M@TIZ Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Czy ktoś zna polską stronkę gdzie można zarejestrować game makera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 polskiej nie ma, ale mozna na yoyo a ktora masz wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TIZ Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mam 7 ale chodzi o płatność w PLN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Czy ktoś zna polską stronkę gdzie można zarejestrować game makera? Raczej nie. Musisz zwrócić się do pomoc do kogoś, kto ma możliwość zapłaty przez neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mam 7 ale chodzi o płatność w PLN! Śnisz. Polska to dla biurokratów kupka mała i brązowa, więc musisz jakoś załatwić sobie przelew w euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Dlatego nikt z zagranicy nie wprowadza płatności w PLN - bo i tak za 4 lata będziemy w euro płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TIZ Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nic nie poradze nie mam karty kredytowej a tata mówi że w euro nie zapłavi to kombinuje <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 A co to za kłopot pójść do kantoru i wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TIZ Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Przepraszam gdzie? :blink: Atak w ogóle wyjdzie ok 6 dych nie pozwoli! nawet jak mówię ze z moich to narazie NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Do KANTORU. To takie miejsce, gdzie pieniądze w jeden walucie możesz wymienić na pieniądze w drugiej walucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 6 dych nie pozwoli Jeżeli nie pozwoli, to po co zakładasz ten temat? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 nie chce tego mowic ale jednak jest to spam, moze nie duzy ale jest. @topis: Jesli nie mozesz teraz sprobuj kiedy indziej skoro nie mozesz miec pro opanuj lite, proste chyba nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 A co to za kłopot pójść do kantoru i wymienić? Tak i potem wsadzi tą kasę w monitor i przeleje... Albo w stację dyskietek, bo tam prędzej wejdzie. Przecież to trzeba przelać z banku, więc nie trzeba iść do kantoru, bank sam sobie przeliczy po swoim kursie i już. Ja w mBanku bez problemu w Euro mogę płacić, natomiast z tego co wiem, to na YYG się chyba poprzez Karty kredytowe lub PayPal płaci. Niestety jestem w posiadaniu karty bankomatowej, a nie kredytowej, więc qpka - nie pomogę -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Btw. jak ktoś chce kupić, to za 60 złotych załatwiam oryginał :) Mam już możliwośc płacenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A ja mam pelna wersje a nie placilem!!!Po co placic skoro mozna chakowac???Wpisz w google:game maker 7.0 pro crack i poszukaj.sciagasz,wklejasz crack odpalasz i masz;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Skovv: Żal...... Zgłoszony moderatorom Jak masz ochotę to idź sobie popisz na jakimś forum warezowym a nie tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Btw. jak ktoś chce kupić, to za 60 złotych załatwiam oryginał Mam już możliwośc płacenia Dokładnie 60zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Dokładnie 60zł? http://www.mbank.pl/przewodnik/kurs_walut/ - przelicz sobie :) Coś między 50 a 55 złotych chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Hmmmm?? Może leć na pocztę.... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Po co na pocztę. Bardziej się opłaca kartą kredytową - wyjdzie DUŻO taniej, a karta kredytowa to rzecz bardzo przydatna, bo z jej pomocą można w coraz większej ilości miejsc w internecie kupować, np. na Steam ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Bardziej się opłaca kartą kredytową - wyjdzie DUŻO taniej, a karta kredytowa to rzecz bardzo przydatna, bo z jej pomocą można w coraz większej ilości miejsc w internecie kupować, np. na Steam ;p . Tylko że nie każdy ma możliwość mieć własną kartę kredytową/mieć do takowej dostęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Co za problem wyrobić :/ ? Nawet nie musi być kredytowa, wystarczy tzw. przedpłacona, a taka jest chyba nawet lepsza, nie znam się na tym. Zakupy przez internet od razu stają się wygodniejsze. A jak się nie posiada konta, to zawsze można rodziców namówić, ja tak zrobiłem i teraz ani ja, ani rodzice tego nie żałujemy, bo jest to na prawdę świetna rzecz. Na przykład, na Steamie za równowartość jakichś 25zł kupiłem Day Of Defeat Source za pomocą karty kredytowej, a w Polsce bym kupił za jakieś 50zł. Do tego otwierają się furtki do zagranicznych sklepów internetowych - niektóre płyty muzyczne bardziej opłaca się kupować w USA, bo nawet z przesyłką wyjdzie taniej niż w Polsce. A przelewem nie zapłacisz za to wszystko, a jak nawet, to bardzo drogo - kartą masz za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 A jak się nie posiada konta, to zawsze można rodziców namówić, Tylko że nie wszyscy mają rodziców tak otwartych na nowinki techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Nie muszą być otwarci na nowinki techniczne, wystarczy jak zobaczą jak można oszczędzać na niektórych przyjemnościach z użyciem internetu ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 I nie wszyscy rodzice ufają swoim dzieciom :) "Tatoooo? Zrobisz mi konto w jakimś bankuuuuu?" "Nie, jeszcze komornik przyjdzie przez ciebie..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 wystarczy jak zobaczą jak można oszczędzać na niektórych przyjemnościach z użyciem internetu ;] . Gorzej jak nie wierzą że zakupy w internecie mogą przynosić coś dobrego E: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Gorzej jak nie wierzą że zakupy w internecie mogą przynosić coś dobrego E: Mój ojciec też w to nie wierzył, dopóki nie zobaczył cen płyt na amazon.com ;D . Bo jest jedna fajna sprawa -> dolar spada w dół, a ceny zostają te same ;] . Wystarczy zawsze coś znaleźć żeby przekonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Po co na pocztę. Bardziej się opłaca kartą kredytową - wyjdzie DUŻO taniej, a karta kredytowa to rzecz bardzo przydatna, bo z jej pomocą można w coraz większej ilości miejsc w internecie kupować, np. na Steam ;p . A nie lepiej kartę debetową ? Wychodzi jeszcze taniej, bo nie masz odsetek, a taką kartę ma każdy posiadający konto w banku i wypłacający pieniądze w bankomacie. Oczywiście nie każdy bank pozwala na zakupy przez neta takimi kartami, ale moim zdaniem ta opcja najlepiej się opłaca. Ew. zawsze można przelać kasę do mnie i ja zarejestruję na adres i mejla wskazanej osoby :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Gnysek, zawsze jest jeszcze karta przedpłacona, na którą przelewasz pieniądze jak na konto i płacisz nią ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 gnysek, jakie banki to oferują? Karta visa musi być? xD Ja mam Visa Electron i piszą że na amazon.com przyjmuje ale czy np. na YOYO games to nie wiem. Chociaż dobra sprawa, na amazon.com tanio jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi