Misiek999 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 a ten najbardziej "odbajerzony" może otrzymać jakieś bonusowe punkty od sędziów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 OK zaraz startuje kolejna tura bullet time + motion blur =P Dajcie mi tylko stworzyć nowy temat i przenieść tam posty z poprzedniej tury ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Jeszcze motion blur? ;x Heh, już praktycznie skończyłem... Jutro wyślę. @Yoda: Prace, jak zwykle? - do ciebie na PW? <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ja już kończę bullet time. Potem Motion Blur i wysyłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 No więc, jaki teraz temat? Propozycje: - fizyka liany i bujanie się na niej (platformówka) - najlepsze efekty niszczenia, np. skrzyń (top-down) - gesty (za pomocą myszki) - płynne chodzenie po terenie (platformówka) Raz zrobiłem lianę, ale efekt był mizerny. Co do skrzyń: robiłem wiele razy, ale to nie to czego szukam. Gesty zrobiłem, ale błąd wywalał. Potem ulepszone przez Tymona. Płynne chodzenie w platformówkach... nigdy nie potrafiłem zrobić przez "dosłowność" komputerów :) Albo coś innego co będzie pomagało początkującym i zaawansowanym użytkownikom GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Mafju: Dobre pomysły masz. nie rozumiem w jakim sensie płynne chodzenie w platformówkach... pewnie to że idzie se idzie i jak sie zatrzymuje to tak stopniowo? Albo coś innego co będzie pomagało początkującym i zaawansowanym użytkownikom GMa. Heh to na dodatek trzeba będzie sie starać napisać niezbyt skomplikowany kod :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Heh, płynne chodzenie po nawet nierównym terenie to za PROSTE :) Liana mi się podoba ( bez używania dlli ofc. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Liana mi się podoba ( bez używania dlli ofc. ) Eee, Ty mi czytasz w myslach? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ty mi czytasz w myslach? Czasem się nad tym zastanawiam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Również jestem za lianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Lol, w porównaniu z tamtą turą, temat wybraliśmy błyskawicznie. Yoda, jeśli będziesz coś robił na tą turę, to mogę być sędzią (chyba, że Tymon i inni się zgodzą :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ja sie zglaszam na sedzie rowniez na ta ture. w sumie na kazda kolejna jak Yoda pozwoli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ok, temat ok. Matthew, PsichiX i jeszcze ktoś będą sędziami. Może coś skrobnę. Tymczasem czkajcie na rozpoczęcie tury ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Ja nie oddam na tą turę pracy, bo: 1. Jutro jadę na zieloną szkołę... ;F 2. Nie mam pomysłu... 3. Czyli ogólnie nie chcę oddać $h!tu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Powinien się pojawić regulamin zmagań w oddzielnym temacie. Ludzie co turę się o coś pytają i niby wiadomo co i jak, ale wertowanie tego wszystkiego jest irytujące. Dlatego oddzielny temacik proszę, a w nim w punkcikach wszystko ładnie wypisane. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Dzisiaj wieczorem lub jutro popołudni mógłbym coś napisać i bym potem przesłał Yodzie a ten w razie czego mógł by poprawić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 i bym potem przesłał Yodzie a ten w razie czego mógł by poprawić. smile2.gif NIEEEE. Do sędziów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi