Fenix1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam nas team nazywa się WARRIOR STUDIO zajmujemy się robieniem gier 3d pisze tego posta bowiem potrzeba ludzi do pracy więc, jeśli ktoś jest chętny proszę zgłaszać się na naszej stronie www.warriorstudio.lua.pl w dziale forum i złozyć podanie a napewno odpiszemy jak najszybciej możemy Na dzień dzisiejszy nie wiele mamy ale już prace się zaczeły -Mamy kilka broni -Napisane jakie napewno będą bronie w naszym projekcie Co oferujemy: Miła atmosfera Nick albo imię i nazwisko jak członek sobie zażyczy Kogo poszukujemy do Teamu -Programistów -Grafików 3d Grafików 2d Projektanta Dźwiękowców Animatorów Więc kto chce do teamu proszę pisać! Na dzień dzisiejszy powiem wam tylko ze grę robimy wojenną w czasie II Wojny światowej, więcej informacji o grze dowiecie się na stronie którą podałem i tam można też zgłaszać się do teamu Nie płacimy pieniędzy za prace w teamie Pozdrawiam Nasi graficy na dzień dzisiejsi zrobili: http://woa-guild.w8w.pl/konnekt_ktp/screenshot1207741741.jpg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/72c785e7546361df.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/14b948290bb7a0f4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Widząc fakt iż zaczynacie projekt od "broni"(?) już widzę że to lipny team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 najpierw się jak chce robić grę to od grafiki 3d już robimy mapę i postać nom i bronie. Kto chce do teamu niech piszę posty na stronie naszej na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ja prosiłbym chociażby jedną pełną scenę z otoczeniem, same modele nie są zbyt imponujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 niedługo jak graficy zakończą swoje zadania które im przydzieliłem oczywiście beż zadnego problemu dam na forum. Więc rekrutacja do teamu jest nadal aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 najpierw się jak chce robić grę to od grafiki 3d już robimy mapę i postać nom i bronie. Najpierw to się pisze silnik, a nie robi grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 silnik używamy Ogre a silnik fizyczny Netwon jeszcze zostaje nam tylko napisanie silnika gry więc tym się już nie długo zabierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Esenthel Engine? Chodzi tu o tę genialną grę ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix1 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Esenthel Engine? Chodzi tu o tę genialną grę ;) ? o co ci chodzi bo nie kapuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Co oferujemy: Miła atmosfera died Zmieńcie sobie nazwę na "Japan Wariorrs" :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ta, chyba na "Kiled Warriors"... Zuo, team dupny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 silnik używamy Ogre a silnik fizyczny Netwon jeszcze zostaje nam tylko napisanie silnika gry więc tym się już nie długo zabierzemy Nom jakiś rok i silnik gry będzie gotowy... Podsumowując.. Z Polaka masz max 2.. Nie macie żadnego doświadczenia.. Wątpię czy udało by wam się stworzyć choćby Pacmana 3D.. Nie macie nic oprócz kilku modeli.. czyli robimy shootera wiemy , że II world war.. a reszta to jakoś przyjdzie z czasem.. Oczywiście nie twierdzę , że nie macie szans ale z takim nastawieniem i ofertami współpracy nie znajdziecie nikogo kto naprawdę zna się na tej robocie ;] EDIT: Esenthel Engine? Chodzi tu o tę genialną grę ? Engine->gra? Może gre napisaną na tym silniku? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zdecydujcie się, czy Studio, czy Team :P Jakoś oba te wyrazy nie pasują do siebie. Druga sprawa. Co to za profesjonalna ekipa, co daje obrazki na fotosik :) Ale fajnie, wiecie już jakie bronie będą w grze, zawsze to coś. Oby na tych broniach się nie skończyło :P Zatrudnijcie też korepetytora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 W sumie niezła by była gra - same spluwy, bez modeli graczy. Nigdy jeszcze czegoś takiego nie widziałem - nie zawiedźcie mnie! Nie zapomnijcie ich oteksturować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 właśnie.. co tydzien ktoś zakłada nowy team, i nigdy nie znajduje chcetnych... wiec jaki ch** stoi na przeszkodzi żeby dołączyć sie do innych którzy szukają? Mam na mysli ze chyba lepiej by wyglądał jeden duzy team niz 30 jednoosobowych heh..ale nie, KAzdy chce byc szefem. tiaa powodzenia w szukaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zdecydujcie się, czy Studio, czy Team ;P Jakoś oba te wyrazy nie pasują do siebie.OMG OMG MAM NATCHNIENIE TEAM STUDIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix1 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nie chcecie to nie dołanczajcie się do teamu i może ktoś jest zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 dołanczajcie :D Tylko zrobiliście bronie? Zrobicie bronie, a później już nie będziecie wiedzieli co robić.Pewnie w ogóle nie znacie C++.W sumie - szanse na zrobienie tej gry i, że ktoś do was dołączy są zerowe ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio3018 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nie łapcie się na to wejdzcie na www.warriorstudio.yoyo.pl i zobaczycie ze ludzie tam czekaja od miesiaca na chociaz jeden screen i sie doczekac nie moga ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix1 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 programistę mamy, i nie martwcie się każdy ma rozłożony plan co ma robić, jeśli byśmy byli nie przygotowani to byśmy tak się nie angażowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Czyli szukasz murzynów, którzy zrobią gre za ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 A ty kim jesteś w tym teamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ja z kolei poszukuję dobrego szefa. Tylko nikogo takiego nie znam, który sam by coś umiał, i by był wyrozumiały dla mojej niewiedzy. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 On jest w teamie tylko: -grafikiem -programistą -stylistą -manikirzystą(czy jak to tam xd) -dezajnerem lvlów -szefem -zwykłym członkiem teamu studia -i swoim szefem btw. każdy team może wytrwać! mój ma już z 1.5 roku i nadal się trzymamy tylko moi ludzie nie dają gier na gmc. =/ a jeszcze jeden robi zarąbisty projekcik rpg w mmf2 i jak zrobi to dam na forum : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix1 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mam kilku już porządnych osób do teamu więc jakoś sobie radzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja mogłbym bym dzwiękodawca lub projektantem(tylko co rozumiesz przez po pojęcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ja mógłbym być xfjlkajoiawaczem, tylko powiedz mi, co rozumiesz przez to pojęcie, bo sam go nie rozumiem. Nie no, ginę ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja moge motywować innych żeby ciężko pracowali. dajcie mi tylko kastet i zrobicie gre w takim tempie że mucha nie rzygnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 I tak kończą słomiane zapały z zakładanie teamów ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Mam kilku już porządnych osób do teamu więc jakoś sobie radzimy. O rly? Ja mam tylko profesjonalnych programistów i grafików po studiach, wystarczy dobry sponsor, który wierzy w nasze studio i fundujący 6 dobrych maszyn oraz konsole, tak jak było to u nas :] Tylko webmastera brak =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi