT : a teraz sam siebie zaskoczylem :P przeszedłem w 36 26 sek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 A moja trwa dokładnie 30 sekund. Ani mniej ani więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 A ja się coś upewnię Czy 5 alarmów po 180 stepów każdy to 30 sekund ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Czy 5 alarmów po 180 stepów każdy to 30 sekund ? alarm[n] = room_speed* liczba_sekund; i masz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Mój głos pójdzie na Pasterza lub dziadka... :P Gra by Misiek999 - fajny pomysł, ale wykonanie fatalne... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ej jeszcze ja ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Przy room_speed równym 30 - tak. E: Trochę mnie przymuliło. ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ja też dodałem swoją produkcję. Nie będę komentować, żeby nie było, że jakaś kiełbaska wyborcza. Zagrajcie sami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Jeszcze poczekajcie z opiniami. Zostało jeszcze dobre 8 godzin, może napłynąć jeszcze wiele produkcji, a oceńcie każdą z gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 https://gmclan.org/index.php?liga24&act...load&zm=140 Dryń-Dryń Moja 30 sekundowa gra ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 I moja: http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...load&zm=141 W grze sterujemy jedynie myszką. (prawym przyciskiem myszy możemy przyzwać pomocników - tylu, ile razy przeprowadziliśmy dysk. Poza tym 'popychacz' rusza się za myszką )Naszym zadaniem jest tak popychać Dysk, aby dotarł on do tego niebieskiego portalu. W trakcie gry możemy zbierać bonusy i dostać epilepsji. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 No to mamy nowy rekord ilości oddanych prac. =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ej sorry ale gra kamcioq'a nie trwa 30 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Spokojnie, komisja gier losowych zaopatrzona jest w stoper, następuje zwolnienie blokady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Gra Kamilka (The Bomb) też nie trwa 30 sekund! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Spokojnie obywatele, gry zostaną przetestowane pod wszystkimi możliwymi kątami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ale tego, że w każdym możliwym kącie już nie da sie zapewnić :) Zresztą część kątów Emo-boye zajmują :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 PIĘKNY UMYSŁ https://gmclan.org/index.php?liga24&act...load&zm=142 Produkcja Marmotowej produkcji. Ściągajcie i jak się wam podoba to głosujcie na nią :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...load&zm=143 For lulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 OMG! 15 gier! Jaka potężna konkurencja. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 FlaczeQ LOL :D @Marmot: hmm podstawowy poziom - omg ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 @Yoda: Dlatego jest podstawowym ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Pomperman wymiata :D Ale jeszcze nie zdradzę na kogo oddam głos :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi